Yeni evlilik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sera
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
1
0
1
28
Merbalar,ben bir aylık evliyim. Eşim hemen çocuk istiyor , ama ben biraz daha kariyer peşindeyim.
Günlerdir bu konu yüzünden tartışıyoruz. Çocuk istemiyor değilim ama erken olduğunu düşünüyorum
Ne yapılmalı ?
Benimle aynı durumda olan varmı

Erken değil çocuk için çünkü hiç bahsi bile olmaması gerekirdi.
İmzayı atarken çocuğu yapacakmış az daha tövbe tövbe!!!

Siz siz olun, hayatta isteklerinize ulaşmadan çocuk düşünmeyin.
Erkeklerin hayatını çocuklar güzelleştirir ama kadınlarınkini durdurur.
Çünkü annelik, çocukla beraber başka biri olarak yeniden doğmaktır.

Evlenmeden önce konuşulmalıydı çocuk meselesi.. Elbette son söz sizin olmalı! Taşıyacak, doğuracak, emzirecek ve lohusalığı yaşıyacak olan sizsiniz. Çocuk yüzünden kariyerinizi ertelemiş veya hiç yapamamış olmanız ileride çocuğunuzla olan ilişkinizi ciddi şekilde etkileyebilir. İkinizde yazık olur. Babanın umrunda bile olmaz..

Yani bu da çok garip bi soru, evlenirken hiç bu konuları konuşmadınız mı ki? En azından plan belirlemediniz mi? Bence istemiyorsanız erteleyin daha. Çocuk büyük bi sorumluluk, hazır hissetmiyorsanız hazır değilsinizdir.
Millet 40 yaşından sonra da anne oluyor artık geç diye bir şey yok. Eşinize hava hoş tabii, sorumluluğun çoğu sizde olacak.

Cocuk yokken dilediginizi yapin. olunca suçlu araniyor ben sunu yapacaktim bunu yapacaktim neden bu sekilde oldu diye..
Esinizle konusmaliydiniz bu konuyu bizim diyebilcegimiz pek birsey yok.

Çocuk yapmak için anneninde babaninda hazırlıklı olması lazım. Kendinizi hazır hissetmiyorsaniz planlarınız varsa önce onu gerçekleştirin çünkü çocukla bunlar biraz zor.

Ama evlendikten hemen sonra çocuk yapmakta bir sorunda yok bir çok kişi bu şekilde yapıyor önce çocuk yapıyor sonra kariyerini ilerletiyor ilerde tam kariyer çıkışının ortasında çocuk yapmak ona engel olmasın diye..

Içinizden gelMeyeen hiç bir şey yapmayın. Eşinizi sebepleriyle beraber konuşursanız bence eşiniz ikna olacaktır. Tabi sizde ona hemen isteme sebeplerini sorun.

Back
X