- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Mal mısın ne be ağzına terlikle vurasım geldiYeni evlendim. Balayından döneli 2gün oldu. Eşim merhametli, ev işlerinde yardım eder hakkını yiyemem. Ama bazı huyları beni sinir ediyor. Ve şuan sinirimden aglıyorum.
Benim 2kuşum var. İkiside full kafes dışında. Ben salona koymustum. Görüntü kirliliği ve etrafı batırdıgı için diger odaya koy dedi koydum.
Kaynanamda bazı şeylerimiz kalmıştı.Ben kafes var büyük onu da alayım diyordum.Hepsini aldık. Gaz sobası sıgmadı. Benim kafese bayaa laf etti.Bagırdı,kapıyı çarptı.
Migrenim var. İki gündür akşamları kusuyorum ve yemek yemedim.Hazırladık.ufacık yogurt yedim. Doydum malmısın dedi.
Aşırı titiz.Yani birşeyi yanlış koysam falan laf ediyor.Ne bilim ben mi abartıyorum. Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum bu evde. Laf ediyo herşeye.Mesela başka oda açık kalsa unutsam kızıyo falan
Yok ya yapmıyorduÖnceden de böyle yapar mıydı? Duyunca üzüldüm valla şimdiden tepkini koy yoksa tepene çıkar.
Ayrı odada yatmak guzel bır tepki degıl kı.Şuan sinirliyim baya guzel tepki koycam. Hatta ayrı odada yatmayı dusunuyorum
Bende duyunca şaşırdım eğer öyle bir durum olsa bizlere söylerdi burada herşeyi anlatıyordu demek evlenince gerçek yüzünü gösterdi.Yok ya yapmıyordu
diger konularinda hiç böyle anlatmamisti bizlere
Yanlış yaparsın.ayri odada yatmak kendine kötülüktür sadece.Şuan sinirliyim baya guzel tepki koycam. Hatta ayrı odada yatmayı dusunuyorum
Bunu yapmadan önce al karşına düzgünce konuş, eğer anlamazsa ayrı odada yatarsın. Gerçi bu hırbo konuşmaktan anlar mı bilemem.Şuan sinirliyim baya guzel tepki koycam. Hatta ayrı odada yatmayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?