E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Şimdik Canikom.. Bonbon Şekerim..
Bencede İnsan Evinde Rahat Olmalı.. Ne Yani Sürekli Makyajlı Kot Yada Etekle Duramam Hayatta.. Özellikle Eve Gelir Gelmez Eşofmanlarımı Geçiririm Üstüme.. Saçlarıda Tepeden Toplarım Bi Güzel..
Eğer Bakımlı Kadının Kocasının Gösleri Dışarı Kaymıyo Deniliyorsa Neden Babam Annemi O Halde Defalarca Aldattı???fisfisfis
Bence İnsanın İçinde Bitiyo İş.. Gerçi Şimdi Evli Arkadaşlar Diyecekler Bekara Konuşması Kolay..
Neyse Kanka Ben Bi Gidem Evlenip Gelem Sana Şettiririm Bunu Tekrar sırnaşık şey
zaten insan heran biblo bebek gibi oturamaz ki kocasının yanında..
yeri gelir hastalık olur altından bile atarsın...şonuçta o senin eşin..
herzaman aynı olmaz ki...ne bilim ya moralin bozuk olur,dargın yorgun olursun
ay ddur kocam gelcek,makyaj yapim diyemezsinsengözlerimebaksanab
dikkat etmek gerekir tabi...herzmaan saç baş dağınık,surat asık,pijamalı falan olmaz..
örneğin özel günlerde güzel çamaşırlar giyilinebilir...şakkıdıanladın sen onuŞeniz
hem bir kadının en güzel hali yataktan kalktıktan sonraki halidir
aslına bakarsan seni gerçekten yürekten seven erkek seni hep en güzel halinle görür
gözü de asla dışarda olmazşakkıdı
oyy kanka yerim seniii.. doğru insanın içinde olamlı bazı şeylerrra.s
Evet evet senbi evleniver gel konuşalım bol bol kanka yerimseniben
Tamam bana bi koca lazımmm puhahaha sırnaşık şey
Sevgilim bilem yok kıs nası evercen beni kaydirigubbakcemile3
şekerım belınay hep cok gusel konulara degınıyosun...nısanlımla konustuk bu konuları tabıkı her halımle sevecektır ama bakımlı kalmamı sıddetle ıstıyor o sever kokoş kokoş olmamı.ama dısarda kapalı gıyınmemı ıstıyor susum evde olmalıymıs....
evet hep öyle derler hatta annem sürekli bana söyler ben de tamam evleniyim şöyle yaparım böyle yaparım kocamı süper bir görünümle karşılarım peki noldu fooooossss hiç de öyle olmuyor hanımlar 1 gün yap 2 gün yap 3. güne yapasın gelmiyor bi salıyosun kendini ohhhh sanki koca bana her gün farklı mı özen gösteriyo ayrıca benim eşim de ilginçtir ki bu pasaklı halimi daha çok sever kaydirigubbakcemile3 makyaj yapıyım hiç istemez haaaaa arada bir canım çekiyo derli toplu olup makyajımı yapıp karşılıyorum -tatlicadiarzu-
Çok şaçma ben neysem oyum canım neden yapmacık olayımda süsleneyim bir kova boya sürüncemi kocam beni sevecek öyle sevecek ise hiç sevmesin daha iyi...Hem eşimde makyaj yapmamı hiç istemez sevmez neysen o ol der....
arkadaslar bakım boya demek degıldır kı bakım kendıne ozen gostermektır neden bu hep yanlış anlaşıırkı..agda,kaş almak sacını kırlı tutmamak,duzenlı yıkanmak,ter kokmamak,elllerıne bakmak,krem surmek,temız gıyınmek,sacını ara ara boyatmak yada kestırmek... bunlar sıradan seyler ama ınsanın gorunumunu degıstırenler seyler üstelık boyasız kaydirigubbakcemile5
evliliğin ilk günleri acaip bir duygu şekerim sanki evcilik oyunu gibi garip bir heycan tabi kulaktan dolma eşten dostan aldığın tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorsun kendin bir şeyler katıyorsun kocanın işten gelmesini heycanla beklemeler pencerelerden bakmalar o zamanlar daha kendini dağıtmıyorsun tabi kaydirigubbakcemile3 geceleri seksi geceliklerini giyersin walla bu fasıllar bende çok sürmedi açıkçası evliliğe çabuk alıştım yaa kaydirigubbakcemile
Her gün süslenmeye her gün giyinip kuşanma ruhum daralırkaydirigubbakcemile
Özel günlerde hafta bir kez falan neden olmasınki.
Herif herif bana bak pasaklı günlerimde gözün kapalı gezcen ona buna bakmaman için:icecream:
Nasıl metotttt:bbo:laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?