Yeni evlilere öneriler

morgana9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
28
-38
3
Selam hanımlar başlıktan anlaşılacağı gibi evlilikte keşke şu hatayı yapmasaydım dediğiniz konular nelerdir?
Böyle davranıyorum mutluyum dediğiniz?
Ya da böyle davrandım başıma şu dert geldi dediğiniz?
Benim için şu an eş ailesiyle mesafeli olmam.

Son düzenleme:
Selam hanımlar başlıktan anlaşılacağı gibi evlilikte keşke şu hatayı yapmasaydım dediğiniz konular nelerdir?
Keske basindan boyle net konussaydim esimin ailesine esime karsi herseye Evet demeseydim ve mutluyum ayaklarimin uzerinde durup laflarini verip ayaklarimin uzerinde durdugum icin benim icin en buyuk mutluluk zamaninda kayinbabamin ve kvdemin beraber oturalim teklifini geri cevirmek oldu

Bence en önemlisi eşinin karşısında bir duruşun olmalı. Herşeyi alttan alan biri olursan mahvolursun. Önce saygı... Ve asla da ailesine hicbir derdini sorununu anlatmayacaksın. Mesafeli ve saygılı olacaksın.
Kesinlikle eşle de bir mesafe olması gerekiyor sanırım yoksa cıvıyorlar

Bazı şeyleri yaşayarak deneyimlemek gerekiyor.

Karşınızda size gerçekten saygı duyan seven bir eş varsa, üzerinize yapışmaz yaptığınız yanlışlar ve çokta sorun olmaz.

Oturup taktik üretmeye gerek yok o yüzden.

guzel bir konu acmissiniz. ben de yeni evli sayilirm, ilgi ile okuyorum yazilanlari. insallah tasinmaz. ama neler yapilmasi veya neler yapilmamasi gereltigi konusunda da tek basina bir sey yapilamiyor bence. esin arkanda olmadiktan sonra kendini parçala, olmuyor. mesela şu aile ile mesafe konusunda cok direndim çabaladim ama yapamadim cunku esim aileci. bekarken babasindan nefret eden adam evlendikten sonra aileci oluverdi cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…