- Konu Sahibi flamingo2754
-
e evlilik ne arkadaşlığa nede nişana benzer birlikte yaşayınca biraz erkekler annesi gibi kadınların olmasını isterler düzeni acaip severlereyvahedigeldismile
kızlar merak ettim, ben yeni evliyim.bazen kedi köpek gibi birbirimize bağırıp çalığırıyoruz.en ufak şeylerden.. yok çamaşırlar nıye yıkanmamış.yok sabah nıye erken uyanmamışısz... yok elbisem kısaymış, ya düşersem millet popomu görürmüş.. :)
ilk günlerde daha sevecen olması gerekmez mı,cicim aylarımız cok cabuk bitti. çok kabalaşabiliyo bazen.genel olarak iyi ama.
sizlerin yaşadıklarınızı merak ediyorum.evliliklerinizin ilk ayları nasıldı, nasıl gidiyo
Annelerinden vaktiyle yedikleri dayaüı da özlemişlerse hatırlatmak lâzım esasında...
alsanaalsanasmile
aynen ya kalk kahvaltı hazırla lafı bana çok fena dokunuyodu ama ben hemen parlıyodum tabi böylemi söylemen gerekiyo diye şimdi oda alıştı ne dillerle kaldırıyo...boshayallersmilebayanssulusmilehaziranda düğünüm oldu. nikahım daha önceydi sevgililer günnüde. yaklaşık 1 yıllık evliyim...
ilk aylar biraz zor oluyor. mesela eşim kalk kahvaltı hazırla dediğinde kırılırdım zamanla söyledim bana böyle deme diye artık daha kibarca söylüyo. karıcım kahvaltı yapalım sen hazırla bende giyiniym diyo:)) değişti. her yanlışı yavaş yavaş düzeltttik. ikimizde birbirimize ne istediğimizi anlattık. hadi lafından nefret ederim dışarı çıkarken hadi dememesi gerektiğini zamanla anladı. ama hiç bir zaman kedi köpek gibi olmadık. sen beni üzüyorsun derim kırıldığım an susarım o da bilir hemen gönlümü almaya çalışır. çok üzücü büyük sorunumuzvarsa beni alır kucağna küçük çocuk gibi konuşur anlatır. çabuk ağlarım üstüme titrer.
konuşarak sakince çözümler arayın. çamaşırları sorarsa yıkanmadı ama makineden alıp giy istersen derim:)) o da yok almıyım der. devamı yok. bulaşıkmış ortalık dağınıkmış takmaz. ben pis ev hanımı oldum derim o da benim karıcım her haliyle tatlı der:))
eleştiriye pek de açık olmadığımı uyarılmaktan hoşlanmadığımı birşeyi neden yapmadın diyeceğine kendisininde yapabiliceğini bir çok kez anlattım. artık yavaş yavaş rayına oturuyor bizimki:)
tek tavsiyem sabırlı olun aniden parlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?