yeni evliler-evliler bakabilirlermi :)

Her sabah duş alır saçımı makyajımı yapar gece yatağa girene kadar öyle gezerim. İşten eve gelince genelde bi tayt ve üstüne askılı body giyiyorum. Nasıl rahatsam evde öyle yani. Ama öyle pijamalı gibide değil,spor ama şık. Takılarım fln olur mesela,ne bileyim düzgün işte. Bakımsızlık bana göre değil.

Ben de evde giymek için Tayt şort salopet elbise şık sandaletler aldım. Bunlar bence hem rahat hem de güzel ve tatlı gösteriyor insanı

Ben de evlenmek üzereyim böyle başlıkları gezerken vücut spreyi ilgimi çekti koku hastasıyım da:)

Yeni üye de değilsiniz ama. Bu tip şeylere aradan 2.5 sene geçmişken cevap alamayacağınızı bilmeniz gerekir.
Koku kişiye özeldir zaten. Gidin koklayın teninizde deneyin öyle alın. Tavsiyeyle parfüm alınmaz.

Evde insan rahat olmali tabiki
Yani pantolonla dolascak halimiz yok ve de surekli makyaj yapamayiz
Ama ben evde tayt ve bluz giyerim esim gelecegine yakin bi surme dudak kremi o kadar goze hos geleyim en azindan bakimsiz durmayim yani
Bence sizde en azindan bunlari yapin donla gezmek veya gecelikle insanin enerjisi dusurur hep uyku modu gibi

Yeni üye de değilsiniz ama. Bu tip şeylere aradan 2.5 sene geçmişken cevap alamayacağınızı bilmeniz gerekir.
Koku kişiye özeldir zaten. Gidin koklayın teninizde deneyin öyle alın. Tavsiyeyle parfüm alınmaz.
Yazan kişi hala aktif bir üye. O yüzden cevap alabilme ihtimalim var diye düşünüyorum. İllaki alicam diye birşey de yok, begenirsem eger, genelde sorarım böyle şeyler gördügüm zaman

calisirken ister istemez susleniyodum eve gelincede sacim basim iyi oluyodu duzgun giyinmem yetiyodu evin icinde.....su an hep evdeyim hamilelik bulanti bas agrisi bilmemne derken bende kendimi saldim .bazen kocamin kalin kalin kazagini giydigim oluyor .iyi oldugum zamanlarda da gezmeye gitmiceksek evin icinde durduk yere makyaj yapasim gelmez zaten esimde beklemiyor oyle bisey.ama kotu bi psikoloji keske isten cikmayaydim diyorum bazen.simdi evin icinde suslenip puslensem.adam hayirdir dicekkkk.ama garanti her banyodan sonra mutlaka saclarim.ya masalanir ya fonlenir.hasta olsam bile ve kisisel bakimimi ihmal etmem o ayri.

Bende çalışırken zaten sabah bakım yapıp çıktığım için sıkıntı olmuyordu aksam şimdi hamileyim haftaya doğumum var inşallah izne çıktığımdan beri genelde esorfman giyiyorum çünkü göbüşten başka bişi olmuyor ama hamilelikten önce haftasonu evde olsam bile akşama kadar işimi gücümü yaparım kocam gelmeden yarım saatı kendıme ayırırdım hatta bikaç defa eşime paspal yakalandım sana tavsiyem mümkün mertebe evde de bakımlı ol tabı bıhter zıyagıl tarzında degıl ınsan kendınıde ıyı hıssedıyo böylece sadece eşiniZ için değil tabi

Evde genelde tayt ve tunikle gezerim, kisin cok soguklarda leopar polar pijamayi geciririm totoma:)

Ama disarda kar bile yagsa bir defa bile yataga pijamayla girmemisimdir. Onun icin degil kendim severim ipek gecelikler giymeyi. Guzel kokular surunup disimi fircalayip tertemiz carsaflarda uyumayi. Esim zaten ne makyaji sever ne parfum sikmami dogal halim daha cok seviyomus:)

Bence ilk sart temiz olmak temiz kokmak, ama kilo olayi onemli. Evlenince ilk zamanlar salip 64 kiloya cikmistim, simdi 52,5 a dustum, adam bi baska bakiyor:)

Eşinin telefoninda bir kadin msji gordugunde kendine geleceksin . Ne derler bir musibet bin nasihatten yeğdir. O zaman koşturup kuafore gideceksin ki zaten iki hafta yemek yemeyince dal gibi olursun acıyla kavrulurken de aurıca zayiflar cökerken aklına bizden aldigin nasihatler gelir ve dersin ki aah keske zayif kalaydim bakımli olaydım da gormeyeydim bu günleri

Yaz aylarında askılı gecelik, şortlu takım falan giyiyordum
Ama artık kış geldi iyice saldım kendimi pijama takımı ya da eşofman üstüne tişört giyiyorum
Temizlik konusunda evlenmeden önce de her akşam mutlaka duşa girerdim, şimdi de her akşam giriyorum
Sağolsun eşimde çok titizdir o da her akşam duşa girer
Eşim mis kokumdan bahseder hep, ohh yine mis gibi kokuyorsun der.. Demekki giyimime kuşamıma değil kokuma bakıyor :KK37::KK37::KK36::KK36::KK36::KK36:

Evde genelde tayt ve tunikle gezerim, kisin cok soguklarda leopar polar pijamayi geciririm totoma:)

Ama disarda kar bile yagsa bir defa bile yataga pijamayla girmemisimdir. Onun icin degil kendim severim ipek gecelikler giymeyi. Guzel kokular surunup disimi fircalayip tertemiz carsaflarda uyumayi. Esim zaten ne makyaji sever ne parfum sikmami dogal halim daha cok seviyomus:)

Bence ilk sart temiz olmak temiz kokmak, ama kilo olayi onemli. Evlenince ilk zamanlar salip 64 kiloya cikmistim, simdi 52,5 a dustum, adam bi baska bakiyor:)
ipek gecelıkle donarım ben siz üşümuyor musunuz.

4 ay sonra bende evleniyorum :) bende burdan tüyolar aldım ben en iyisi leoparlı taylar alayım şortlar tşörtler alayım bari evlenmeden :) benm nişanlım titiz temiz bakımlı Allahtan bende öyleyim ama makyajı sevmiyo doğallığı daha çok seviyo hergün şık kıyafetle evde duramayz atlet donla dolaşmak yerine çeyizinee bohçada spor atletler aldım onu giyer şort giyer bende giyerim öyle sanırım yeterli olur :KK28: bide zaten çalışıyorum şalaşıda severim aslında ama bakım koku temizlik önemli ah ah ne hayallerimiz var inşallah güzel şeyler yaşarız arada tüyo alırım buralardann :):KK37::KK36::eğlence:

Eşinin telefoninda bir kadin msji gordugunde kendine geleceksin . Ne derler bir musibet bin nasihatten yeğdir. O zaman koşturup kuafore gideceksin ki zaten iki hafta yemek yemeyince dal gibi olursun acıyla kavrulurken de aurıca zayiflar cökerken aklına bizden aldigin nasihatler gelir ve dersin ki aah keske zayif kalaydim bakımli olaydım da gormeyeydim bu günleri
Yaklasim cok fena yalniz, bakimsiz kadin aldatilsin mi? :duduk:

kendilerine çeşit çeşit pijama alan insanlara okadar özenirimki ama ben almaıyorum neyde uyduruk şey var onu alıyorum oda yıkanınca giyilcek hali kalmıyo benım kilo sorunum yok ama işten gelince bebeğimle oynarken hemen bi sveet bi don tesettürlü oldugum ıcın sacım tepeden topuz zaten yallah =)) ama dışarda giyim bakım çok önemlidir o ayrı ama eveki halime çözüm bulamadım ev halimle dışarı halim bambaşkaa =))

evde rahat nasıl olacaksan öyle takılacaksın millet abiye giyip makyaj yapıp dolşamıyor ki valla kışın pijamalarımı çorabımın içine koyup dolaşırım:KK70:yazında çıtçıtlı badim üstümde altımda şort:ıslık: ne makyaj ne saç ne yani evimde topukluyla dolaşayım bari :confused: çoğu ev hanımlarının derdi bu oldu dışarda sanki herkes bakımlıda eve gelen adamlar evdekini beğenmiyor. 12 saat çalışıyorum birde evde bakımlı olamam valla:işsiz::KK14:

katılmıyorum bu düşünceye :63:
kilolu bayanların eşleri başka kadınlara mı gitmeli , aldatmalı mı ?
bunları yaparlarsa eşleri kilolu olduğu için haklılar mı ?:kusmuk:
evdeki eşini beğenmeyen boşansın ondan sonra ne haltı yiyorsa yesin :KK20:

Back
X