Yeni evlilik

Eve elektrik tuttu, vileda yaptı. O da durmaz benle bırlıkte toplar falan. Ama ne bılım herseye laf etmesi beni sıkıyor. Gıdıp ayrı odada yatıcam
Hatta bu sekilde davranmaya devam ederse sonunda bosancak dıycem
Yanlış ....çok yanlış.

Bunu yapmadan önce al karşına düzgünce konuş, eğer anlamazsa ayrı odada yatarsın. Gerçi bu hırbo konuşmaktan anlar mı bilemem.
Yok dırek ayrı odaya gıdecegım. Dıger oda beton. Uzerinde halı var. Orda yatcam. Kendı yatsın yatakta
Suan basım catlıyo. Onunla konusmak ıstemıyorum

Eve elektrik tuttu, vileda yaptı. O da durmaz benle bırlıkte toplar falan. Ama ne bılım herseye laf etmesi beni sıkıyor. Gıdıp ayrı odada yatıcam
Hatta bu sekilde davranmaya devam ederse sonunda bosancak dıycem
[/QUOTE
Al karşına konuş bakalım ne diyecek şaşırdım bende önceden de böyle konuşur muydu senle?

Yeni evlendim. Balayından döneli 2gün oldu. Eşim merhametli, ev işlerinde yardım eder hakkını yiyemem. Ama bazı huyları beni sinir ediyor. Ve şuan sinirimden aglıyorum.
Benim 2kuşum var. İkiside full kafes dışında. Ben salona koymustum. Görüntü kirliliği ve etrafı batırdıgı için diger odaya koy dedi koydum.
Kaynanamda bazı şeylerimiz kalmıştı.Ben kafes var büyük onu da alayım diyordum.Hepsini aldık. Gaz sobası sıgmadı. Benim kafese bayaa laf etti.Bagırdı,kapıyı çarptı.
Migrenim var. İki gündür akşamları kusuyorum ve yemek yemedim.Hazırladık.ufacık yogurt yedim. Doydum malmısın dedi.
Aşırı titiz.Yani birşeyi yanlış koysam falan laf ediyor.Ne bilim ben mi abartıyorum. Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum bu evde. Laf ediyo herşeye.Mesela başka oda açık kalsa unutsam kızıyo falan
Ne kadardır tanıyorsun bu adamı? Nişanlılık falan ne kadar sürdü? Hiç mi tanımadın acaba? 2 günde aniden kılık değiştiremez bi insan. Sinya vermiş de görmezden gelmiş olabilir misin bu katıksızı?

Yok dırek ayrı odaya gıdecegım. Dıger oda beton. Uzerinde halı var. Orda yatcam. Kendı yatsın yatakta
Suan basım catlıyo. Onunla konusmak ıstemıyorum
Ama konuşmadan olmaz işte, birden yatağını ayırırsan iyice gerilecek ortam. Neden böyle yapıyorsun, daha yeni balayından döndük hastayım kırıldığımı anlamıyor musun temalı bir konuşma yap eğer yine tersler gibi devam verirse boş odada kapını kilitleyip yatarsın.

Ancak söylemeden edemeyeceğim kocan hiç anlayışlı değil, ağrıdan yemek yiyemeyen karısına "mal mısın" diyecek kadar da acımasız. Sarıp sarmalaması gerekirken yaptığı şey hiç doğru değil. Sen bu adama mı merhametli diyorsun?

Yeni evlendim. Balayından döneli 2gün oldu. Eşim merhametli, ev işlerinde yardım eder hakkını yiyemem. Ama bazı huyları beni sinir ediyor. Ve şuan sinirimden aglıyorum.
Benim 2kuşum var. İkiside full kafes dışında. Ben salona koymustum. Görüntü kirliliği ve etrafı batırdıgı için diger odaya koy dedi koydum.
Kaynanamda bazı şeylerimiz kalmıştı.Ben kafes var büyük onu da alayım diyordum.Hepsini aldık. Gaz sobası sıgmadı. Benim kafese bayaa laf etti.Bagırdı,kapıyı çarptı.
Migrenim var. İki gündür akşamları kusuyorum ve yemek yemedim.Hazırladık.ufacık yogurt yedim. Doydum malmısın dedi.
Aşırı titiz.Yani birşeyi yanlış koysam falan laf ediyor.Ne bilim ben mi abartıyorum. Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum bu evde. Laf ediyo herşeye.Mesela başka oda açık kalsa unutsam kızıyo falan
Bu mu merhametli. Burdaki genç kızlarımızın Bi kişilik anlama sorunu var galiba. Böyle adam nasıl merhametli olsun ya lütfen

Merhametli adam sen hastayım dediğinde kalkar senin de yiyebileceğin bir şeyler hazırlar. Yemen için uğraşır yiyemezsen de senin dinlenmen için ortam hazırlar. Gerekirse seni rahatsız etmemek için de gider salonda yatar.

Açıklamalı anlattım çünkü merhamet nedir bilmiyorsun.

İnsanlar evliliğin ne olduğunu anlayamadığı için ilk aylarda çıkıyor böyle pürüzler, sakin olun ve lafınızı esirgemeyin ama yatağınızı da ayırmayın, hemde halı üzerinde yatarak hiç ayırmayın. Şu ağrıdan bir kurtulun hele alın karşınıza konuşun. Yüzüne söyleyin ne oldu sana evlenince içindeki canavar öküzü mü ortaya çıkardın, bana böyle sığıntı muamelesi yapacaksan, her yaptığıma laf söyleyeceksen beni daha fazla kırmadan haber ver boşanalım, ben huzursuzluktan bıktım evimde huzur anlayış ve merhamet bulmak istiyorum bunları vereceksen kapı orada ya sen çık ya ben gidiyorum deyin. Eğer gerçekten iyi bir insansa normal haline dönecektir. Lütfen o ağrıyla onun yerine kendinizi cezalandırmayın boş odada yatarak. Baş ağrısı nedir çok iyi bilirim

Hastayken mal mısın diyen insanla devam etmemelisiniz bence . Küçük gibi görünebilir ama bu çoook çok büyük bir problem .

Eklentiler

• 13A367CE-C4D2-4C16-BDF3-DD4A92E6B302.webp
    13A367CE-C4D2-4C16-BDF3-DD4A92E6B302.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 57
Evlilik sevgili olmaya benzemez bütün maskeler düşünce gerçek huylar ortaya çıkar
Her erkeğin mutlaka kötü huyu var, olmayan erkek yok en iyisi oturup konuşmak neye kırıldığını neye üzüldüğü belli etmek ve gerekirse bu huyunu sevmediğinizi söylemek, tekrarlamaması için uyarıda bulunmak,
Adamlar yoğrulmamış hamura benzer, evlilik
Bir nevi mücadele , insana hiç bir şey hediye edilmiyor , mücadele edeceksin bazı konularda bunları oturup konuşmazsan asla düzelmez ; daha da kötüye gider, tartışmaların dozu artar

Back
X