Yeni evlilik

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Yeni evlendim. Balayından döneli 2gün oldu. Eşim merhametli, ev işlerinde yardım eder hakkını yiyemem. Ama bazı huyları beni sinir ediyor. Ve şuan sinirimden aglıyorum.
Benim 2kuşum var. İkiside full kafes dışında. Ben salona koymustum. Görüntü kirliliği ve etrafı batırdıgı için diger odaya koy dedi koydum.
Kaynanamda bazı şeylerimiz kalmıştı.Ben kafes var büyük onu da alayım diyordum.Hepsini aldık. Gaz sobası sıgmadı. Benim kafese bayaa laf etti.Bagırdı,kapıyı çarptı.
Migrenim var. İki gündür akşamları kusuyorum ve yemek yemedim.Hazırladık.ufacık yogurt yedim. Doydum malmısın dedi.
Aşırı titiz.Yani birşeyi yanlış koysam falan laf ediyor.Ne bilim ben mi abartıyorum. Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum bu evde. Laf ediyo herşeye.Mesela başka oda açık kalsa unutsam kızıyo falan

Aylardır konularınızı görüyordum evleniyorum evlenicem vs. Çok affedersiniz de evlene evlene bu kişiyle mi evlendiniz? Çok şaşırdım ve üzüldüm.

Kuşlara laf ediyor evlenirken bilmiyor muydu? Bağırıyor çağırıyor kızıyor. Evdeki eşyaların yerine kadar laf ediyor.
Hasta insana az yedi diye mal mısın diyor. Bir de merhametli diyorsunuz bu insan için. Saygı yok bir kere.

Ailenizden kaçıyordunuz mutlu değildiniz hatırladığım kadarıyla ama yağmurdan kaçarken doluya mı tutuldunuz acaba

Kocanız merhametli falan değil, eğer aileniz bakarsa kuşlarınızı onlara verin süs değil can onlar nihayetinde görüntü kirliliği diye yakında evde de istemez . Ayrıca migreni tutmuş yemek bile yiyemeyen birine mal diyen adam nasıl merhametli olabiliyor ilginç. Sinirden ağlamak yerine robot değil insan olduğunuzu, her şeyi dört dörtlük yapamayacağınızı ,rahatsız olduğu kısımları kendisinin tamamlamasını ya da çenesini kapamasını (bu kısmı nasıl söyleyeceğiniz size kalmış)söyleyin

Kuşları biliyor. Tamam yeni eşya hadı ayrı odaya koydum. Ama ne bılım herseye laf etmeıs asırı suan sınırımı bozuyor. Odaya geldım ve konusmuyorum onla. Aslında ailemden kacmak ıcın evlenmedim. Annem babam zaten bosandı

Mal mısın ne be ağzına terlikle vurasım geldi

Üzüldüm konunuza.
Evlenmeyi bekliyordunuz da eşiniz de pek adam vasfı yok gibi.
Merhametli insan görmediniz mi hiç de eşinize merhametli diyorsunuz?

Orası sizin de eviniz.
Emir eri gibi davranmasın size bir zahmet.
Ağlamayin, verin cevabını uygun bir dille.

Eve elektrik tuttu, vileda yaptı. O da durmaz benle bırlıkte toplar falan. Ama ne bılım herseye laf etmesi beni sıkıyor. Gıdıp ayrı odada yatıcam
Hatta bu sekilde davranmaya devam ederse sonunda bosancak dıycem

Şuan sinirliyim baya guzel tepki koycam. Hatta ayrı odada yatmayı dusunuyorum
Bunu yapmadan önce al karşına düzgünce konuş, eğer anlamazsa ayrı odada yatarsın. Gerçi bu hırbo konuşmaktan anlar mı bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…