Yeni evlilik

lfgson

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
80
211
13
Eşimle neredeyse 2 yıllık evliyiz. Sevgiliyken her şey inanılmaz güzeldi. Aşık olarak evlendik. Şimdi ben ailem ve arkadaşlarımdan uzakta yaşıyorum. Kendisine inanılmaz aşığım seviyorum vs. O da aynı şekilde. Ancak konuşarak çözemiyoruz sorunlarımızı. Tartışıp iki saat sonra ağlayıp barışıyoruz ancak sorunlar çözülmüyor. Kimse çözmeye yeltenmiyor. Ne o ne ben. İkimizde birbirimiz tarafından kontrol ediliyormuşuz gibi hissediyoruz. Değer yargılarımız tamamen farklı gibi geliyor. Bu beni inanılmaz üzüyor. İki insan birbirini bu kadar sevip nasıl anlaşamaz aklım almıyor. Bazen diyorum hayatına girmekle hayatını mı mahvettim acaba.

mesela ne oldu bır ornek verır mısınız
ılla anlasmak zorunda degılsınız kı onemlı olan ıkınızınde orta yolu bulmayı ıstemenız , o zaman sorun cozulur

Bazı yeni evliler böyle savaş halinde oluyor nedense.
Üstünlük kurma çabası mı
Sınırları zorlama, sınırları belirleme gibi birşey mi
Öyle birşey işte.
Çok da genel yazmışsınız ama frekanslarınız tutmuş olmalı ki evlenmişsiniz.

Niye ağlıyorsunuz onu anlamadım. Ve sorununuz ne tam olarak?

evliliğe hoj geldınız:)

Ağlayarak barışacak kadar ne yaşadınız ya? Sanki ikiniz de evi bir hışım terkedip 1ay sonra eşya toplamaya geri donmussunuz de aşkınız tekrar alevlenmis shdjdhsksjsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…