Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar mrb.. yeni evlilere soruyorm eşinizle aranız nasıll yanii gercekten evlilik güzelmiş diyen kac kişi var yada boyle olacagını bilmezdm diyen kac kişi varr?. ne gibi beklentileriniz oluyor yada eşinizin size olann durumu, ilgisi nasıl.hersey 4 dörtlükmü?
Evlilik için güzel kelimesi bile az kalır...
Hani küçükken dinlediğimiz masallar var ya.. Onların gerçek hali gibi.
Sevdiğim adamla aynı evi paylaşmanın güzel olacağını düşünüyordum evet ama ben bu kadarını beklemiyordum gerçekten
Allah herkese güzel giden evlilikler nasip etsin.![]()
Evleneli 1 yıl olmak üzere, yenilik kalmayacak artık ama sorunu cevaplayayım. En azından tecrübelerime dayanarak
Evliliğin ilk bir ayı benim için çok zordu. Çok tartıştık sudan sebeplerle. Eve alışamadım, 4 yıldır birlikte olduğum adama alışamadımÇok zordu. Ama bu sendrom bir aydan sonra geçiyor
Şimdi evime öyle bir alıştım ki, çıkartsalar da çıkmam
Evlilik güzel şey. Karşındakiyle kavganı bile adabıyla edebiliyosan, birbirnizi anlamakta güçlük çekmiyorsanız, aynı dilden konuşuyorsanız...
Tabi ki farklılıklarınız da olmak zorunda. Farklılıklar eşlerin birbirini tamamlaması içindir bana göre![]()
canım anladgm kadaryıla cok mutlusun. ınsallah muttlulugunz ömür boyu sürer. bende sevdgm insanla evlendım tamam bende mutluym ama sankı bı eksıklk var gibi cok tartısıyorz onu sucluyorm genelde ama bende de var tabi. 3 aylık evliym acaba alısma asamasındamıyz diye düsünuyormm. Peki nasıl basarıyosnz mesela neler yapıyosnn da mutlu oluyosnz?
Evleneli 1 yıl olmak üzere, yenilik kalmayacak artık ama sorunu cevaplayayım. En azından tecrübelerime dayanarak
Evliliğin ilk bir ayı benim için çok zordu. Çok tartıştık sudan sebeplerle. Eve alışamadım, 4 yıldır birlikte olduğum adama alışamadımÇok zordu. Ama bu sendrom bir aydan sonra geçiyor
Şimdi evime öyle bir alıştım ki, çıkartsalar da çıkmam
Evlilik güzel şey. Karşındakiyle kavganı bile adabıyla edebiliyosan, birbirnizi anlamakta güçlük çekmiyorsanız, aynı dilden konuşuyorsanız...
Tabi ki farklılıklarınız da olmak zorunda. Farklılıklar eşlerin birbirini tamamlaması içindir bana göre![]()
Arkadaslar mrb.. yeni evlilere soruyorm eşinizle aranız nasıll yanii gercekten evlilik güzelmiş diyen kac kişi var yada boyle olacagını bilmezdm diyen kac kişi varr?. ne gibi beklentileriniz oluyor yada eşinizin size olann durumu, ilgisi nasıl.hersey 4 dörtlükmü?
işte geldimm burdayımm..
Canım bizde nişamlıcımla 8 yılı devirdik(ki yıllarmı bizi devirdi karar veremedik) nikah masasına atladık şükür..
EVLİLİK MİKEMMELL Bİ MÜESSESEYMİŞ ÖNÜNDE CEKET İLİKLEYİP SAYGIMIZDAN OTURAMADIK DAHA
şaka bi yana harika birşeymiş sevdiğine ait olmak onunda sana tabi..yerini yurdunu bilmek senin evin eşyaların yuvan olması ne muazzam..hayalimden daha harika açıkcası ki öyle cicim yılı ayı günü hatta saati bile kalmamış herşeyi oturttugunu düşünen bi çiftiz(kaba tabirle tabüküüü) yani bu 3 ay neyse ilerisininde öyle olacağını düşünüyorum ..çünkü üniv.bir müddet beraber yaşadık..
evlilikse bambaşka aile olmak ..bambaşka ..
he bunun yanında hergün tuvalet banyo temizliği,ayy komşular gelirmi diye evi sürekli bi nizamda tutmaçabam ve benle cebelleşen ay bi tane iki tane diye makineyle buluşturamadığım bitmek bilmeyen illet bulaşıklarım..halının üstünde sırıtan kırıntılar..her çalıştırdıgımda 3 ,5 parçaya ayırıp temizlemek zorunda kaldığım temizlemezsem ceset çekmişim gibi kokan sulu lanet elektrikli süpürgem de evliilime dahil ayrıntılardır
ama beni yıldırmadılar yıldıramayacaklar![]()
Çok şeker... Gülümseyerek okudum.. :)) Mutluluğunuz daim olsun. Ben de erken evlendim. Ve şimdi 6 yılı devirdik bileBen kendime yeni evli diyordum ama baksana nerdeyse 1 yıl olucak.. 19 yaşındayım. Yani erken evlendim hemde kaçarak.. Ailem çerkes bizde öyle erken evlenmeler çok nadirdir. Annem için dedem hep bahseder erken evlendi diye. He bu arada Annem 26 yasında evlendi :)
Kısa bi özet geçiyim tanışma evlenme arasını
-16 yaşında çalıştığım şirketin patronu liseyi bitirince gel yanımızda muhasebe yap dedi. Liseyi bitirdim Haziran 2012 de yanlarında işe başladım. Artık eskisi gibi okul tatilinde çalışan biri olarak değil devamlı çalışıcak biri olarak.. Sonra patroncuğumun oğluyla tanıştım. Her sabah işe birlikte gelmeye başladık. Beni alırdı evin ordan. Aama muhabbet o biçim. Hiiiçç konuşmazdıkHatta ilk zamanlar çalışanlar yanlış anlamasın diye ben arka koltuğa biniyordum. Aasıl o zmn yanlış anlamışlar. Özel şoförü gibi die
Ekim 2012 de geldiler çok güzel bir şekilde istediler
Ocakta nişan yapalım denince bizimkiler tırlattı. Vermemde vermem diyen bir annem . Ki bu zamana kadar hiç bir zaman anne kız gibi değil bi arkadaş gibi olduğum bir insandı, birden inatçı bir anne oldu.
Baktım olucak gibi değil 21 kasımda kaçtık
23 kasımda nikah yaptık. 27 ocaktada rüya gibi bir dügün yaptık.
Sonuç , 2 ay sonra bir yıl olucakBuraya kadar herşey çok iyiydi. Evlendik ilk 5 ay.. Alllaaaaaahıımmm bu kadar mı kötü gider bi evlilik. Hep kavga hep tartışma.. Olmuyordu ya olmuyor. Ayrılmayı düşünüyorduk artık. Sonra birgün annemin evine gittim. Bi kaç gün geçti eşimi çağırdım konuşup hatanın bende olduğunu anladığımı farkettirmek için. Ben cır cır konusan erkek değil kadın egemen olan bi ailede büyüdüm kendi evliliğimde de bunu yaşatmaya çalıştım. O yzden de olmuyordu... Barıstık eve döndük. Ve o gün bugundur ne o ne ben , ikimizinde yerine göre karar verebileceği bir evlilik yaşıyorum. Herşey hep yolunda mı ? HAYIR. yine kavga ediyoruz ama kesinlikle kavgaların sonu cok güzel bitiyor.. Ben kendimi değiştrince eşimin aslında yaşanabilcek en güzel eş olduğunu anladım..
Allah herkese böyle bi evlilik nasip etsin. Ve ayrıca Allahım benden şu eşimi şöyle deli gibi kıskanma huyunu da alsın![]()
aman aman ben daha işe başlamadım asıl entrikalarımı o zaman yazarım..ahh şu yatağın toplanması işinede kılım hee..misafirin odamda işi ne o süslü püsl bi ton paraya aldığımörtümüde tıkıştıracak yer bulamıyorum ve itiraf ediyorum yatağım şuan dağınık ben kk da geziyom hahaa akşam açmayacazmıı a dostlarAynı dertlerden mensubuz bacım yahele hele çalışansan çok zor ayy eve gidiyorum çanta bir yana ben mutfağa
ama sabah yatağımı dahi toplayamıyorum napam artıkın
![]()
Ben kendime yeni evli diyordum ama baksana nerdeyse 1 yıl olucak.. 19 yaşındayım. Yani erken evlendim hemde kaçarak.. Ailem çerkes bizde öyle erken evlenmeler çok nadirdir. Annem için dedem hep bahseder erken evlendi diye. He bu arada Annem 26 yasında evlendi :)
Kısa bi özet geçiyim tanışma evlenme arasını
-16 yaşında çalıştığım şirketin patronu liseyi bitirince gel yanımızda muhasebe yap dedi. Liseyi bitirdim Haziran 2012 de yanlarında işe başladım. Artık eskisi gibi okul tatilinde çalışan biri olarak değil devamlı çalışıcak biri olarak.. Sonra patroncuğumun oğluyla tanıştım. Her sabah işe birlikte gelmeye başladık. Beni alırdı evin ordan. Aama muhabbet o biçim. Hiiiçç konuşmazdıkHatta ilk zamanlar çalışanlar yanlış anlamasın diye ben arka koltuğa biniyordum. Aasıl o zmn yanlış anlamışlar. Özel şoförü gibi die
Ekim 2012 de geldiler çok güzel bir şekilde istediler
Ocakta nişan yapalım denince bizimkiler tırlattı. Vermemde vermem diyen bir annem . Ki bu zamana kadar hiç bir zaman anne kız gibi değil bi arkadaş gibi olduğum bir insandı, birden inatçı bir anne oldu.
Baktım olucak gibi değil 21 kasımda kaçtık
23 kasımda nikah yaptık. 27 ocaktada rüya gibi bir dügün yaptık.
Sonuç , 2 ay sonra bir yıl olucakBuraya kadar herşey çok iyiydi. Evlendik ilk 5 ay.. Alllaaaaaahıımmm bu kadar mı kötü gider bi evlilik. Hep kavga hep tartışma.. Olmuyordu ya olmuyor. Ayrılmayı düşünüyorduk artık. Sonra birgün annemin evine gittim. Bi kaç gün geçti eşimi çağırdım konuşup hatanın bende olduğunu anladığımı farkettirmek için. Ben cır cır konusan erkek değil kadın egemen olan bi ailede büyüdüm kendi evliliğimde de bunu yaşatmaya çalıştım. O yzden de olmuyordu... Barıstık eve döndük. Ve o gün bugundur ne o ne ben , ikimizinde yerine göre karar verebileceği bir evlilik yaşıyorum. Herşey hep yolunda mı ? HAYIR. yine kavga ediyoruz ama kesinlikle kavgaların sonu cok güzel bitiyor.. Ben kendimi değiştrince eşimin aslında yaşanabilcek en güzel eş olduğunu anladım..
Allah herkese böyle bi evlilik nasip etsin. Ve ayrıca Allahım benden şu eşimi şöyle deli gibi kıskanma huyunu da alsın![]()
aman aman ben daha işe başlamadım asıl entrikalarımı o zaman yazarım..ahh şu yatağın toplanması işinede kılım hee..misafirin odamda işi ne o süslü püsl bi ton paraya aldığımörtümüde tıkıştıracak yer bulamıyorum ve itiraf ediyorum yatağım şuan dağınık ben kk da geziyom hahaa akşam açmayacazmıı a dostlar![]()