Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım benimde işim vardı,bitirdim iş gelmesse tabi,selam kızlar
nasılsınız ?
işlerim vardı, bitti sonrada sieye giremedim sonunda ulaştım.
selam kızlar
nasılsınız ?
işlerim vardı, bitti sonrada sieye giremedim sonunda ulaştım.
merhaba kızlarr
bugün erken çıktım kurstan zaten geç gitmiştim:)
sabahtan beri bi yandan karnım ağrıyor bi yandan da başım sersem gibiyim![]()
merhaba kızlarr
canım neden iyi değilsin hastalıktan mı?bu arada selammerhaba kızlarr
valla hiç iyi değilim angelcım
bide canım sıkkın biraz
sen nasılsın bitanem keyfin nasıl ?
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Mısracığım verdiğin bilgiler için tşk .Sonuna kadar dikkatle okudum ve bundan sonra keki ona göre yapıcam
başım çatlıyor resmen tatlımyaacanım neden iyi değilsin hastalıktan mı?bu arada selam
Neye morali bozukmuş güzel arkadaşımızın.
Paylaşmak istersen burdayız tatlım
hoşbuldum dilekçimHoşgeldiniz arkadaşlar.
Mısracığım verdiğin bilgiler için tşk .Sonuna kadar dikkatle okudum ve bundan sonra keki ona göre yapıcam
valla şu keki kalıbından çıkarma olayına sinir oluyorum zaten,sıcakken çıkarmak istiyorum,yemek için sabırsızlanıyorum,ama artık dışarda biraz ılıdıktan sonra buzdolabına atıyorum,yada balkona,öyle bekletip çıkarıyorum,başka türlü parçalanıyor![]()
valla hiç iyi değilim angelcım
bide canım sıkkın biraz
sen nasılsın bitanem keyfin nasıl ?
başım çatlıyor resmen tatlımyaa
tabiki paylaşırım mısracımm zaten bi sizinle paylaşıyorum herşeyimi
bu ay artık bi bebişimiz olsun istedik eşimle baya umutlanıyordum açıkçası daha reglime 3 gün var ve o günü bekliyorum sabırsızlıkla. ama sabahtan beri felaket karnım ağrıyor ve şişkinliğim var galiba hasta olacağım testte yaptım negatifti![]()
valla şu keki kalıbından çıkarma olayına sinir oluyorum zaten,sıcakken çıkarmak istiyorum,yemek için sabırsızlanıyorum,ama artık dışarda biraz ılıdıktan sonra buzdolabına atıyorum,yada balkona,öyle bekletip çıkarıyorum,başka türlü parçalanıyor![]()
hoşbuldum dilekçim
nasılsın?
dirimcim kalıptan kaynaklanabilir mi? ben sadece hafif yağlıyorum teflon kalıbım çıkarırkende hiç sorun yaşamıyorum