Evde sürekli topuklu giyen, sadece eşi yanında olmadığında düz ayakkabı giyip arabadan iner inmez otoparkta topuklularını giyerek eve giren birini duymuştum. Amacı eşine zarif görünmekti. Bana gereksiz ve yanlış geliyor ama yapanlar var demek ki.
Bana sorarsan ne senin boyun çok kısa ne de aranızda tuhaf kaçacak bir boy farkı var. Üstelik sürekli topuklu giymek ayak sağlığına zararlıYani boy da öyle bir şey ki, değişmesi mümkün değil. Bir insana bundan dolayı ömür boyu eziyet çektirmek neden? Kızıyorum böyle düşüncelere ama seni de anlıyorum bir taraftan.
saklamak mümkün değil bence üstelik bir ömür boyu yaşayacağın bir insandan mümkün değil canım ya, kendine işkence etmene gerek yok söyle evleneceğin adama.
Güzelim,sen boyu filan boşver takma kafana.Hani pek düşüncelerin 26 yaşında bir kız düşüncesi de değil.Yani ne bileyim.Evliliğin ne olduğunu idrak etmelisin.Evlilik yanında topuklu giyip,tunik giyip birşeyleri kamufle edebileceğin bir olgu değil ki? Sen bu insanı tanımaya çalış bence.Hani sizli bizli konuştuğun insanla 4 ayda evlilik düşünmek....
inşallah hayatınızdaki tek dert bu olsun :)
hiç sorun bile değil inanın...
26 yaşındayım, biz herşeyi dine uygun yapmaya çalışıyoruz öyle söyleyim o zaman
ay benimde senin gibi korkularım var, benim sevgilim yok ama evlenme yaşına geldim (25), sana bu konuda yardım edemicem
benim sorunumda dışarda görenler fizigimi her ne kadar begenselerde, bacaklarıma çıplak halde bakınca kendim bile kendimden soguyorumdiz kapaklarım bacaklarıma göre koyu, selülit desen bacagım görünmüyor selilütten, birde etimde bıngıl bıngıl, kendi kendime diyorumki arkadaşlarım birde beni bu halimle görse şok olurlar kıyafetlerle çok güzel saklıyorum ama işte evlenince bende ne olacak bilmiyorum, adam derki benim begendigim kızın fizigi bumuydu
Şimdi benim yazdığım yorumla,senin verdiğin cevapta ki dine uygun yapmaya çalışıyoruz kısmı olayın neresinde.
bende kendime aynada bakamıyorumama benim bacaklarımın kalınlığı inceliği iyi, selülitim yok ama, seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?