• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hee cnm gercekten başladınmı hazırlıklara bnm ki tayin yerim belli olduktan sonra inşallah şimdilik tık yok

En acilinden ev bulup tutmamız gerekiyor.sonra ev düzlenecek halı perde üüüüüüüüü

evt cnm yaa çok sıkışacağız gercekten sen istanbul istemiştin değil mi sen de yerin belli olduktan sonra ev bakmaya başlarsın heralde

aynı sıkıntıları bende yaşadığım için diyorum bende tatlım
inan boşuna sıkmışım kendimi diyeceksin
bu arada kızlar aniden çıkabilirim haberiniz olsun

kızlar kusura bakmayın babam geldi ondan dolayı cıkmak zoruında kaldıminşallah fazla bişi kaçırmamışımdır

Kızlarr merhaba.bi ön tanışma yapmıştık zaten 10 gün sonra evleniyorum diye.şimdi 10 günlük evli bi bayan olarak burdayım.beni de aranıza alır mısınız?

hoşbulduk teolog.amin canım cümlemizi inşallah.o kadar bekledik evlenicez diye heyecanla.bi baktım evlenmişim ve 10 gün bile geçivermiş.

hoşgeldin angel im sonunda kavuştuk:) nasılsın bakalım elifcim evlilik nasıl gidiyor eminim mutluluktan havalardasındır şimdi

eee nasılsınız bakam anlatın angelim nasılsın zksyn sabah sinirliydin nasılsın

napayım işte teocum ya aynen devam
3 gün kaldı yıllık iznime tatile didiyom az kaldıkaydirigubbakcemile4
sende ne var ne yok şekercim

hoşbulduk teolog.amin canım cümlemizi inşallah.o kadar bekledik evlenicez diye heyecanla.bi baktım evlenmişim ve 10 gün bile geçivermiş.

hoşgeldin elifsever hayırlı olsun canım
Allah bi yastıkta kocatsın inşallah

Back
X