• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Evliler Evlenicek Olanlar Toplaşın Bakalım:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar Hani derler ya evlenince eşine güzel giyin yanında pijemalarla durma saçlarını tepeden toplama bakımsız olma gözü dışarda olmasın eşinin derler ya.. Bunun aslı astarı varmıdır allah aşkına?? yani insan evinde rahat olmak ister rahat gezmek iste rneden evimde kıyafetlerimi giyip sürüp sürüştürüp biblo bebekler gii konu mankeni gibi oturup kalkimki??ne yani pijemayla gezsem saçlarımı toplasam eşimin gözü dışardamı olcak böle saçma bişi varmıdır yaa??
mesela düşünün c.tesi yada pazar sabahı uyandınız saçlar toplu yada dağınık üstünüzde pijema yada gecelik ve kahvaltı hazırlayıp eşinizle sofrada kahvaltı ediyorsunuz ne yani bu halde durulmazmı hemen kalkıp giyinilmeli makyajmı yapılmalı??
Ve şunu sölim evlendiniz ertesi gün oldu kalkıp hemen giyinip sürüp sürüştürdünüzmü yeni evli arkadaşlarım?? yani eşimizin sevdiğimiz adam bizi her halimizlle beğenmiyormu sonuçta??
Tamam her halimizle dediysem pasaklıda demedim her allahın günü evde aynı kıyafeti giyen saçlar darmdağın bir hatun olalım demiyorum fakat hergün giyinip süslenip makyajmı yapılması lazım??? Sızlerin düşünceleri nedir bu konuda Özellikle yeni evli arkadaşlarım???

Peki ya evliliğinizin ilk haftası nasıldınız??

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdik Canikom.. Bonbon Şekerim..

Bencede İnsan Evinde Rahat Olmalı.. Ne Yani Sürekli Makyajlı Kot Yada Etekle Duramam Hayatta.. Özellikle Eve Gelir Gelmez Eşofmanlarımı Geçiririm Üstüme.. Saçlarıda Tepeden Toplarım Bi Güzel..

Eğer Bakımlı Kadının Kocasının Gösleri Dışarı Kaymıyo Deniliyorsa Neden Babam Annemi O Halde Defalarca Aldattı???fisfisfis
Bence İnsanın İçinde Bitiyo İş.. Gerçi Şimdi Evli Arkadaşlar Diyecekler Bekara Konuşması Kolay..

Neyse Kanka Ben Bi Gidem Evlenip Gelem Sana Şettiririm Bunu Tekrar sırnaşık şey

zaten insan heran biblo bebek gibi oturamaz ki kocasının yanında..
yeri gelir hastalık olur altından bile atarsın...şonuçta o senin eşin..
herzaman aynı olmaz ki...ne bilim ya moralin bozuk olur,dargın yorgun olursun
ay ddur kocam gelcek,makyaj yapim diyemezsinsengözlerimebaksanab
dikkat etmek gerekir tabi...herzmaan saç baş dağınık,surat asık,pijamalı falan olmaz..
örneğin özel günlerde güzel çamaşırlar giyilinebilir...şakkıdıanladın sen onuŞeniz
hem bir kadının en güzel hali yataktan kalktıktan sonraki halidir
aslına bakarsan seni gerçekten yürekten seven erkek seni hep en güzel halinle görür
gözü de asla dışarda olmazşakkıdı

Şimdik Canikom.. Bonbon Şekerim..

Bencede İnsan Evinde Rahat Olmalı.. Ne Yani Sürekli Makyajlı Kot Yada Etekle Duramam Hayatta.. Özellikle Eve Gelir Gelmez Eşofmanlarımı Geçiririm Üstüme.. Saçlarıda Tepeden Toplarım Bi Güzel..

Eğer Bakımlı Kadının Kocasının Gösleri Dışarı Kaymıyo Deniliyorsa Neden Babam Annemi O Halde Defalarca Aldattı???fisfisfis
Bence İnsanın İçinde Bitiyo İş.. Gerçi Şimdi Evli Arkadaşlar Diyecekler Bekara Konuşması Kolay..

Neyse Kanka Ben Bi Gidem Evlenip Gelem Sana Şettiririm Bunu Tekrar sırnaşık şey

oyy kanka yerim seniii.. doğru insanın içinde olamlı bazı şeylerrra.s
Evet evet senbi evleniver gel konuşalım bol bol kanka yerimseniben

zaten insan heran biblo bebek gibi oturamaz ki kocasının yanında..
yeri gelir hastalık olur altından bile atarsın...şonuçta o senin eşin..
herzaman aynı olmaz ki...ne bilim ya moralin bozuk olur,dargın yorgun olursun
ay ddur kocam gelcek,makyaj yapim diyemezsinsengözlerimebaksanab
dikkat etmek gerekir tabi...herzmaan saç baş dağınık,surat asık,pijamalı falan olmaz..
örneğin özel günlerde güzel çamaşırlar giyilinebilir...şakkıdıanladın sen onuŞeniz
hem bir kadının en güzel hali yataktan kalktıktan sonraki halidir
aslına bakarsan seni gerçekten yürekten seven erkek seni hep en güzel halinle görür
gözü de asla dışarda olmazşakkıdı

gel öpücem seniii özlemŞenizkaydirigubbakcemile5

oyy kanka yerim seniii.. doğru insanın içinde olamlı bazı şeylerrra.s
Evet evet senbi evleniver gel konuşalım bol bol kanka yerimseniben

Tamam bana bi koca lazımmm puhahaha sırnaşık şey

Sevgilim bilem yok kıs nası evercen beni kaydirigubbakcemile3

şekerım belınay hep cok gusel konulara degınıyosun...nısanlımla konustuk bu konuları tabıkı her halımle sevecektır ama bakımlı kalmamı sıddetle ıstıyor o sever kokoş kokoş olmamı.ama dısarda kapalı gıyınmemı ıstıyor susum evde olmalıymıs....

evet hep öyle derler hatta annem sürekli bana söyler ben de tamam evleniyim şöyle yaparım böyle yaparım kocamı süper bir görünümle karşılarım peki noldu fooooossss hiç de öyle olmuyor hanımlar 1 gün yap 2 gün yap 3. güne yapasın gelmiyor bi salıyosun kendini ohhhh sanki koca bana her gün farklı mı özen gösteriyo ayrıca benim eşim de ilginçtir ki bu pasaklı halimi daha çok sever kaydirigubbakcemile3 makyaj yapıyım hiç istemez haaaaa arada bir canım çekiyo derli toplu olup makyajımı yapıp karşılıyorum -tatlicadiarzu-

Çok şaçma ben neysem oyum canım neden yapmacık olayımda süsleneyim bir kova boya sürüncemi kocam beni sevecek öyle sevecek ise hiç sevmesin daha iyi...Hem eşimde makyaj yapmamı hiç istemez sevmez neysen o ol der....

şekerım belınay hep cok gusel konulara degınıyosun...nısanlımla konustuk bu konuları tabıkı her halımle sevecektır ama bakımlı kalmamı sıddetle ıstıyor o sever kokoş kokoş olmamı.ama dısarda kapalı gıyınmemı ıstıyor susum evde olmalıymıs....

Teşekkür ediyorum canım sen benden bir adım öndesin ee hadi bakalım detayları yazarsın banada yerimseniben bu arada benimkide seninki gibi dışarda derli toplu ol evdeykende kısa mini mini şortlar giy öyle temizlik yap der kaydirigubbakcemile3​
evet hep öyle derler hatta annem sürekli bana söyler ben de tamam evleniyim şöyle yaparım böyle yaparım kocamı süper bir görünümle karşılarım peki noldu fooooossss hiç de öyle olmuyor hanımlar 1 gün yap 2 gün yap 3. güne yapasın gelmiyor bi salıyosun kendini ohhhh sanki koca bana her gün farklı mı özen gösteriyo ayrıca benim eşim de ilginçtir ki bu pasaklı halimi daha çok sever kaydirigubbakcemile3 makyaj yapıyım hiç istemez haaaaa arada bir canım çekiyo derli toplu olup makyajımı yapıp karşılıyorum -tatlicadiarzu-
heh işte tecrübe konuşuyooo sağol canım benim bilgiin içinn​
Çok şaçma ben neysem oyum canım neden yapmacık olayımda süsleneyim bir kova boya sürüncemi kocam beni sevecek öyle sevecek ise hiç sevmesin daha iyi...Hem eşimde makyaj yapmamı hiç istemez sevmez neysen o ol der....

heh bende onu diyorum işte makyajlamı beğeniyolar bizi ozman uyurkende makyajlı uyuyalım kaydirigubbakcemile3​

beni seven en kötü halimlede sevmeli diyenlerdenim bende, hic öyle tatil günü sabahtan kalkip sacimi basimi makyajimi falan yapamam valla, kalkarim pijamalarimla sabahligimla kahvaltiyi hazirlarim öyle daha hos oluyor :utangac: hem sanki erkekler bu kadar özen gösteriyor mu evdeyken :oklava:
ha olurda o gün moralim cok iyiyse kendimi cok iyi hissediyorsam giyerim cicilerimi yaparim sacimi basimi makyajimi cikarim kocisimin karsisina :asigim: ama her gün olacak bisey degil bu, ev hali sonucta :lepi:

Peki ya evliliğinizin ilk haftası nasıldınız??

arkadaslar bakım boya demek degıldır kı bakım kendıne ozen gostermektır neden bu hep yanlış anlaşıırkı..agda,kaş almak sacını kırlı tutmamak,duzenlı yıkanmak,ter kokmamak,elllerıne bakmak,krem surmek,temız gıyınmek,sacını ara ara boyatmak yada kestırmek... bunlar sıradan seyler ama ınsanın gorunumunu degıstırenler seyler üstelık boyasız kaydirigubbakcemile5

yanı en azından sadece bunlar bıle yetıyor kımı ıcın gamyoncuiremsu

arkadaslar bakım boya demek degıldır kı bakım kendıne ozen gostermektır neden bu hep yanlış anlaşıırkı..agda,kaş almak sacını kırlı tutmamak,duzenlı yıkanmak,ter kokmamak,elllerıne bakmak,krem surmek,temız gıyınmek,sacını ara ara boyatmak yada kestırmek... bunlar sıradan seyler ama ınsanın gorunumunu degıstırenler seyler üstelık boyasız kaydirigubbakcemile5

heh işte her dakika boyalı gezemem ama bu senin dediklerini bile şuan için evimde bile yapıyorum ben şekerciiimmm

evliliğin ilk günleri acaip bir duygu şekerim sanki evcilik oyunu gibi garip bir heycan tabi kulaktan dolma eşten dostan aldığın tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorsun kendin bir şeyler katıyorsun kocanın işten gelmesini heycanla beklemeler pencerelerden bakmalar o zamanlar daha kendini dağıtmıyorsun tabi kaydirigubbakcemile3 geceleri seksi geceliklerini giyersin walla bu fasıllar bende çok sürmedi açıkçası evliliğe çabuk alıştım yaa kaydirigubbakcemile

Her gün süslenmeye her gün giyinip kuşanma ruhum daralırkaydirigubbakcemile
Özel günlerde hafta bir kez falan neden olmasınki. :delphin:
Herif herif bana bak pasaklı günlerimde gözün kapalı gezcen ona buna bakmaman için:icecream:
Nasıl metotttt:bbo:laelaelaelaelae

evliliğin ilk günleri acaip bir duygu şekerim sanki evcilik oyunu gibi garip bir heycan tabi kulaktan dolma eşten dostan aldığın tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorsun kendin bir şeyler katıyorsun kocanın işten gelmesini heycanla beklemeler pencerelerden bakmalar o zamanlar daha kendini dağıtmıyorsun tabi kaydirigubbakcemile3 geceleri seksi geceliklerini giyersin walla bu fasıllar bende çok sürmedi açıkçası evliliğe çabuk alıştım yaa kaydirigubbakcemile

Bak ilk zamanlar aynen böle olurum iştee kaydirigubbakcemile3

Her gün süslenmeye her gün giyinip kuşanma ruhum daralırkaydirigubbakcemile
Özel günlerde hafta bir kez falan neden olmasınki. :delphin:
Herif herif bana bak pasaklı günlerimde gözün kapalı gezcen ona buna bakmaman için:icecream:
Nasıl metotttt:bbo:laelaelaelaelae

heaaa sanki onlar hergün grantuvalet takım elbiseyle evde oturuyorlar dimi ama kaydirigubbakcemile3

Back
X