Günaydın kızlar hihoyyyt bende geldim alkisalkisalkis
Dirimcim , Angelcim günaydınlar.
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar hihoyyyt bende geldim alkisalkisalkis
Dirimcim , Angelcim günaydınlar.
algelcığım eh işte ben iyiyi sayılırım kaydirigubbakcemile2,sen nasılsın şeker,tatile az kaldı,haftaya yoksun.
yasmin canım ne olsun işte yine aynı tas aynı hamam işe geldik.sen nasılsın:1rolleyes:
yok canımAynen tatlım bende işe geldim.2 gündür kocişle geliyorum işe erkenden.Normalde babamla daha geç gelirdim. Uykum var ve sanırım sağ gözümde de arpacık çıkcakHemde evlilik yıldönümü arifesi
![]()
iyiyim canım sen nasılsın? Yeni bir gün işte başladık bakalım akşam olsa hemen![]()
algelcığım eh işte ben iyiyi sayılırım kaydirigubbakcemile2,sen nasılsın şeker,tatile az kaldı,haftaya yoksun.
yasmin canım ne olsun işte yine aynı tas aynı hamam işe geldik.sen nasılsın:1rolleyes:
Aynen tatlım bende işe geldim.2 gündür kocişle geliyorum işe erkenden.Normalde babamla daha geç gelirdim. Uykum var ve sanırım sağ gözümde de arpacık çıkcakHemde evlilik yıldönümü arifesi
![]()
yok canım,sıcak havadada hiç çekilmez yani arpacık
evlilik yıldönümünüz ne zamanki canım![]()
hepimiz aynıyız daha gelmeden gitmeyi düşünüyoruzkaydirigubbakcemile3
ben bu hafta biraz halsizim ya kıslar başımda hala ağırlık var kollarım ağıyor bugünde
ama neden böle oluyor bilmiyorum:sm_confused:
ben iyiyim canım evet tatil istiyorum tatillldelikafadulden hep yatıcam hep dinlenicem gezicem inş.
ay canım ya bende de hep çıkıcakmış gibi olur ama kaşıntıyla atlatırım
çıkmaz inş.
Günaydınnnnnnn arkadaşlar.1 saat kadar işim var,geleceğim inşallah
canım hastalanacakmısın acaba,yada artık vücut yorulmuş tatil istiyor.aman hasta olmada tatilde :sm_confused:hepimiz aynıyız daha gelmeden gitmeyi düşünüyoruzkaydirigubbakcemile3
ben bu hafta biraz halsizim ya kıslar başımda hala ağırlık var kollarım ağıyor bugünde
ama neden böle oluyor bilmiyorum:sm_confused:
ben iyiyim canım evet tatil istiyorum tatillldelikafadulden hep yatıcam hep dinlenicem gezicem inş.
ay canım ya bende de hep çıkıcakmış gibi olur ama kaşıntıyla atlatırım
çıkmaz inş.
günaydın canım yoğunsun bu aralarGünaydınnnnnnn arkadaşlar.1 saat kadar işim var,geleceğim inşallah
Bu pazar canım. Kociş otelde ayarlamış;ama çıkarsa şiş bir gözle geçircem ttatili senağlama
Günaydınnnnnnn arkadaşlar.1 saat kadar işim var,geleceğim inşallah
Bu pazar canım. Kociş otelde ayarlamış;ama çıkarsa şiş bir gözle geçircem ttatili senağlama
Mevsim değişikliğinden olabilir canım halsizlik.Umarım çıkmaz angelım ya..Çıkarsa çok üzülürüm. :çok üzgünüm:
Günaydın mısraacım.Görüşürüz canım.
canım hastalanacakmısın acaba,yada artık vücut yorulmuş tatil istiyor.aman hasta olmada tatilde :sm_confused:
günaydın canım yoğunsun bu aralar
inşallah çıkmaz ya,doktora görünseydin,krem yada göz damlası felan veriyorlar :sm_confused:yerimseniben
canım hastalanacakmısın acaba,yada artık vücut yorulmuş tatil istiyor.aman hasta olmada tatilde :sm_confused:
günaydın canım yoğunsun bu aralar
inşallah çıkmaz ya,doktora görünseydin,krem yada göz damlası felan veriyorlar :sm_confused:yerimseniben
Günaydın canım nasılsın
Günaydın kızlar.... :)
Aynen tatlım bende işe geldim.2 gündür kocişle geliyorum işe erkenden.Normalde babamla daha geç gelirdim. Uykum var ve sanırım sağ gözümde de arpacık çıkcakHemde evlilik yıldönümü arifesi
![]()
günaydın sevcan nbr
günaydın cnm kolay gelsin bekliyoruz:1hug:
ooo iyiymiş şekercim
nerde ayarlamış oteli bakalım:asigim:
sende güzel bi hafta sonu geçireceksin demek:))
olabilir cnm sıkma kendini çıkmaz inş.kaydirigubbakcemile5