• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım bende hic gitmedim kontrole falan,, acaba kotu mu ediyorum, gitmek gerekir mi,, yani sen yazmıssınya evlenmeden "1 hafta önce giderdim, bunda utnacak işey yok sadece bilgilenmek istiyorum dersin zaten doktorlarda bunu bekliyor, yani doğru olan şeyi yapacaksın hiç çekinme.biz bi telaşla evlendik o arada kaynadı gitti gitmek isterdim bende" diye

Ben daha hic gitmedim,, reglim falan duzenli geliyor,, o yuzden de problem etmedim,, ama sen 1 hafta once giderdim deyince,, ben eger hamile kalırsam gitmeyi dussunuyorum, hata mı ediyorum ki,??
yani sanırım gitmek doğru olur, illa bi sorun olmasa şart değilde bizler pek alışkın değiliz milletçe.ama bence hamile kalmadan 1 kaç ay önce gidip muayene ol, vücudunun ihtiyacını bil, bebeğine zara vermesin sonra.hamilelikte gidersen gecikilmiş sorunların olabilir.mesela dişlerin kontrol ettrir en başta, sonrada genel muayaen.ben öyle düşünüyorum umarım hepimiz saglıklı gebelikler geçiririz

canım normaldir artık çift canlısın sositososito

canım görüşürüz,yemek dedin de bende çok acıktım ya

canım dinlenin hadi,görüşürüz hihoyyyt

bende çok acıktım

ya ben bu bölümü çok beğendim. ne güzel dostluk kurmuşsunuz. benide aranıza alırmısınız acaba? benimde düğünüm 21 haziran ve heyecandan ölüyorum. sizlerin tavsiyesini almak biraz olsa rahatlatır herhalde beni. öptüm herkesi mucuk mucuk...

iyi akşamlar kızlarr
ben geldim ama kimseler kalmamış galiba:(
kurstaydım bütün gün şimdide hiç halim yok yemek yapmam lazım ama ona da üşeniyorum :(

mrb kızlar nasılsınız
yeni girebildim buğün

camdan kalp hamileymiş çok sevindim canım hayırlıuğurlu olur inş.

haktan evlenmişin canım bir yastıkda kocayın inş.

teoloğ tayinin istediğin yere çıkmış galiba hayırlı olsun canım

mısracım hiç üzülme bir dahaki aya inş.

cssa, dirim, angel,jnaz inş. sizlerde çok iyisinizdir.

günaydın kızlar,

kontes hoşgeldin aramıza :))

nerde yaşıyosun
kaç yaşındaın
çalışıyomusun

bugün sorular benden olsun kızlar yokken :)))

slm yeni gelinler bende sizden sayılırım gerci eskidim sayılır yarın 8 ay olucak benimde :)

slm yeni gelinler bende sizden sayılırım gerci eskidim sayılır yarın 8 ay olucak benimde :)

olsun canım gel sanada yer var, bizlerde genellikle 6 ayını bitirmiş gelinleriz.benimde 7. yaım bitti mesela.şimsdi sorular

nerede yaşıyosun
kaç yaşındasın
çalışıyomusun, mesleğin ne,
bebek düşünüyomusun

bizim klasik sorular:utangac:

günaydın alınyazımsınn iyilik tatlım bende şaşırmakla meşguldüm bu sabah burası niye boş hayırdır diye

senden naber tatlımcım

valla bende çok şaşırdım, dirim, mısraa, kimse olmasa onlar muhakkak oluyodu.

bende iyiyim canım, bi yazım var onla uğraşıyorumm işte.kızlar gelsin dimi

valla bende çok şaşırdım, dirim, mısraa, kimse olmasa onlar muhakkak oluyodu.

bende iyiyim canım, bi yazım var onla uğraşıyorumm işte.kızlar gelsin dimi

evet canım ya gelsinler bencede alkisalkisalkis işe dalmışlardır belkide

açım açım doymuyorum ufffff yakında kapıları pencereleri yemeye başlıycam sanki :jeyyar:

hehe geldim bile
iyi insan lafın üstüne gelirmiş dimi ama
iyi kalpli dirimopuyorumnanaktan
günaydın alınyazımsın günaydın pamuğum ben geldim kaydirigubbakcemile4hihoyyyt
mrb kızlar nasılsınız
yeni girebildim buğün

camdan kalp hamileymiş çok sevindim canım hayırlıuğurlu olur inş.

haktan evlenmişin canım bir yastıkda kocayın inş.

teoloğ tayinin istediğin yere çıkmış galiba hayırlı olsun canım

mısracım hiç üzülme bir dahaki aya inş.

cssa, dirim, angel,jnaz inş. sizlerde çok iyisinizdir.
canım ya özledik valla iyiyiz çok şükür,senden de bekliyoruz en yakın zamanda güzel haberler:))))

iyi akşamlar kızlarr
ben geldim ama kimseler kalmamış galiba:(
kurstaydım bütün gün şimdide hiç halim yok yemek yapmam lazım ama ona da üşeniyorum :(
canım benim ne yemek yaptın dün bakim CADIARZU
akşama benim yemeğimde yok valla,ne yapsam ki :sm_confused:

olsun canım gel sanada yer var, bizlerde genellikle 6 ayını bitirmiş gelinleriz.benimde 7. yaım bitti mesela.şimsdi sorular

nerede yaşıyosun
kaç yaşındasın
çalışıyomusun, mesleğin ne,
bebek düşünüyomusun

bizim klasik sorular:utangac:

Bursa/Mudanya'da yaşıyOrum :)
21 Yaşındayım
ÇalışıOrum..ßi firmanın Muhasebesine ßakıOrum şuandada İşteyim:)
ßeßek henüz düşünmüyOrum çünkü eşimin askerliği war :( üniversite nedeniyle eşimin askerliği kaldı o yüzden bu kış gidicek kısmetse hayırlısıyla geldikten sora bebek düşünüOrum :)

Bursa/Mudanya'da yaşıyOrum :)
21 Yaşındayım
ÇalışıOrum..ßi firmanın Muhasebesine ßakıOrum şuandada İşteyim:)
ßeßek henüz düşünmüyOrum çünkü eşimin askerliği war :( üniversite nedeniyle eşimin askerliği kaldı o yüzden bu kış gidicek kısmetse hayırlısıyla geldikten sora bebek düşünüOrum :)
oo en genç gelinimz sensin galiba, yaş ortalaması bizde 25-26, hoşgeldin tekrardan

Gunaydın arkadaŞlar nasılsınız

günaydın gülter iyiyiz sen nasılsın, ne var ne yok

Back
X