• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

inanmıyorum angel eee sen gidersen ben kiminle dertleşcem diğer kızlar ben işteyken giriyor topice ben geldiğimde kocişleri de gelmiş oldugu için ben yalnız kalıyorumsenağlama

inanmıyorum angel eee sen gidersen ben kiminle dertleşcem diğer kızlar ben işteyken giriyor topice ben geldiğimde kocişleri de gelmiş oldugu için ben yalnız kalıyorumsenağlama

üzülme şekercim akşamlarıda jnaz oluyor bi kaç arkadaş daha oluyor tamam sabahki kadar eğleneli ve aakıcı olmuyor ama sabahtanda akşam için yorum yapılır merak etme sende dertlene yeter cnm

selam angel.nasılsın?

iyiyim cnm sen nasılsın
nasıl gidiyor alışabildinmi evlilğe
gerçi çok daha erken ama

jnaz beni sürekli dürtüyor biliyormusun söle ona beni dürtmesin:) angel cim sana şikayet ediyorum ona söle o anlar

bend eiyiyim cnm hoş bulduk.yarın sınav var kursta onun heycanı var bide tekrar kilo verme moduna girdim bakalım 2 gündür dikkat ediyorum.bebiş için kilo vermem şart.inşallah irademe bu sfer sahip olurum da veririm kilo

kuran kursu cnm.kurs bitcek haftaya ve yarın müftülükten sınav için gelcekler.sözlü olcak bide öle yazılı felan deil.dini bilgiler sorulcak,kuran dan bir bölüm okutcakmış öle dedi kurs hocası

Son düzenleyen: Moderatör:
kuran kursu cnm.kurs bitcek haftaya ve yarın müftülkten sınav için gelcekler.sözlü olcak bide öle yazılı felan deil.dini bilgiler sorulcak,kuran dan bir bölüm okutcakmış öle dedi kurs hocası

aaa canım bnm kuran kursu demek Allah kabul etsin cnm çok sevindim sertifika içinmi öğretici filan olmak için

hayırlı olsun birsam angel bir göründü sonra görünmedi neyse ben kaçıyorum kızlar öpüyorum hepinizi muck angel yarın ifadeni alıcam senin:)

teocum kusura bakma canım
kocişe kahve yaprım sonra kendime pantolon onada gömlek ütüledim geldim
ama herkes ditmişş
napıyım işte heryere yetişmeye çalışınca böle oluyor:((

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

angelcığım ne güzel şeyler yazmışın öyle canım arkadaşım sana da günaydın yerimseniben

Back
X