Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel yazmissiniz gulumsedim teşekkürler:)O kadar da kötü değil yani yaşadıkların takma bu kadar kafana. Sen de çok iş yapma, sevmiyorum de, yoruluyorum de. Ama çalışmazsan bunları demek de biraz garip olabilir bilmiyorum. Normalde erkek sen olsaydın, o kadın olsaydı da bütün gün evde sen olduğuna göre ev işlerini senin yapman gerekirdi mantık olarak. Akşamları yorgun geliyordur zaten yazık yani. Haftasonu kahvaltıyı birlikte hazırlamak için falan ısrar edebilirsin. Birlikte aktivite olsun diye. Ama huyu öyle değilse her seferinde ısrar etmen lazım. Benim eşim de evet bana nadiren kahvaltı hazırlar ama benimle birlikte hayatta yapamaz bunu. O çalışırken ben ayağının altında olmayacağım. O yapıp getirecek. Ben de istiyordum öyle birlikte neşeli neşeli cupcake hazırlayalım birbirimizin burnuna krema sürelim falan ama işte hayaller gerçeklerYine de bu yüzden hiç yaşadıklarıma bak falan demedim yani. Sonuçta onun tembel teneke olduğunu biliyordum evlenmeden
O da beni biliyordu
O yüzden evde haftada üç gün anca yemek yapılıyor, eve yardımcı geliyor, elektrik süpürgesi bozulsa kadın bana söyleyene kadar haberim olmuyor vs.
İkinizin de sevdiği aktiviteler yapın madem ki o sevmiyor bu işleri. Haftasonu da bir gün hazırla kahvaltı, ertesi gün dışarı gidelim şöyle bir yer var güzelmiş vs. de. Bir gün akşamdan yarın bana kahvaltı hazırlasana şımarayım biraz falan de. Yavaş yavaş yontulacak mecbur.
Ama sen bütün gün evdesin diyor..Her erkek doğasında bu var zaten ama onu zamanla değiştirmek maalesef bizlerin elinde kendi kendilerine yontulmuyor bu türlersabahları eşimle aynı saate kalkıyoruz başlarda eline hiç biseyi sürmüyordu ben de ağırdan alaaa alaaa hazırlanıyordum kahvaltı yapamadan çıkıyorduk, makyajım kıyafetim derken onunla aynı hazırlanmam mümkün değil aç aç okula gidince artık o hazırlamaya başladı mesela ben hazırlanınca geçip yardım ediyorum sadece.esiniz yardim etmediği zaman da her şeyin dört dörtlük olduğunu görmesin mesela eksik yap nedenini sorarsa da yetişemiyorum hayatım çok yoruluyorum diye cevap verin zamanla ucundan tutar belki
Valla haftaiçi bir günüm boş dışarıda çalıştığim kadar da evde yoruluyorum hiç farketmiyo ki bunu anlamıyorlar cidden. Evdeyim diye totoyu devirip yatmıyorum hangi birisine yeteyim diye söylen sen boşver ya bıkacak ya bıkacakAma sen bütün gün evdesin diyor..
Bir türlü anlatamadim
Ben çok zor olduğunu düşünmüyorum şahsen. Bütün gün evde yaptığım iş hiç bir zaman toplamda bir saati geçmiyor. Çünkü ona da açıkladığım gibi ekonomik açıdan zararlı bir saatten fazla eve emek harcamam. Şöyle ki, eve gelen kadına ben saatine 16 lira veriyorum. Benim saatlik çalışmamın karşılığı ise elbette ki 16 liranın üstünde. (Maaşımı yazmayayım, ona bu konuda karşılaştırmalı anlatmıştım) Bu yüzden aslında benim çok daha ucuza yapılabilecek bir işi yapmamın bize ekonomik olarak zararı var. Ama bir saatin altında sürecek bir iş için kadını çağırmanın maliyeti daha fazla oluyor. Çünkü o bir saatlik gelmiyor, minimum 5 saatlik geliyor. Haftasonu zaten genelde dışarılarda olduğumuzdan o günleri saymazsak haftaiçi birer saatten beş saat yapacağından ben ancak o kadar çalışıyorum.Birde çalışıyorsunuz..çok zor Allah yardımcımız olsun..ben soyledigim halde yapmiyo
Ama gerçekten de evdesiniz. O bütün gün çalışıyor.Ama sen bütün gün evdesin diyor..
Bir türlü anlatamadim
Merhaba herkese;
1 ay önce evlendim.öncesinde 9 ay görüştük herşey mükemmel di.
Problem şu ki; ben suan çalışmıyorum(maaşı çok iyi benim asgari ucretle calismami istemiyor.ihtiyacimiz olsa evet ama gerek yok diyor)
evdeyim akşama kadar temizlik,yemek,camasir uğraşıyorum.eşim hiç birseye yardim etmez yani ben ondan toz alsin evi temizlesin demiyorum ama ben yemek hazirlarken bi catal kaşık dahi koymaz masaya.
Sanki herşey tersine döndü tanıdığım adam gitti yerine başkası geldi..
Hiç ince biri değil,hatta bazen kabalasiyo ağzım açık seyrediyorum.
Evin içindeki herşeye karışır camasira bulaşıga..kendimi hizmetci gibi hissediyorum nedense(gecen gun banyo lavabosu tozlanmis temizlersrn diye bi cumle kurdu ben şok oldum)..
alisamadim bi türlü sizce ne yapmam lazım.nolur bir akil verin sakince konustum olmadi küstüm olmadi
Bunlar normal mi benmi abartiyorum..özellikle evlilerden tavsiyeler lütfen kafayı yemek üzereyim![]()
Kac kere soyledim ben çalışıyorum sen evdesin diyor
O gelmeden herseyi hazırlıyorum..ama bakın şimdi
ben çalışıyorum
eşim de çalışıyor
arada bir şey olup birimiz evde bir sebeple kaldı isek mesela usta gelecek vs vs
neden şunu bunu yapmadın evdeydin diyoruz
zira evde olanın evdeki işleri yapması olağan
örneğin sofraya bardak koysun bari denmiş de siz o gelmeden hazırlayın sofrayı
bakın yeni evlisiniz evin hizmetçisi gibi hissediyorsunuz haklısınız da ama gözünüzde büyüdükçe büyür o işler
kapıdan girmem ile akşam yemeğinde sofradan kalkmamız arasındaki süre muhtemelen bir saat yahut 1 saat 15 dakika
üç kişiye en az iki çeşit yemek yanına da salata vs yardımcı bir şeyler hazırlıyorum bu sürede
sofrayı da bazen kurun diyorum bazen de ben kuruveriyorum
pratik olmak işleri çok yapınca kazanılıyor
örneğin ben temiz bir insan değilim de evde yalnız akşama kadar evdesiniz lavabo nasıl toz olur ki
haftada iki yıkasanız yine toz olmaz