• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlilik..? Nolur bi bakın

Merhaba herkese;
1 ay önce evlendim.öncesinde 9 ay görüştük herşey mükemmel di.
Problem şu ki; ben suan çalışmıyorum(maaşı çok iyi benim asgari ucretle calismami istemiyor.ihtiyacimiz olsa evet ama gerek yok diyor)
evdeyim akşama kadar temizlik,yemek,camasir uğraşıyorum.eşim hiç birseye yardim etmez yani ben ondan toz alsin evi temizlesin demiyorum ama ben yemek hazirlarken bi catal kaşık dahi koymaz masaya.
Sanki herşey tersine döndü tanıdığım adam gitti yerine başkası geldi..
Hiç ince biri değil,hatta bazen kabalasiyo ağzım açık seyrediyorum.

Evin içindeki herşeye karışır camasira bulaşıga..kendimi hizmetci gibi hissediyorum nedense(gecen gun banyo lavabosu tozlanmis temizlersrn diye bi cumle kurdu ben şok oldum)..

alisamadim bi türlü sizce ne yapmam lazım.nolur bir akil verin sakince konustum olmadi küstüm olmadi:KK43:

Bunlar normal mi benmi abartiyorum..özellikle evlilerden tavsiyeler lütfen kafayı yemek üzereyim:KK43:
Normal şeyler ben kaç yıl evde hizmetçi gibi çalıştım adam oturduğu yerden tuzu almaya kalkmazdı en sonunda yapmamaya başladım çok değiştim olduydu, yapma ezdirme kendini evlilik paylaşmaksa ev işlerinde paylasılsın

Normal tatlım. Benim eşim bana yanlışlıkla çarpsa oturur ağlardı. Şimdi her gün kavga. Gelin geldiğim gün değişti. Ve bugün boşanmaya karar verdim. Kendisine de söyledim. Hayır diyor. Ama ben ciddiyim. Evlenene kadar ağrı kesici dahi içmedim. Çok sağlıklıydım. Ama şimdi perişan durumdayım. Neredeyse her gün hastanedeyim. Gün geçtikçe saçlarım kaşlarım kirpiklerim dökülüyor. Uyurken bile burnum kanıyor. Mide bulantısından ölcem resmen. Başım dönüyor. Gözlerim kararıyor. Denge kaybı yaşıyorum. Şiddetli baş ağrılarım var. Evlilik yıpratıyor insanı. Halbuki beni sevsin diye gözünün içine bakıyorum.
Çok üzüldüm..insallah hayırlısı neyse o olsun.

Merhaba herkese;
Problem şu ki; ben suan çalışmıyorum(maaşı çok iyi benim asgari ucretle calismami istemiyor.ihtiyacimiz olsa evet ama gerek yok diyor)
evdeyim akşama kadar temizlik,yemek,camasir uğraşıyorum.eşim hiç birseye yardim etmez yani ben ondan toz alsin evi temizlesin demiyorum ama ben yemek hazirlarken bi catal kaşık dahi koymaz masaya.

Evin içindeki herşeye karışır camasira bulaşıga..kendimi hizmetci gibi hissediyorum nedense(gecen gun banyo lavabosu tozlanmis temizlersrn diye bi cumle kurdu ben şok oldum)..

alisamadim bi türlü sizce ne yapmam lazım.nolur bir akil verin sakince konustum olmadi küstüm olmadi:KK43:

Bunlar normal mi benmi abartiyorum..özellikle evlilerden tavsiyeler lütfen kafayı yemek üzereyim:KK43:

ya evdesin zaten adamdan yardım bekleme sen de. bir de yeni evlisin alışırsın. büyütttüğün kadar ciddi birşey yok ortada.

Bir kadın olarak belki de eşiyle beraber bir şeyler yapmak istiyor mesela kendisi yemek yaparken eşi tabakları masaya koysun istiyor illa hizmet adı altında mı olması lazım bazı şeylerin..

Merhaba herkese;

Gerçekten zor bir durum "anlayış meselesi çok önemli" evli olmadan önce sorumluluk meselesi tam manası ile olmadığı için "canim-cicim" ile havalarda geziyor. Evlendikten sonra o hiç değil.. bende böyle bir zaman dilimi gecirdim ve nasıl oldu ise romantik bir an denk geldi. Konuştuk sorunu çözdük. Anini yakalamaya ve kusura bakma ama bizler kurnaz olmalıyız yoksa eziliriz. Yemine varmadan önce onu iyice tanı ve boş anını kolla ! derim.. aceleci olma işlerini aksatma laf ettirme kendine... Ama zamanı geldiğinde uygula... Bu takdigi bir ablam vermişti başta yapılamaz sanmıştım ama Oluyormuş... Sakin ve adım adım...

Gerçekten zor bir durum "anlayış meselesi çok önemli" evli olmadan önce sorumluluk meselesi tam manası ile olmadığı için "canim-cicim" ile havalarda geziyor. Evlendikten sonra o hiç değil.. bende böyle bir zaman dilimi gecirdim ve nasıl oldu ise romantik bir an denk geldi. Konuştuk sorunu çözdük. Anini yakalamaya ve kusura bakma ama bizler kurnaz olmalıyız yoksa eziliriz. Yemine varmadan önce onu iyice tanı ve boş anını kolla ! derim.. aceleci olma işlerini aksatma laf ettirme kendine... Ama zamanı geldiğinde uygula... Bu takdigi bir ablam vermişti başta yapılamaz sanmıştım ama Oluyormuş... Sakin ve adım adım...
Ablam da cok soyler3sakin ol bekle diye.ama sabirsizim hemen cvp veriyorum

bizde üç aylık evliyiz eşimde bende çalışıyoruz evde bir tek yemek yapıp çamaşır yıkıyorum desem yeridir toz alır süpürge açar yerleri siler hatta çamaşır asar istesem yemeği bile yapar mesela yemek yeriz bir sefer ben toplasam bir sefer mutlaka o toplar makineye dizer yapamadığımdan mı hayır alasını yapıyorum ev işlerinin ama o sana kıyamıyorum ne olacak ikimiz de çalışıyoruz diyor birlikte yapalım daha çabuk bitsin birlikte vakit geçirelim diyor seni özlüyorum diyor yani diyeceğim o ki bu adamın hamurunda değiştiremezsin kişilik karakter meselesi seninki çok zormuş inşallah düzelir diyelim suyuna git :KK14:

Canım bende evlenmeden önce çalışıyordum eşim istemedi çıktım ev işlerinde de eşim çalıştığı için genelde ben yaparım sorun etmem ama misafir geleceği zaman çok yorulduğumda süpürge yapar ortalığı toparlar o konuda yardımcı Haftasonu kendi sevdiği için mutfakta kahvaltı falan hazırlar kişinin kendisiyle alakalı genelde erkekler iş yapmayı sevmez sen adamın çok üstüne gitme onun bildiği yemekler varsa hayatım gel beraber yapalım fln de mutfağa sokmaya çalış beraber yaparken eğlenceli oluyor

bizde üç aylık evliyiz eşimde bende çalışıyoruz evde bir tek yemek yapıp çamaşır yıkıyorum desem yeridir toz alır süpürge açar yerleri siler hatta çamaşır asar istesem yemeği bile yapar mesela yemek yeriz bir sefer ben toplasam bir sefer mutlaka o toplar makineye dizer yapamadığımdan mı hayır alasını yapıyorum ev işlerinin ama o sana kıyamıyorum ne olacak ikimiz de çalışıyoruz diyor birlikte yapalım daha çabuk bitsin birlikte vakit geçirelim diyor seni özlüyorum diyor yani diyeceğim o ki bu adamın hamurunda değiştiremezsin kişilik karakter meselesi seninki çok zormuş inşallah düzelir diyelim suyuna git :KK14:
Sen evdesin nasılsa der.kizdim olmadi kustum olmadi hayirlisi bakalim..sanada mutluluklar canım

Sen evdesin nasılsa der.kizdim olmadi kustum olmadi hayirlisi bakalim..sanada mutluluklar canım
Teşekkürler :nazar: O zaman acil olarak iş bulup çalış gelir az da olsa hem kendi paranı kazanırsın ki ekonomik bağımsızlık bence çok çok önemli çünkü bu erkeğin elinde bir koz kendini vazgeçilmez olarak görür sana daha çok yüklenir akmasa da damlar az diye düşünme sen hem de artık evde olmazsın bakalım mecbur ev işlerine falan yardım etmeye başlayacak evliliğiniz yoluna girer diye düşünüyorum :KK66:

Kuzum aksama kadar yoruluyor bak kusmek konusmak bosver simdi sen tatli dilli ve civeli ol(ne cilvesi demeyin seviyorlar yapacak birsey yok)guzel guzel anlat yaptirmak istediğinde... ama iki guzel soz soyleyip al eline toz bezi seklinde yapma ...
ayrica kendini hizmetci gibi hissetme orasi senin evin bazi insan titiz dir ...o disarda sen icerde calisiyorsun ...

zoraki yaparsa ters tepebilir erkem milletinin cogu sinirlidir bilirsin

:):):) evlisin artik. Yapman gerekenler ve hayatin gercekleri var. Maalesefki hayat dizilerde gorundugu gibi degil :) salatayi bile birlikte yapmalar, sofra kurarken askla bakismalar falan yok yani :) normal bence. Simd OOO HAYAT MUSTEREEEEK KENDINI EZDIRMEEEE diyip sirtini sivazlayanlar cikacaktir :) o yorumlarn arasnda benimki biraz sivri gelebilir sana ama evliligin normal. Meraklanma :)

Kuzum aksama kadar yoruluyor bak kusmek konusmak bosver simdi sen tatli dilli ve civeli ol(ne cilvesi demeyin seviyorlar yapacak birsey yok)guzel guzel anlat yaptirmak istediğinde... ama iki guzel soz soyleyip al eline toz bezi seklinde yapma ...
ayrica kendini hizmetci gibi hissetme orasi senin evin bazi insan titiz dir ...o disarda sen icerde calisiyorsun ...

zoraki yaparsa ters tepebilir erkem milletinin cogu sinirlidir bilirsin
Çok teşekkür ederim..ev içine karismasa herşey düzelecek..yoksa ben ondan ev isi asla beklemem yorumlarimda belirttigim gibi ic camasirina kadar ütü lerim asla laf etmem.ama lavabo azcik toz oldu diye "topraakk lavabo tozlanmis temizlersen"dedigide ben kendimi dogal olarak hizmetci gibi hissediyorum.yoksa tabiki benim evim ben yaparum elim ayagim tutuyo.

Yok ya bizim hayırlık bi durum kalmadı artık. Hep kırıp döküyor sonra tm unutalım. İçeme atmaktan bıktım. Her zaman yaptığım gibi ben salak da yine affettim. Benden bi yol olmaz.
En sevmedigim erkek tipi..yapip sonra küfür eder gibi k bakma canim yaaa..ee kirilan kalp onur özgüven e nolacakk??

Sanırım kişilik meselesi ..ve korkarım ki degismeyecekler

Zaten o geldiginde masa hazir oluyor.ev tertemiz.dusumu alip suslenip beklerim konu o değil.kendimi hizmetci hissetirmesi lavabo toz değildi hergun yıkarim guvalet temiz kokmali..kullanilmayan tuvaleti bile yikiyorum 2 gunde bir
Evin hanımı benim, işime karışma, nasıl istersem öyle yaparım deyin. Karışabilmen için bu evde iş yapıyor olman lazım. Yapmıyorsan elindekiyle yetin deyin. Ben senin işine karışıyor muyum deyin.

Merhaba herkese;

Benim eşimde ilk evlendiğimiz zaman oturduğu yerde çorabını çıkarır orda kalırdı o çorap ben başında söyleye söyleye alıştı banyoda çıkarmaya eşimde bazen ddr şurası tozlanmış temizle bende he he diyorum sırf o dediği için yapmıyorum

Back
X