yeni evliyim destek istiyorum...

benimde içimden hiç birşey yapmak gelmiyorr ölee aksama kadar tv pc karsısında vakit öldürmeye çalışıyorum aminnn

gülşah ailene yansıttın mı bu durumu

hayır onlarda üzülmesinler diye söylemedim zaten onlar bu sıkıntıları yaşıyacağım diye esşimi sevselerde beni hiç gurbete vermek istemediler o yüzden sıkıntılarımı samimi sarkadaşlarım ve burada sizinle paylaşıyorum:)

bende evlenince başka bir şehire geldim
iş arıyordum ki ilk ayda hamile kaldığımı öğrendim
tabi bana kalsa iş bulurdum önce hem çevrem olurdu hem yaşadığım yere alışırdım
burda da komşuculuk diye bişey yok kapımı çalan yok
bence iş bulup çalışmalısın

gülşah tek olmadığını bil canım aynı şeyleri yaşamış arkadaşlarımız çok fazla.. bende onlardan birisiyim,birde eşinin ailesi yakın olupta onlarında ayrı karın ağrıları olursa hiç çekilmez oluyor ama işin özü eşini her zaman tebessümle karşıla,çocuk gibi ol,keyiflendir,sevdiğini keyiflendirdiğin zaman sende keyiflenirsin..

teşekkür ederimm çok güzel yazmışsınız umarım bende bu zor güünleri hemen atlatırım

emin ol atlatırsın canım, özlemler kaçınılmaz ama bunu evinin huzurunu bozacak kadar yaşarsan zararını daha çok çeker üzülürsün.

Bende İzmir'den Ankara'ya geldim..Kimse yok burda tanıdığım arkadaş çevremde yok..Eşimin iş yerinden bir iki kişi ve üni arkadaşı ve eşi var o kadar.Ben balayından sonra bir hafta durup işe başladım..Yoksa yapcak ve gitcek kimse olmadığı zaman sıkılıyor insan.. Hemen çocuk düşünmüyorsan eğer iş bulabilirsin..

Arkadaşlar bence gurbet kendi ülkenin sınırları içinde olmaz olmamalı da sonuçta yine benim dilim, benim Kültürüm , benim dinim her ne olursa olsun benim insanım.. Bende yurtdışına gelin geldim asıl gurbette orası ama çevre edinince oda yavaş yavaş azalıyor yani bence insan kendi ülkesinde hayli hayli çevre yapar ama kendinizi Kapatmıcaksınız tabi her önünüze geleni evinize alın demiyorum ama zamanla cok guzel arkadaşlıklara sahip olacaksınız bence

cnm hayırlı olsun.
kaç yaşındasın? bence iş bul çalış.. şöyle 3- 4 ay sonra çocuk düşünebilirsin.bilmiyorum belki daha fazla sonra çalışabildiğin kadar çalışırsın. doğum izini falan derken dönüşte kabul edilirsen sen de çocukla birlikte çalışmak istersen devam edersin yoksa bırakırsın.

yeni evlisin yaşta da sorun yoksa istediğini istediğin zaman yapabilirsin. ikisi de mümkün.. çocuğu doğurup 1-2 yıl sonra da çalışabilirsin.. önce iş bulup sonrada çalışabilirsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…