Yeni evliyim eşim arzulamıyor

miss35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
31
20
3
Hanımlar konu için kusura bakmayın ben 5 aydır evliyim eşimle evlilikten önce cinsel yaşamımız çok sınırlıydı işinden dolayı ayda bir görüşürdük falan. Şu an evliyiz ama eşim beni nişanlı olduğumuz zamanlardaki gibi arzulamıyor hissettirmiyor. Bakımlı ve güzel giyinen bir kadınım evde de. Ama bazen olmayınca olmuyor. Her gün ilişki istiyorum sonuçta yeni evliyiz ilerde bu durum azalacak şu an hevesliyim diye ama 2-3 güne bir anca oluyor. Bu konuda tartıştık eşim de sevgiliyken sürekli görüşemiyorduk o yüzden çok özlüyordum şimdi her gün birlikteyiz böyle olması normal dedi. Bir yandan haklı gibi sürekli elinin altındayım sanki ondan dolayı arzu hali azalmış olabilir. Hanımlar var mı bir taktiğiniz acaba biraz uzaklaşıp özlemesini mi sağlasam

Zorla görev gibi istemeyin, sen bı sal bakalım ne olacak ne tepki verecek, hiç tepki vermezse sıkıntı başkadır zaten.

Herkesin libido seviyesi farklıdır her bünye kendine göre ihtiyaç duyuyor Ama tabi siz istiyorsanız o zaman ortak noktada buluşmak lazım her gün olmasa da 3 günde bir olabilir

Haftada 2-3 de az değil.

Evlilik öncesi cinsellik sınırlıymış ve yeni evlisiniz. Her gün cinsellik istemeniz çooook normal. Zamanla cinsel hayatınız düzene girer. Kaç yıl tanıştınız onu merak ettim.

Yazılı bir kural mı var böyle? Adamı bir salsanız akışa uygun davranır zaten.

Herkesin libido seviyesi farklıdır her bünye kendine göre ihtiyaç duyuyor Ama tabi siz istiyorsanız o zaman ortak noktada buluşmak lazım her gün olmasa da 3 günde bir olabilir
3 günde bir az değil mi sizce yeni evlilikte

Eşiniz sizin kadar düşkün değilmiş sekse. Zira evliliklerde ilk yıl her gün yapılır hemde günde kaç kez. Elinin altındayım muhabbeti de saçma yani.

Yaşlarınız çok genç ve daha çok yeni evlisiniz. Çocuk düşünüyor olsanız bile iyice korunun bence. Çünkü bebek bakımı göründüğü gibi kolay değil. Sitede doğum sonrası cinsel hayatın sekteye uğraması ile ilgili konu açan üyeler de çok oluyor. Yani birbirinizle bol bol vakit geçirin, gezin tozun doya doya sevişin. Çocuk fikrini erteleyin derim şuan düşünüyorsanız.

Bence az biz çocuk yokken 1 günde 2 3 yapıyorduk bırak haftayı adam isteksiz borcu vs varsa ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…