• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

algelcığım eh işte ben iyiyi sayılırım kaydirigubbakcemile2,sen nasılsın şeker,tatile az kaldı,haftaya yoksun.
yasmin canım ne olsun işte yine aynı tas aynı hamam işe geldik.sen nasılsın:1rolleyes:

algelcığım eh işte ben iyiyi sayılırım kaydirigubbakcemile2,sen nasılsın şeker,tatile az kaldı,haftaya yoksun.
yasmin canım ne olsun işte yine aynı tas aynı hamam işe geldik.sen nasılsın:1rolleyes:

Aynen tatlım bende işe geldim.2 gündür kocişle geliyorum işe erkenden.Normalde babamla daha geç gelirdim. Uykum var ve sanırım sağ gözümde de arpacık çıkcak:delphin: Hemde evlilik yıldönümü arifesi:delphin:

Aynen tatlım bende işe geldim.2 gündür kocişle geliyorum işe erkenden.Normalde babamla daha geç gelirdim. Uykum var ve sanırım sağ gözümde de arpacık çıkcak:delphin: Hemde evlilik yıldönümü arifesi:delphin:
yok canım :delphin:,sıcak havadada hiç çekilmez yani arpacık :delphin:
evlilik yıldönümünüz ne zamanki canım :delphin:

iyiyim canım sen nasılsın? Yeni bir gün işte başladık bakalım akşam olsa hemenkaydirigubbakcemile4

hepimiz aynıyız daha gelmeden gitmeyi düşünüyoruzkaydirigubbakcemile3
ben bu hafta biraz halsizim ya kıslar başımda hala ağırlık var kollarım ağıyor bugünde
ama neden böle oluyor bilmiyorum:sm_confused:

ben iyiyim canım evet tatil istiyorum tatillldelikafadulden hep yatıcam hep dinlenicem gezicem inş.

ay canım ya bende de hep çıkıcakmış gibi olur ama kaşıntıyla atlatırım
çıkmaz inş.

ben bu hafta biraz halsizim ya kıslar başımda hala ağırlık var kollarım ağıyor bugünde

ben iyiyim canım evet tatil istiyorum tatillldelikafadulden hep yatıcam hep dinlenicem gezicem inş.

çıkmaz inş.

Mevsim değişikliğinden olabilir canım halsizlik.Umarım çıkmaz angelım ya..Çıkarsa çok üzülürüm. :çok üzgünüm:

Günaydınnnnnnn arkadaşlar.1 saat kadar işim var,geleceğim inşallah

Günaydın mısraacım.Görüşürüz canım.

çıkmaz inş.
canım hastalanacakmısın acaba,yada artık vücut yorulmuş tatil istiyor.aman hasta olmada tatilde :sm_confused:

günaydın canım yoğunsun bu aralar

Bu pazar canım. Kociş otelde ayarlamış;ama çıkarsa şiş bir gözle geçircem ttatili senağlama

inşallah çıkmaz ya,doktora görünseydin,krem yada göz damlası felan veriyorlar :sm_confused:yerimseniben

günaydın cnm kolay gelsin bekliyoruz:1hug:

Bu pazar canım. Kociş otelde ayarlamış;ama çıkarsa şiş bir gözle geçircem ttatili senağlama

ooo iyiymiş şekercim
nerde ayarlamış oteli bakalım:asigim:
sende güzel bi hafta sonu geçireceksin demek:))

Mevsim değişikliğinden olabilir canım halsizlik.Umarım çıkmaz angelım ya..Çıkarsa çok üzülürüm. :çok üzgünüm:

Günaydın mısraacım.Görüşürüz canım.

olabilir cnm sıkma kendini çıkmaz inş.kaydirigubbakcemile5

canım hastalanacakmısın acaba,yada artık vücut yorulmuş tatil istiyor.aman hasta olmada tatilde :sm_confused:

inşallah çıkmaz ya,doktora görünseydin,krem yada göz damlası felan veriyorlar :sm_confused:yerimseniben

inş hastalanmam canım
haftaya salı çıkıcam yola kayınvalidemlerle olucam iş falan kalmamıştır yaptırmazlar banadakaydirigubbakcemile3
yinede görümcemin evine gider bakarız eh haliyle düğün koşturması canlı hareketli neşeli olmak istiyorum açıkcası böle nazlı bi gelin gibi ortalarda dolanmak istemiyorum-tatlicadiarzu-
bakalım hakkımızda hayırlısı artık:delphin:

evet canım.Birazdan eczaneye gidip alıcam zaten.Bankayı arıyorum bir müşteri hizmetlerine ulaşamadımm ya sinir oldum kötükedihüso

günaydın cnm kolay gelsin bekliyoruz:1hug:

ooo iyiymiş şekercim
nerde ayarlamış oteli bakalım:asigim:
sende güzel bi hafta sonu geçireceksin demek:))

olabilir cnm sıkma kendini çıkmaz inş.kaydirigubbakcemile5

Çeşme'de ayarlamış canım.Evet inşallah güzel bir tatil olacak. Cumartesi gidip pazar döneceğiz inşallah :)

Back
X