Keske basindan boyle net konussaydim esimin ailesine esime karsi herseye Evet demeseydim ve mutluyum ayaklarimin uzerinde durup laflarini verip ayaklarimin uzerinde durdugum icinSelam hanımlar başlıktan anlaşılacağı gibi evlilikte keşke şu hatayı yapmasaydım dediğiniz konular nelerdir?
Böyle davranıyorum mutluyum dediğiniz?
Benim için şu an eş ailesiyle mesafeli olmam.
Ahjajaja onu bende istiyordum ama ucuza kapanirdi olay 48 kiloydumKeşke kilom kadar altın aldırsaydım
Kesinlikle eşle de bir mesafe olması gerekiyor sanırım yoksa cıvıyorlarBence en önemlisi eşinin karşısında bir duruşun olmalı. Herşeyi alttan alan biri olursan mahvolursun. Önce saygı... Ve asla da ailesine hicbir derdini sorununu anlatmayacaksın. Mesafeli ve saygılı olacaksın.
Baştan nasıl başlarsa öyle gider. Doğru yoldasınSaygıyı kaybedecek kadar birbirine girmemek.
Aileyle mesafe.
Daha yeni evli sayılırım. İyi gidiyor.
Bu da lazım ben araba almayı düşünüyorum altınlarımla şu anKeşke kilom kadar altın aldırsaydım
Altının kilosu : 423,912 * 48 = 20,347.776TLAhjajaja onu bende istiyordum ama ucuza kapanirdi olay 48 kiloydum
Kendi üstüne yaptır arabayıBu da lazım ben araba almayı düşünüyorum altınlarımla şu an
On nasil bir hesapti ustadAltının kilosu : 423,912 * 48 = 20,347.776TL
ucuz mu gerçekten
Böyle davrandığım için başıma şu dert geldi o yüzden önermem gibi yorumlar geleceği için buraya açmıştımYine taşlanacam. Hanımlar böyle konuları çok seviyorlar çünkü ama bu dert değil, dolayısıyla bdv konusu da değil.
guzel bir konu acmissiniz. ben de yeni evli sayilirm, ilgi ile okuyorum yazilanlari. insallah tasinmaz. ama neler yapilmasi veya neler yapilmamasi gereltigi konusunda da tek basina bir sey yapilamiyor bence. esin arkanda olmadiktan sonra kendini parçala, olmuyor. mesela şu aile ile mesafe konusunda cok direndim çabaladim ama yapamadim cunku esim aileci. bekarken babasindan nefret eden adam evlendikten sonra aileci oluverdi cikti.Selam hanımlar başlıktan anlaşılacağı gibi evlilikte keşke şu hatayı yapmasaydım dediğiniz konular nelerdir?
Böyle davranıyorum mutluyum dediğiniz?
Benim için şu an eş ailesiyle mesafeli olmam.
Ne ipi buİpleri asla elinden bırakma
Bir de demez mi ucuz oluyorOn nasil bir hesapti ustad
Ucuz degilmis ya keske yapsaydim kayinbabam kalp krizi gecirirditobe Allah’im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?