• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler ve fikri olanlar bi bakabilir mi, bir ömür bunu saklayabilir miyim ki???

sizli bizli konuşuyoruz diye dedim ben onu :))

Ben zaten senin tesettürlü bir insan olduğunu hissetmiştim ama senli benli konuşunca günah olmaz canım.Bence daha samimi olmalısınız birbirinize karşı.Bunu ten teması olarak demiyorum.Evlilikte de bir insan kocasından/karısından vücüduyla ilgili hiçbirşeyi kamufle edemez.Mümkünatı yok.

onunda boyu 178 miş fazla uçurum yok yanı,soruna gelınce fızıgıne yakısan uygun kıyafetler secersın evde gıydıklerın ıcınde aynı sekılde topuklu terlık meselesıne gelınce cok rahat hafıf topuklu terlıkler var ben gıyıyorum ama ben terlıksız yapamadıgımdan gıyıyorum kendımı terlıksız rahat hıssetmıyorum ama ılerde kendın umursamazsın zaten amaaaan dersın

ay benimde senin gibi korkularım var, benim sevgilim yok ama evlenme yaşına geldim (25), sana bu konuda yardım edemicem :(

benim sorunumda dışarda görenler fizigimi her ne kadar begenselerde, bacaklarıma çıplak halde bakınca kendim bile kendimden soguyorum :D diz kapaklarım bacaklarıma göre koyu, selülit desen bacagım görünmüyor selilütten, birde etimde bıngıl bıngıl, kendi kendime diyorumki arkadaşlarım birde beni bu halimle görse şok olurlar :D kıyafetlerle çok güzel saklıyorum ama işte evlenince bende ne olacak bilmiyorum, adam derki benim begendigim kızın fizigi bumuydu :53::53::53:

bende aynı durumdayım :ssz:

benim anlamadığım bu kadar resmiyken-dediğinize göre hala sizli bizliymişsiniz,tamam vıcır vıcır olmakta iyi değildir ama en azından bi 4 aylık ilişkinin hafif samimi bir havası olur,en azından ''sen,ben'' denir yav-nasıl bu kadar seri evlilik aşamasına geçeceksiniz?
yani en azından o samimi ortamın oluşması lazım,iş ortamı değil sonuçta :9:

boy konusuna gelince,bence sana kısasın demesi hoş olmamış.bunu zaten sende biliyorsun ve onun bildiğinide az çok tamhin ediyorsundur.söylemesi bana itici geldi.
bende 1.58 boyundayım ama eşim bana bir kere bile kısasın demedi.en fazla dediği:''minyon tiplisin,sana çok yakışıyor'' vs.
basit bir ayrıntı belki ama ben takıldım nedense.
2.si :''evlenince napacağım,topuklu terlikle idare edeceğim ama bacak boyumun kısalığını nasıl saklarım '' gibi endişelerinin oluşu aslında ilişkinizin yeterli samimiyet ve sevgi zemininde olmadığını gösteriyor.
eğer evlilik yoluna çıkılmışsa boy,kilo vs...aşılmış demektir.
sadece sen değil eş adayında böyle düşünmeli.
aksi halde evlilik olmaz zaten.
zira evlilik huy uyuşmasının yanında tensel bir çekimde barındırır.
ha o çekim varsada ne boy sorun olur ne başka bişey.

Merhabalar,

Biriyle görüşüyorum 4 aydır, ikimizde ailemiz uzakta aynı şehirde çalışıyoruz, çok resmi bi ilişkimiz var, hala sizli bizli konuşuyoruz, kalabalık yerlerde çay içiyoruz kalkıyoruz, bayramda ailesine söyleyecek Rabbim nasip ederse sözlenip kısa sürede evlenmeyi düşünüyoruz, ben 26 o 28 yaşında, ama hiç kız arkadaşı olmamış bu inanlımaz gelebilir ama olmamış, gönülden inanıyorum da zaten olmadığına her halinden belli bu.

Benim boyum 154, onun ki 178, aslında boyum kısa bulduğunu söylemişti ama şimdi evlenmek için can atıyor ve benim bacak boyum üst kısmıma göre bariz kısa, tuniklerle, belime yukarıdan kemer takıyorum topuklularla sorun yok,

Ama evlenince sorun olur mu, böyle bişeyden dolayı benden uzaklaşır mı, boydan şeyler giysem hep, yatağın yanında az topuklu terliklerim olsa,

illa birbirimizin her halini görmek zorundamıyız ??? bi ömür kamufule edebilirmiyim, tunikli gecelik gibi şeyler var mı, ya da nasıl çözüm bulunabilir, aklım çok karışık...

Tabi ki her halime sonsuz hamd olsun, ellerime ayaklarıma o apayrı bi konu amacım isyan değil, belki bu benim imtihanım, her derdin bi devasını vermiştir Mevlam, bende sizlere sorayım dedim,

şimdiden teşekkürler...
tek derdiniz boy olsun be gulum bu kadar sorun edılcek bısı yok kalpler bır olsun yeterkı...
bi sure sonra ne boy ne gusellıgın onemı kalıyo kalp gusel olsun gerısı koca bır BOS KUME!

Canım bunu kamufle edecedim diye uğraşma. Biliyorum insan tereddütler yaşıyor. Bu şey gibi, hani göğüslerin çok küçük olur hep destekli sütyen giymişsindir ama o gece anya konya belli olacaktır. Yani bi insan böyle bir şeyi saklayamaz ki. Ben eşinin bunu sorun edeceğini sanmıyorum. İçinde Allah korkusu olan bir insan sırf bacak boyu kısa diye eşine soğukluk göstermez bence. Kalbini ferah tut. Kendini bu kadar sıkma. Sen kendine güvenmezsen ama bi terslik varmış gibi olur. Hani hemen sabahlığı giymeler, çekinmeler falan, bir de derdini söylersen belki hiç dikkat etmediği ya da etmeyeceği bir şeye dikkatini çekmiş olursun.

Konulara dini karıştırmayın lütfen, boyun dinle alakası yok, dini yorumlar yasak ayrıca.

Boy konusuna gelirsek, önemli olan birbirini sevmektir, bir ömür mutlu olabileceğim biri, ahlakı, terbiyesi, saygısı ve çalışkan yapısıyla iyi bir insan diyebiliyorsanız, o da size aynı gözle bakıyorsa, boyu bu kadar takıntı etmeyin, aşkta boy kotası olsaydı benim çatıdan atlamam lazımdı:)))
Seven sizi topuklularla sevmesin, ruhunuzla, kişiliğinizle sevsin:34:

önce canım sen bu konuda kendinle barışmalısın kimse dört dörtlğk değil, herkesin fiziki bir imtihanı olabilir forumlarda görüyoruz kimimizin burnu kemerli kimimizin kulağı kepçe, kimimiz kısa bacakklıyız kimimiz yamuk, kimimin gögsü kocaman rahatsz eden şekilde, kimimizin gögsü hiç yok.. bak canım hepimizşn bir imtihanı var kimse 4 4 lük değil ki, eğer sen bu durumunla kendin barışırsan karşıdaki insan bu konuda bu kadar sıkıntı çıkarmaz bence, çünkü insan değerini önce kendisi veriyor, çevresindekiler ona göre o insana değer biçiyor, zaten karşıdaki inançlı bir insan ise bu kadar kıişi sorun etmeyecektir.. evlilik denen olguda her açıdan göne ruha bedene göre 4 4 lük olmayabilir.. ayrıca evlilikde bu durumu ömür boyu saklama kısmı pek mümkün gelmedi bana hastalık var sağlık var, bir ömür bu.. birde ilişkiniz senli benliye dönene kadar bence evlenmeyin saygı olsun dini açıdan da dikkat ediyorsunuz bu da olsun, ama evlilik farklı bir olgu, hiç cafede oturmaya çay içemye benzemiyor, çok iyi tanıdığınıza emin olmadan evlenmeyin, her şey gönlünce olsun sevgilerimle..

boyunu sorun etseydı zaten evliliğe adım atmazdınız
ayrıca kendı boyuda bir erkeğe göre kısa sayılır bence:34:

seven insan böyle şeylere aldırış etmez.

Şu an sana bunlar çok basitmiş , başarabilirmişsin gibi geliyor ama evlilik hayatı öyle planlı programlı bir şey değilki...

Yok şurda şunu giyerim , burda bununla gezerim boyumun da kısa oluşu anlaşılmaz diye bir şey ASLa olmaz....

Yani biz baştan söyleyelim de sen ona göre düşün taşın bence...

Hem ilk önce bu konuyu sevdiğin kişi ile konuş....

SEni grçkten de seviyor ve aşıksa böyle bir şey düşünüp sorun bile etmez..

Son düzenleme:
sağlığın yerinde olsun boyun kısamış uzunmuş hiç önemi yok..sizinle evlenme aşamasına gelen adamda hiç zannetmiyorumki evlendikten sonra bunu sorun etsin.hem hatta minyon tipli olduğun için hep genç gösterirsin.ayrıyetten boy farkınızda çok fazla değil..hem hatta bir akrabam var ( erkek olan akrabam) kendi 1.85 boyunda gelinimizde 150 boyunda.akraban kızın boyunu hiç sorun etmedi.çok severek evlendiler.benim minik karıcığım diye seviyor onu.sevdikten sonra ne boyun nede kilonun önemi var.

Bence esler arasinda her an,her seyi kamufule etme ihtiyaci olmamali.tamam flort ederken ozenirsin ,evlenincede ozenmelisin.ama soyle bir sey var bu durum Adam Seni makyajsiz gormesin diye erkenden kalkip Suslenmeye benziyor.ve bu duruma gelemem acikcasi,ben nasil esimin her halini elestirmiyorsam,o da ayni sekilde olmali. Siz galiba boyunuzu sorun yaptiginiz icin Boyle dusunuyorsunuz ,ama erkekler sanildigi gibi bizim kafamiza taktiklarimizi gormuyorlar bile,ilk zamanlar oBende utanir,isiklari kapatir, kusur bulup elestirecegini dusunurdum ama Hicte korktugun gibi olmadi.sen gene kendini iyi hissetmek icin,topzklunuda giyin,kiyafetlerinide rahat edecegin sekilde sec,sen kendini iyi hissrdersen,esine yansimaz zaten kafana taktiklarin.

Merhabalar,

Biriyle görüşüyorum 4 aydır, ikimizde ailemiz uzakta aynı şehirde çalışıyoruz, çok resmi bi ilişkimiz var, hala sizli bizli konuşuyoruz, kalabalık yerlerde çay içiyoruz kalkıyoruz, bayramda ailesine söyleyecek Rabbim nasip ederse sözlenip kısa sürede evlenmeyi düşünüyoruz, ben 26 o 28 yaşında, ama hiç kız arkadaşı olmamış bu inanlımaz gelebilir ama olmamış, gönülden inanıyorum da zaten olmadığına her halinden belli bu.

Benim boyum 154, onun ki 178, aslında boyum kısa bulduğunu söylemişti ama şimdi evlenmek için can atıyor ve benim bacak boyum üst kısmıma göre bariz kısa, tuniklerle, belime yukarıdan kemer takıyorum topuklularla sorun yok,

Ama evlenince sorun olur mu, böyle bişeyden dolayı benden uzaklaşır mı, boydan şeyler giysem hep, yatağın yanında az topuklu terliklerim olsa,

illa birbirimizin her halini görmek zorundamıyız ??? bi ömür kamufule edebilirmiyim, tunikli gecelik gibi şeyler var mı, ya da nasıl çözüm bulunabilir, aklım çok karışık...

Tabi ki her halime sonsuz hamd olsun, ellerime ayaklarıma o apayrı bi konu amacım isyan değil, belki bu benim imtihanım, her derdin bi devasını vermiştir Mevlam, bende sizlere sorayım dedim,

şimdiden teşekkürler...

illa birbirimizin her halini görmek zorundamıyız ??? bi ömür kamufule edebilirmiyim,

Sen çok yaşa emi. Canım eşin olacak tabii ki birbirinizin her yerini göreceksiniz, bunu saklayamazsın ki imkanı yok. Hani koltuk altında bir ben ya da diz kapağının arkasında bir leke değil ki. Hem bak kendin diyorsun önceleri boyunun kısa olduğunu söylüyormuş ama şimdi bak seninle evlenmek istiyor. Bir insan karşısındakini gerçekten seviyorsa diş görünüşüne bakmaz baksa bile ilişkinin en başında bakar fakat sonra bu değişir. Bacak boyunu sakın kafana takma. Bak ne kadar güzel bir ilişkin var ve ne kadar şanslısın ki erkek arkadaşın daha önce bir ilişki yaşamamış her şeyin ilkini seninle yaşayacak. Mutlu ol..

tek derdim bu olsun. hiçte dert edilecek bir şey değil.. neticede bu senin değiştirebileceğin birşey değil.

Bana kalirsa kendine ozguveni tam kadin ister karsisinda erkek!benim de bir tanidigim yataktan kalkar kalkmaz gidip makyaj yapardi kocasi onu makyajsiz gormesin diye ama sonra bosandilar boyle seylerle evlilik kurulmayacagi gibi kontrollu yasayarak da surmez!sen kendine bunu sorun ettikce baska seyleri de ekler isin icinden cikilmaz bi hal aldirirsin ve evlendikten sonra da buraya 'beni begenmiyor'diye konu acarsin,ilk once sen kendini begen ve guven birde dus gorunusunu degil kisiligini gelistirmek icin ugras!evlilikte aslolan bu!

Merhabalar,

şimdiden teşekkürler...

Aklıma hemen o ses türkiyedeki çiğdem geldi...

en azından ayakkabı giyebileceğin iki ayagın var değilmi

en büyük şükür bu...

boy sorun edilecek en son şey bence...

rabbim yeterki huzur sağlık versin..

dışarda da ; devasa dolgu topuk ayakkabı modeli çıkarmışlar onlardan giyersiniz evdede zaten
sorun olmaz sizi her halinizle görecek eşiniz olacak çünki :24::24::24:

resmiyeti karşılıklı isteyerek koruyorsunuz anladığım kadarı ile.
böyle olunca sizde hayalinizde yakınlık kurmakta zorlanıyor olabilirisiniz, mesafeli ilişki için bu düşünceleriniz çok normal.
evlenince, birbirinize alışacaksınız. tanıdıkça yakınlaşacaksınız.
o zaman gelin başlığınızı tekrar okuyun :)

yeni evliyken eş evdeyse wc ye giremezdim :1:
yok benden soğur filan diye.

soğumanın somut değilde soyut şeylerden olduğunu anlıyor insan zamanla.
boy fakirliği değilde birbirine özen de sevgide fakirlik olmasın. Aklıma gelmişken afilli bir sözde ekliyim didim :3:

Back
X