Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

angel aklına kötü şey getirme lütfen,tedavi gördün,inşallah sende bebeğini alıcaksın kucağına :Saruboceq:

slm kızlarr ben geldim, günaydın herkese.. hihoyyyt
Angel canım inşallah hakkında hayırlısı olur üzme kendini olumlu düşün lütfen

angel aklına kötü şey getirme lütfen,tedavi gördün,inşallah sende bebeğini alıcaksın kucağına :Saruboceq:

aslında ben daha yeni denemeye başladım biliyorsun
3 5 ayı zaten gözden çıkardık
ben tekrar bi kist oluşumundan korkuyorum dirimim

slm kızlarr ben geldim, günaydın herkese.. hihoyyyt
Angel canım inşallah hakkında hayırlısı olur üzme kendini olumlu düşün lütfen
hoşgeldin şeker naber,akşama ne yemek yapıcan söyle bakim :jeyyar:
aslında ben daha yeni denemeye başladım biliyorsun
3 5 ayı zaten gözden çıkardık
ben tekrar bi kist oluşumundan korkuyorum dirimim
,
canım aynı durumdayım ne yazıkki,ilaç kullanıyorum,ilacı bıraktığım an başlıcak gibi şuan belirtilerinden anlıyorum,inşallah kist yoktur canım ,inşallah:teselli:

Son düzenleme:
iyiyim kızlar çok şükür
aksam yemek yapmıcam kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
kaynanamgile gitcez çünkü süprizzzzz

ama dün aksam yaptığımı söyliyeyim mi ?
pilav, kurufasulye ( eşim çok sever)
sonra evde patates ve biber vardı bozulmak üzerelerdi artık bozulmasın diye
patatesi baharatladım biraz da yağ koyup harmanladım fırına verdim
biberleride közledim, bide cacık yaptım

pek bişi kalmadı ki dünden çok azıcık bişi kaldı:)
hoşbulduk kızlarr iiz biz çok şükğr babamızı beklioruz nöbetten gelcekte aniden çıkabilirim çünkü onu çok özledimm
kızlar bu dzcli becerikli haa ilk gülerde hiçç yemek yapmamıştım ben:)

mısracım benimde bebişimi öğrenmeden 2 gün önce midem bulanmıştı ama kğçişe sölememiştim psikolojiktir die hamile olmıcam gibi bi his vardı yani bu ayda gelmez die düşünürken bi an midem bulandı gece eşime dedimki ben bu ay hamiş olabilirim dedim aa o şimdi nerden çıktı dio adam amaan boşver anneler hisseder dedim gülüştük:)bide öğrendiğim ay alışverişe her gittiğimizxde koçiş dioki hadi senin eksik malzemelerini ihtiyaçlarını da(bayanlara özel şeyleri ) alalım dio bende bi isyan bi isyan hiç sorma adam sorduğuna soracağına pişman oluo her seferinde diorumki bu ay onlara ihtiyacım olmıcak bebişim gelecek diodum almamıştımda hiç bebiş gelmese napacaktım acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…