Yeni evlilere öneriler

Yine taşlanacam. Hanımlar böyle konuları çok seviyorlar çünkü ama bu dert değil, dolayısıyla bdv konusu da değil.
Öteki konuları kimse okumuyor diye herkes BDV de şansını deniyor.

Benim asıl anlamadığım, küsme, sabırlı ol, saygını koru vs gibi tavsiyeler geliyo ama insan zaten mantıken bunları bilir, oysa eğilimini değiştirmek kolay mı? Burada 100 kişi tavsiye de verse, küsen yine küsecek, ya aman ağzımın tadı bozulmasın diye alttan alan yine bildiğini yapacak...

Yaşayıp bizzat sonucu tatmadan fıtrat değişimi öyle kolay değil sanki...

Herkes mune gelene kadar ünlü oluyor desene

Her insanın kişiliği, her evliliğin dinamiği farklıdır. Benim reçetem başkasına iyi gelmez.

Benim önerim her seferinde sizle değil tekte gitmesi bunu da kavga ederek anlıyorlar ama sonunda yapıyorlar

Bana arkadasim demsti ki:"annm bana hep, sen tum islerin altindan kalkablrsn ama herseyi ustlenme biraz da beceriksz ayagina yat karsi taraf yapsin" gercekten cok becerikli bi kiz..eşi de cok yogun calsyo ama her isi yaptriyordu.
Basindan beri yaptrinca normallestrmsler. Ne adam gocunuyor ne de kiz hepsini ustlenyor. Bu denge başından oturtulmali kesnlikle..kadın isi yoktr ev isi vardr. Kim uygunsa o an o yapar..

Gerçekten kıymetinizi bilen bir eşiniz varsa arkasından iş çevirmeyin. Canımı sıkan her şeyi ilk eşim bilir, çözüm buluruz beraber. Maddi manevi her şey ortadadır. Yatırım yapılacaksa beraber, o ay fazla harcanaksa tatile gidilecekse beraber karar alıyoruz. Sevince ve sen ben yapmayınca bence yürüyor. En azından bizim huzurlu bir evimiz var, başka yerde tatilde bile zaman geçirince eve gidince huzur bulmak dünyanın en güzel şeyi.

başlığa istinaden yazıyorum;

evlenmeyin.

Alirlarmi be jajajja ben altinlari turkiyeden aldim ama burdan saat begenip aldim saat pahali olunca kayinbabam zaten kalpten gidiyordu
Biz borçsuz evlendik. Araba vardı onu sattık eşyalar düğün dahil hepsini hallettik üzerinden 9binTL kaldı bize. 3 yıl sonra da yeniden araba aldık. Evliliğe nasıl başlarsan öyle gider ya 6 yılık evliyim hiç borcum olmadı

Evlilikte , keske dediğim bir şey varsa o da eşimin benim aileme fazlaca iyilik yapmasına engel olmalıydı,

Iyiki dediğim, olmasını istediğim şey neyse onu asla dile getirmedim oya gibi işleyip o hale getirdim

Iyiki yapmışım dediğim şey, arada bi güzel gaz veririm

Böyle şeyler denemeden öğrenilmez, tecrübe ede ede öğrendin mi uygulaması kolay oluyor, diğer türlü bir kulaktan giren diğerinden çıkar. Birde herkes farklı, ilişkiler farklı, zaman içinde kendimiz bile aynı kalamıyoruz. Bana doğru gelen bilgi herkese doğru gelmeyebilir.

Mutluyum, aklın başta olduğu yaşta evlendim
Eşimde bende aynı gemide olduğumuzu kabul ettik, birbirimizle savaşmadık, şımarttık
Ailelerimizi benimsedik, kimseye politika yapmadık ama sınırlarımızı koruduk. Ailesini severim, hiç üzmedik birbirimizi.

En mantıklı kararım mesafe oldu. Sanırım baştan alıştırmadığım için sorun da olmadı .
sınırı koymak ama hadsiz olan gene aynı tabi değişmiyor .
valla yeri geldi mi kendni ezdirmemek sessiz kalmamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…