Direk dertten girseydiniz daha nokta atışı cevaplar alabilirdiniz. Böyle çok geniş kapsamlı oluyorBöyle davrandığım için başıma şu dert geldi o yüzden önermem gibi yorumlar geleceği için buraya açmıştım
Öteki konuları kimse okumuyor diye herkes BDV de şansını deniyor.Yine taşlanacam. Hanımlar böyle konuları çok seviyorlar çünkü ama bu dert değil, dolayısıyla bdv konusu da değil.
Ne ipi bu
Soyle bir 60 kilo olcanki tadi ciksin kilona goreBir de demez mi ucuz oluyor
Herkes mune gelene kadar ünlü oluyor deseneÖteki konuları kimse okumuyor diye herkes BDV de şansını deniyor.
Benim asıl anlamadığım, küsme, sabırlı ol, saygını koru vs gibi tavsiyeler geliyo ama insanın zaten mantıken bunları bilir, oysa eğilimini değiştirmek kolay mı? Burada 100 kişi tavsiye de verse, küsen yine küsecek, ya aman ağzımın tadı bozulmasın diye alttan alan yine bildiğini yapacak...
Yaşayıp bizzat sonucu tatmadan fıtrat değişimi öyle kolay değil sanki...
Geliiinn gellinnnnn ocağımıza incir ağacı dikti gelinn.Neyimiz var neyimiz yoksa yedi bitrirdi geliiinnnSoyle bir 60 kilo olcanki tadi ciksin kilona gore
Benim önerim her seferinde sizle değil tekte gitmesi bunu da kavga ederek anlıyorlar ama sonunda yapıyorlarguzel bir konu acmissiniz. ben de yeni evli sayilirm, ilgi ile okuyorum yazilanlari. insallah tasinmaz. ama neler yapilmasi veya neler yapilmamasi gereltigi konusunda da tek basina bir sey yapilamiyor bence. esin arkanda olmadiktan sonra kendini parçala, olmuyor. mesela şu aile ile mesafe konusunda cok direndim çabaladim ama yapamadim cunku esim aileci. bekarken babasindan nefret eden adam evlendikten sonra aileci oluverdi cikti.
Alirlarmi beGeliiinn gellinnnnn ocağımıza incir ağacı dikti gelinn.Neyimiz var neyimiz yoksa yedi bitrirdi geliiinnn
o zaman mucadeleye devamBenim önerim her seferinde sizle değil tekte gitmesi bunu da kavga ederek anlıyorlar ama sonunda yapıyorlar
Biz borçsuz evlendik. Araba vardı onu sattık eşyalar düğün dahil hepsini hallettik üzerinden 9binTL kaldı bize. 3 yıl sonra da yeniden araba aldık. Evliliğe nasıl başlarsan öyle gider ya 6 yılık evliyim hiç borcum olmadıAlirlarmi bejajajja ben altinlari turkiyeden aldim ama burdan saat begenip aldim saat pahali olunca kayinbabam zaten kalpten gidiyordu
Evlilikte , keske dediğim bir şey varsa o da eşimin benim aileme fazlaca iyilik yapmasına engel olmalıydı,Selam hanımlar başlıktan anlaşılacağı gibi evlilikte keşke şu hatayı yapmasaydım dediğiniz konular nelerdir?
Böyle davranıyorum mutluyum dediğiniz?
Ya da böyle davrandım başıma şu dert geldi dediğiniz?
Benim için şu an eş ailesiyle mesafeli olmam.
Selam hanımlar başlıktan anlaşılacağı gibi evlilikte keşke şu hatayı yapmasaydım dediğiniz konular nelerdir?
Böyle davranıyorum mutluyum dediğiniz?
Ya da böyle davrandım başıma şu dert geldi dediğiniz?
Benim için şu an eş ailesiyle mesafeli olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?