canım mide bulantıları daha önceden yoktu sanırım şimdi başladı,bana da hamilesin gibi geliyor,bir ara benimde midem çok bulanıyordu,gastrit çıktı,zaman gösterecek artık bakalım hakkında hayırlısıAy napmışım ben yavs toptan kontrol edeyim bari.
Canım dayanamayıp erkenden-geçen hafta-kan testi yaptırdım 1,57 çıktı.Yani negatif,ancak bende aynı belirtiler devam ediyor.
Dün gece mide bulantısından ölüyordum eşim şok oldu.
Normal regl tarihim 30'u,ancak benim düzenli değil.Birkaç gün daha sabredeceğiz anlayacağınız.
günaydın canım nerelerdeydingünaydın güzelleerrr...
evet canım,inşallah 2 aya kalmaz verirleray yani daha 2 ay para alamayacakmıyım:1shok:
ama olsun senin dediğinde olur hemde bi an önce inş.:Saruboceq:
günaydın madecim
günaydın dirimcim nasılsın yine enerji dolusun maşallah
hiç bişeyi kafama takmamaya çalışıyorum ama fazla malda göz çıkarma dimikaydirigubbakcemile2
iyiyim canım ya yarın yıllık izne ayrılıyorum izmireee didiyomm
20 gün yokum buralarda
onun dışında bişi yok
sen yoğunmuşsun baya kolay gelsin cnm
kova canımkaydirigubbakcemile2Dirimcim senin burcun neydi?
günaydın camdankalp...
ya bu sıralar ne çok hamile haberi alıyorum herkes hamile:)
günaydın canım nerelerdeydin
canım eşin göreve gittiğinde sen de senenlik iznini kullansan,birlikte gitseniz olmuyor mu?inşallah dirimcim çok sıkıldım çünkü,herkes bi müddet sonra alışırsın merak etme diyor ama bilmiyorumsenağlama
haftasonuna az kaldı desem alkisalkisalkis,keyfin yerine gelir mi :jeyyar:bi kaç gündür bi uyuşukluk var üstümde hiç bişey yapasım yok sürekli uyumak istiyorum.burayada bi göz atıp çıkıyorum keyifsizim yani :uhm:
canım eşin göreve gittiğinde sen de senenlik iznini kullansan,birlikte gitseniz olmuyor mu?
ben öyle yapıcam mesela
Angelcım ben dilek olarak bebişini tutmuştum
ayy inş benim haberimide alırsın hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/282554-kumbet-pastadolgu-kek.html
Bir bakın arkadaşlar çok kolay ve görkemli bir pasta.Kakolu kek sevmiyor olsamda deneyeceğim.
Dirimcimn sen bunu sevebilirsin :)
mısra gerçekten süper gözüküyor,hiç yapmadım ama oktay ustanın kitabında görmüştüm.kekin içini oyup koyuyordu,canım mutlaka yapıcam bunuhttp://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/282554-kumbet-pastadolgu-kek.html
Bir bakın arkadaşlar çok kolay ve görkemli bir pasta.Kakolu kek sevmiyor olsamda deneyeceğim.
Dirimcimn sen bunu sevebilirsin :)
o zaman bir anlamı yok tabi canım,yinede şöyle düşün uzun süre kalmıyor,bak benim eşim gidince 3 ay kalıyorya bizde şu sıkıntı oluyo hiç görüşemiyoruz aynı yerde olsakda o yüzden onla gitmemin bi anlamı olmuyo canımsenağlama
ben doktora gidicem bugün kıslar
şu test sonuçlarımı göstercem doktora
hastanede çekilmiştim filmi ordan acil bebek demişlerdi:))
ama şimdide özele gittiğimi doktora gidicem
1 dosya dolu evrakla:))
-tatlicadiarzu-içerim ben bu akşam:)
ben doktora gidicem bugün kıslar
şu test sonuçlarımı göstercem doktora
hastanede çekilmiştim filmi ordan acil bebek demişlerdi:))
ama şimdide özele gittiğimi doktora gidicem
1 dosya dolu evrakla:))
inşallah hiç bişey yoktur angelım ve gidince bebiş süpriz yapmış olur sana doktor sen hamilesin zaten der inşallah:):CüvCüv:
Kaçta gideceksin dr a angelım?
Sonuçdan haberdar et lütfen bizleri.
-tatlicadiarzu-
canım test sonuçlarını göstermeye gidiyosun,daha önce göstermedin mi:sm_confused:
inşallah bebek süpriz yapar :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?