Yeni Evlilere Cinsellik Tavsiyeleri?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar yeni evlilere yada evlenecek olanlara cinsel konularda tavsiyeleriniz varmı ? :kahve:

yaaa arkadaşlar küçük ama işe yarayacak bilgilerden ne olur ki
tabi cinsellik bölümüne taşınmayacak ciddi olacak şekilde
ama burda nasıl mümkün olur bilmiyorum
güzel bir konu fakat dediğim gibi cıvıtmadan sınırları aşmadan

sopa falan kullanin..oklava,yapiskan..aci cektirerek deneyin.. daha bi zevkli oliyi :jeyyar:

sado maso derler ya o bakimdan sey ettim

kaydirigubbakcemile3 bugün ne acayip bigün ya...
Hadi bakalım çok merak ediyorum sonu neye bağlancak kaydirigubbakcemile4

sopa falan kullanin..oklava,yapiskan..aci cektirerek deneyin.. daha bi zevkli oliyi :jeyyar:

sado maso derler ya o bakimdan sey ettim

süpermişşşşş
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Eda bende yakında evlencem sözlümle barışırsam eğer :gitme:
Ama inan bana yaşayınca herşey kendiliğinden öğrenilir... Bunlar anlatılarak öğrenilerek olcak şeyler değil bana göre.. Ne bileyim insanın içinden nasıl geliyorsa öyle olur. Yada öyle gelişir...
Kişiden kişiye de fark gösterir.. En iyisi hissettiğin gibi yaşa. Kimseden bişi öğrenmene gerek yok...

eğer ciddiysen şöyle ki arkadaşım. temiz olmaya temiz kokmaya özen göster. öyle her gece giyilmiyo iç gıcıklıyıcı saten gecelikler falan malum havalar soğudu. bi de ben kocişime iyi bakmaya çalışıyorum fındık fıstık ballar muzlar falan:utangac:

tavsiye edecek akıl kalmadı cinsellikle ilgili :delphin:

eğer ciddiysen şöyle ki arkadaşım. temiz olmaya temiz kokmaya özen göster. öyle her gece giyilmiyo iç gıcıklıyıcı saten gecelikler falan malum havalar soğudu. bi de ben kocişime iyi bakmaya çalışıyorum fındık fıstık ballar muzlar falan:utangac:

fındık fıstık bal muz kim yemeli karı mı koca mı :icecream:

Back
X