merhaba kızlar evleneli 1 ay oldu gurbet ellere gelin geldim buralarda kimsem yok komşuculuk denen kavramda çoktan bitmiş kendimi çok yanlız ve mutsuz hissediyorum sürekli eşimle bu konu yüzünden atışmalarımız oluyor bir iş bulayım diyorum ama eşimde bebek istiyor kararsız kaldım sizce ne yapmalıyımm? kafayı sıyırcak gibi oluyorum sıkıntıdan sizde ilk aylar böle oldunuz mu gurbete gelin gidenlerr cevaplarınızı bekliyorummmm
ben istanbula gelin geldim ailem ıspartada istanbuldayım ama çokk sessiz sakin bi semti çok bunaltıcı off hiç sevmedim burayı hiç:2:
merhaba kızlar evleneli 1 ay oldu gurbet ellere gelin geldim buralarda kimsem yok komşuculuk denen kavramda çoktan bitmiş kendimi çok yanlız ve mutsuz hissediyorum sürekli eşimle bu konu yüzünden atışmalarımız oluyor bir iş bulayım diyorum ama eşimde bebek istiyor kararsız kaldım sizce ne yapmalıyımm? kafayı sıyırcak gibi oluyorum sıkıntıdan sizde ilk aylar böle oldunuz mu gurbete gelin gidenlerr cevaplarınızı bekliyorummmm
günaydın canım; gurbet zor bir psikolojidir sabır ve zaman gerektiriyor gerçekten...bugün ben evleneli tam 6 yıl oldu yıl dönümümüz....yuvanı, aileni arkadaşalarını kültürünü özünü bırakıp hiç bilmediğin bi yere gidiyor alışmaya tanımaya çalışıyorsun...bu zorlu yolculukta hemen çocuk yapma derim.ilk sen alış bi yaşam şartlarına da çocuğunada o güven duygusunu ver. eşinle el ele verdimi inan zamanla öyle bir alışıyorsunki memlekete gittiğinde asıl gurbet orası olmaya başlıyor seneler geçince...düzenini evini özlüyorsun emin ol.hele bide ilerde çocuğun olunca inan sıkılmaya vakit bulamazsın.
senin yaşadıklarını bende yaşadım 2,5 aylık evliyken hemen işe girdim çalıştım ve çalışıyorum kendime göre çevre edindim çok şükür.şimdi çalışsamda işten çıksamda yapabiliriyim sıkılırmıyım gibi kaygılarım yok artık.çünkü evlat yuva inan her şeyini dolduruyor insanın.yuvana sahip çık canım...
bende böyle oldum
3 ayı doldurduk ancak alışıyorum
evde kendimi derslere verdim artık
baktım komşulardan da hayır yok en iyisi tek takılmak dedim
Gülşah Isparta da olsaydın hergün annenlere gidebilecekmiydin canım?
canım imtihan dünyasındayız,inanırmısın insan nerede olursa olsun sıkılacaktır çünkü gerçek mekanı burası(dünya) değil, yeni evimiz, eşimiz, eşyamız elbette alışma evresindeyiz,insan evini istediği kadar güzel eşyalarla doldursun kapısı çalınmadığı zaman kötü oluyor.. Burada da komşuluk bağlantısı çok zayıf.. Bu duyguyu yaşaman çok normal,mesela senelerdir eşimizle kavuşmayı bekleriz şimdi eşlerimiz uyuyor biz internetteyizinsanoğlu işte,doymuyor hiçbirşeye.. hep yenilik bekliyor.. sana önereceğim birkaç husus var ama özel görüşmemiz daha doğru olacak diye düşünüyorum canım..
Aileme çok yakınım ama yinede kendimi çok yalnız hissettiğim oldu,dediğin gibi komsuluk kavramı benim oturdugum yerdede yok,olsada tuhaf insanlar..İnsan ihtiyaç duyuyo bi arkadaşa,aradada olsa vakit geçirceği birilerine..
ewwetttt her yere eşimle gitmekk zorundayım istiyorum ki bi yakın arkadaşım olsun onunla gezeyim istannbulda gezecek yer çok ama gidemedikten sonra bi anlam ifade etmiyor
Ben de ıspartalıyım bursaya gelin geldim.Yalnızlık benim de derdim
Evliliğiniz hayırlı,uğurlu olsun..Allahım mutlu,huzurlu,bereketli,sağlık,sevgi dolu hayatınız olmasını nasip etsin..
Ailemle aynı şehirde olmama rağmen farklı ilçelerdeyiz..bende 6yıllık evliyim ama buraya buranın insanına alışamadım...Bekarken komşularımızla aile gibiydik. ama burada benim karşılaştıklarım bana çook büyük sıkıntılar yaşattılar şuan hiçbir komşuyla görüşmüyorum ve buradaki yaşadığım yalnızlıktan memnunum...
ilk başta çevrenizi gözlemleyin çıkın bakkala markete pazara gidin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?