Yeni evliler ve fikri olanlar bi bakabilir mi, bir ömür bunu saklayabilir miyim ki???

umutvarr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
37
0
6
35
Ankara
Merhabalar,

Biriyle görüşüyorum 4 aydır, ikimizde ailemiz uzakta aynı şehirde çalışıyoruz, çok resmi bi ilişkimiz var, hala sizli bizli konuşuyoruz, kalabalık yerlerde çay içiyoruz kalkıyoruz, bayramda ailesine söyleyecek Rabbim nasip ederse sözlenip kısa sürede evlenmeyi düşünüyoruz, ben 26 o 28 yaşında, ama hiç kız arkadaşı olmamış bu inanlımaz gelebilir ama olmamış, gönülden inanıyorum da zaten olmadığına her halinden belli bu.

Benim boyum 154, onun ki 178, aslında boyum kısa bulduğunu söylemişti ama şimdi evlenmek için can atıyor ve benim bacak boyum üst kısmıma göre bariz kısa, tuniklerle, belime yukarıdan kemer takıyorum topuklularla sorun yok,

Ama evlenince sorun olur mu, böyle bişeyden dolayı benden uzaklaşır mı, boydan şeyler giysem hep, yatağın yanında az topuklu terliklerim olsa,

illa birbirimizin her halini görmek zorundamıyız ??? bi ömür kamufule edebilirmiyim, tunikli gecelik gibi şeyler var mı, ya da nasıl çözüm bulunabilir, aklım çok karışık...

Tabi ki her halime sonsuz hamd olsun, ellerime ayaklarıma o apayrı bi konu amacım isyan değil, belki bu benim imtihanım, her derdin bi devasını vermiştir Mevlam, bende sizlere sorayım dedim,

şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Evde sürekli topuklu giyen, sadece eşi yanında olmadığında düz ayakkabı giyip arabadan iner inmez otoparkta topuklularını giyerek eve giren birini duymuştum. Amacı eşine zarif görünmekti. Bana gereksiz ve yanlış geliyor ama yapanlar var demek ki.

Bana sorarsan ne senin boyun çok kısa ne de aranızda tuhaf kaçacak bir boy farkı var. Üstelik sürekli topuklu giymek ayak sağlığına zararlı Yani boy da öyle bir şey ki, değişmesi mümkün değil. Bir insana bundan dolayı ömür boyu eziyet çektirmek neden? Kızıyorum böyle düşüncelere ama seni de anlıyorum bir taraftan.

cevabınız için teşekkürler, aslında bu bi avantajda olabilir, sürekli demeyelimde genelde topuklu giysem eşiminde hoşuna gider bu bence bana özeniyor der, tabi ki topukludan kastım hafif dolgu ev terlikleri. anladığınız için de sağolun :))

saklamak mümkün değil bence üstelik bir ömür boyu yaşayacağın bir insandan mümkün değil canım ya, kendine işkence etmene gerek yok söyle evleneceğin adama.

ben 1.70 eşim 1.84boyunda hemen hemen sizin kadar boy farkımız var ama hiç de kötü durmuyoruz yan yana görüştüğün insan bunu sorun etmiyosa sende kafana takma bence

saklamak mümkün değil bence üstelik bir ömür boyu yaşayacağın bir insandan mümkün değil canım ya, kendine işkence etmene gerek yok söyle evleneceğin adama.

Ah canım benim bunu nasıl diyebilirim ki, zaten söylesem de takmaz ki buna, öyle biri değil tabi bilemem ama , görmesi gerek, kilolu değilim, bi de hatlarım dolgundur, belim incedir, dikkatini başka şeylere çeksem

Güzelim,sen boyu filan boşver takma kafana.Hani pek düşüncelerin 26 yaşında bir kız düşüncesi de değil.Yani ne bileyim.Evliliğin ne olduğunu idrak etmelisin.Evlilik yanında topuklu giyip,tunik giyip birşeyleri kamufle edebileceğin bir olgu değil ki? Sen bu insanı tanımaya çalış bence.Hani sizli bizli konuştuğun insanla 4 ayda evlilik düşünmek....

26 yaşındayım, biz herşeyi dine uygun yapmaya çalışıyoruz öyle söyleyim o zaman

ay benimde senin gibi korkularım var, benim sevgilim yok ama evlenme yaşına geldim (25), sana bu konuda yardım edemicem

benim sorunumda dışarda görenler fizigimi her ne kadar begenselerde, bacaklarıma çıplak halde bakınca kendim bile kendimden soguyorum diz kapaklarım bacaklarıma göre koyu, selülit desen bacagım görünmüyor selilütten, birde etimde bıngıl bıngıl, kendi kendime diyorumki arkadaşlarım birde beni bu halimle görse şok olurlar kıyafetlerle çok güzel saklıyorum ama işte evlenince bende ne olacak bilmiyorum, adam derki benim begendigim kızın fizigi bumuydu

evlilikte kadının kendine biraz daha fazla bakması olanaklı ancak fiziksel özelliklerini ömrünce gizleyebilmesi imkansızdır, aslında burda önemli olan bu değil,
önemli olan böyle bir zorunluluğa ihtiyaç duymanın ne kadar doğru olduğu,
evlilik uzun bir vade ve uzun vadede seni mutlu edebilecek olan şey olduğun gibiyken seni beğenen bir erkek olabilir,
eğer ki böyle bir kamufuleye ihtiyacın olmasının nedeni sevgilinin seni böyle beğenmemesi ise,
yani bu durum senin özgüven eksikliğinden değil de,

onun sözlerinden tavırlarından kaynaklanıyorsa bil ki ne kadar gizlersen gizle senin kusurlarını da sevmiyen biri onları bir şekilde görüp
eleştirmekten asla vazgeçmez..

hele ki dediğin gibi hiç ilişkisi olamamışsa karşı cinse karşı büyük bir merak ve açlık besliyor demektir,
bu merakk ile gizlemek istediklerini daha çok görmesi
ve görgüsüzlük ile daha çok eleştrilmesi beklenen bir sonuç olur...

eminim çok tatlı bir hanımefendisin sen ve seni bütün kusur ve güzelliklerinle sevecek sayacak bir eşi hakediyorsun,
evlilik düşüncesi için acele etmemeni önerir mutluluklar dilerim...

Son düzenleme:
hayat boyu tabi ki kamufle edemezsin sonuçta adamla aynı yatağa gireceksin bu mümkün mü?

bende kendime aynada bakamıyorum ama benim bacaklarımın kalınlığı inceliği iyi, selülitim yok ama, seni çok iyi anlıyorum

erkekler biz kadar takıntılı değil ben takılacağını fark etmiyorum. başlangıçta keşke boyla ilgili yorum yapmasaymış bu sende önyargı oluşturmuş. biraz daha tanımaya çalışsan en azından tepkilerini öğrenirsin

bende kendime aynada bakamıyorum ama benim bacaklarımın kalınlığı inceliği iyi, selülitim yok ama, seni çok iyi anlıyorum

bence selilütin olmaması çok iyi,, bacaklarinin uzunlugunu kısalıgını sen söylemezsen farketmez bence :)

ben kafaya çok taktıgımda sakat insanlar aklıma geliyor, o zaman morelim düzeliyor sükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…