sayılır kalmak istemeyışım nedenı başka tedavı goruyorum.ilaç kullanıyorum.ondan
Böleee sohpete ortadan girince tabi

Geçmiş olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayılır kalmak istemeyışım nedenı başka tedavı goruyorum.ilaç kullanıyorum.ondan
böleee sohpete ortadan girince tabi,, hic bisi anlamıyom bakım bön bönn-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
geçmiş olsun canım![]()
Shining seninle tanıştık mı cnm?Hatırlayamadım
Merhaba mısra, hayır tanışmadık, ben bugun katıldım aranıza,, ayın 7sinde 1 yıl olacak evliyim,, :) bu baslıgı yeni gordum,, bende katılayım dedimm![]()
çoçuk çok istıyodum.ama mantar çıktı ilaç tedavısı goruyorum.mantara var ken hamıle kalınır mı onun için korkuyorum.kasıklarım ağrıyo ne bılım garıp ya
canım antibiyotik kullanılmaz gebeliğe yakın dönemdede gebeliktede daha önce seni uyarmıştım.tedavin bitinceye kadarkesinlikle korunmalısın
bak ben çok ağır grip geçirdim mayıs ayı başında dr antiiyotik verdi içmedim,sonra bir cilt hastalığına yakalandım gül hastalığı isminde ondada antibiyotik yazıyordu dr hamile olabilirim diye yazdırmadım,krem ve losyonla tedavi oluyorum şimdi hamile olsaydım çok tedirgin olurdum bebek normal mi diye.
Umarım anlatabilmişimdir cnm,bunlar önemli şeyler
zemuszemus sefam olsun kocişte bişey diyemiyor zemuszemuszemuszemusEvet aynen öyleçok pimpiriklisin canemopuyorumnanaktan
Hoşgeldin cnm.
Topiğimizin giriş sorularını dordular mı bilmiyorumama ben yineleyeyim;
Nerden geldin?
Kaç yaşındasın?
Ne iş yapıyorsun?
Eşin ne iş yapıyor?
Nerede yaşıyorsunuz?
Bebiş var mı yada istiyor musun?
Cvp lar için şimdiden teşekkürler
Yok cnm daha kimse sormadı,,
ilk soruyu anlamadım-tatlicadiarzu-,, 29 yasındayım, mühendisim, eşimde mühendis, kartalda yaşıyoruz canım, bebişimiz yok daha ama ben cooook istiyorum:CüvCüv:,, hatta folik asit kullanmaya basladım ,,
slm kızlar arada girip çıkıorum kusura bakmayın yaa
gultr senin bebek meseleni ben anlamadım sen bebek istiodun eşinin işi olmadığı için eşin istemiodu ve bu ara öle bi planınız yoktu daha önce böle demiştin şimdiki korkun ne ben anlamadım cnm
hmm şimdi anladım ama sende keşke ilaç alırken korunmayı bırakmasaydın tehlikeli olduğundan bilgin var ama sana kalmış bişi tabiki çok ters bi iş olmuş ilaca başla korunmayı bırak...inş bişi olmaz rabbim korktuğuna uğratmasın inş
dirim çifte korunmayı bizede anlatsana canım ya bizde sağlama alalım işimizi.ben o kısmı kaçırmışım galiba :Saruboceq: