yeni evlilik

Hapishane ile evliliği bir tutan erkekleri anlamıyorum ki?
Bence bu aylarda bunu diyen yarın pencereyi açtırmaz

Karısı cafe ye vs gitmesin ki yarın öbür gün kendi gittiğinde görmesin kocasını oralarda. Hemen bi bebekte patlattımı ev olsun hapis ohh cilada tamam. Küçük hatunlarda "ayy beni kıskanıyor demek beni çok seviyor"diye kek börek yerken komşularına övünsün. Şiştim:işsiz:

yeni evli oldugun icin esin sakinabilir kiskanabilir bu dogaldir bence..zamanla nice esinin cikmasina laf edenler simdi hic oyle degiller..rahat geziyorlar artik.bekarken tek basina gezilen kafeleri simdi tek basina gezmeni istememesini de normal karsilayabilirim..zaten boyle yerlere tek gitmek sıkıcı gelir esinle gidebilirsin..esin sana teklif ettiginde asla hayir deme bi market bile olsa cik ve zamanla arada disari cikmanin normal oldugunu oda anlayacaktir.. kavga ederek surat asarak inada bindirmeyin isi.ev gezmelerine gidebilirsin arkadaslarina gidebilirsin..beraber de olabilir..
bebek sahibi olmak icinde esinle guzelce konus ben suan hazir degilim biraz zaman gecsin diye..

Madem tek çıkmak yok, cafe (ki bende hiç Sevmem) yok, birlikte birşey yapın.. ben yuruyus çok severim, birlikte markete gitmeyi, birlikte yemek yapmayı.. ki bende 8aylik evliyim, baba evinde her turlu knforum aradim vardı. Şimdi yok o knforum. Ama çok daha huzurlu ve mutluyum.. beklenti içerisine girmekten se, olan imkânlar dan en güzelini nyapmaya çalışın derim.. nasıl başlarsa öyle gider. Gece yuruyus lerin i çok severim.. tavsiye ederim..

bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene

genç kızlık zamanımda şöyle modeller vardı: ''ay ben onu yapamam.nişanlıım.'' yemin ederim boğasım geliyordu.he sen nişanlı düzgün hatun.biz bekarız ya o bizden daha ağır.

haklı diyorsan.lütfen zamanımızı çalma.böyle ay sıkılıyorum diye.sonuçta evlisin artık.

Sen yanmışsın, üzüldüm. Çook yanlış bir evlilik yapmışsın. Çocuk yap çocuğunla büyü diyor ha.. ve diğer sözleri, kısıtlamaları. Kayıp bir kadın daha görüyorum şu an sadece.

Bir an önce hamile kalmanı istiyor ki seni iyice eve bağımlı kılsın.
Çıkmak isteyince de bahanesi ama bebek var olacak.
İyice sindirmiş ama dediğim gibi senin hoşuna gidiyor bu.
Sadece evde oturup hiçbi şey üretmeyip çalışmayıp kocasını bekleyen bir varlık olarak yaşamanı istiyor.

pardon da ne yamamı bklıyordunuz kac kex kavga ettım bagırdım cagırdım adam aynı adam ay boyle yasarsın gıbı yoorum yazannlaın boşanamama gıbı raatsızlıkları yok anlasılan ama benım var bu durunu taıkıde kabulllenmıyorum ama yok dıyor işte e babamka paylaştım evlıklık oyle olur bekar ayatın gıbı gezı tozamazsın dıyor

Eeee sen böyle haklı dersen ; adam zeytinyağı gibi üstte çıkar .

Ve hiç haklı olmadığı bir konuda kral kesilir .
Ay ben şok!! Kadin resmen hak veriyor. Neresi hakli ya? Evin, sorumluluklarin olabilir ama bu disari cikip gezemeyecegin anlamina gelmez. Evlendim evleneli asla böyle konularda kısıtlanmadim. Eger öylede olsaydi taviz vermezdim. Simdi bild 3 yasina girecek oglumla hemen hemen hergün geziyoruz, güzel havalari degerlendirmeye calisiyoruz. Haftasonuda ailece. Evlilik demek eve haps olmak degil!!

Back
X