Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesler rüyasında oğlan görüo benim bebişi:)bebişte bene gayet iiz çok şükür kılarda iiler sıradan geçeyim
angelim tatile gitcek cuma günü hemde 20 güünn
dirimim aynı ev iş mekik dokuo
mısramın bu aralar biraz canı sıkkın keyfsiz sebebi yok
teo okula gidip gelio az kaldı onunda tayini beli olcak sonrada düğünü olcak inş
dzcl yeni evli havalarda uçuo bugünlerde
haktanda çokk yeni evli bugün bi ara girdi amaa hemen geri çıktı düğünü çok güsel olmuş yarın gelip anlatacak resimleride göstercek
aşkım aynı okulla uğraşıo
tubiş var sen tanımıo olabilirsin oda ii:)
yaralım tatilde
jnaz temizlik yapıo habire:)
çakır arazi hiç uğramıo:)
yasminde ii iş güç uğraşıo hafta sonu evlilik yıldönümü koçişi çeşmeye götürcek onu:)
başka kim vardı ya unuttum haa
Ne güzel yazmışsın cssa cım,güldürdün beni :):)
herkesler rüyasında oğlan görüo benim bebişi:)bebişte bene gayet iiz çok şükür kılarda iiler sıradan geçeyim
angelim tatile gitcek cuma günü hemde 20 güünn
dirimim aynı ev iş mekik dokuo
mısramın bu aralar biraz canı sıkkın keyfsiz sebebi yok
teo okula gidip gelio az kaldı onunda tayini beli olcak sonrada düğünü olcak inş
dzcl yeni evli havalarda uçuo bugünlerde
haktanda çokk yeni evli bugün bi ara girdi amaa hemen geri çıktı düğünü çok güsel olmuş yarın gelip anlatacak resimleride göstercek
aşkım aynı okulla uğraşıo
tubiş var sen tanımıo olabilirsin oda ii:)
yaralım tatilde
jnaz temizlik yapıo habire:)
çakır arazi hiç uğramıo:)
yasminde ii iş güç uğraşıo hafta sonu evlilik yıldönümü koçişi çeşmeye götürcek onu:)
başka kim vardı ya unuttum haa
unuttuklarım kusura bakmasın lütfennn
bu arada mülakata girdim cssa söylemiştim sanırım..üç hafta içinde belli olacak bekliyoruz bakalım
Günaydın kızlarrrrrrrrr
Bugün tuttuğunuz tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğimle