Haftada 2-3 de az değil.Hanımlar konu için kusura bakmayın ben 5 aydır evliyim eşimle evlilikten önce cinsel yaşamımız çok sınırlıydı işinden dolayı ayda bir görüşürdük falan. Şu an evliyiz ama eşim beni nişanlı olduğumuz zamanlardaki gibi arzulamıyor hissettirmiyor. Bakımlı ve güzel giyinen bir kadınım evde de. Ama bazen olmayınca olmuyor. Her gün ilişki istiyorum sonuçta yeni evliyiz ilerde bu durum azalacak şu an hevesliyim diye ama 2-3 güne bir anca oluyor. Bu konuda tartıştık eşim de sevgiliyken sürekli görüşemiyorduk o yüzden çok özlüyordum şimdi her gün birlikteyiz böyle olması normal dedi. Bir yandan haklı gibi sürekli elinin altındayım sanki ondan dolayı arzu hali azalmış olabilir. Hanımlar var mı bir taktiğiniz acaba biraz uzaklaşıp özlemesini mi sağlasam
Sapık gibi hissediyorumAdamı salın her gün ilişki mi olur
Evlilik öncesi cinsellik sınırlıymış ve yeni evlisiniz. Her gün cinsellik istemeniz çooook normal. Zamanla cinsel hayatınız düzene girer. Kaç yıl tanıştınız onu merak ettim.Hanımlar konu için kusura bakmayın ben 5 aydır evliyim eşimle evlilikten önce cinsel yaşamımız çok sınırlıydı işinden dolayı ayda bir görüşürdük falan. Şu an evliyiz ama eşim beni nişanlı olduğumuz zamanlardaki gibi arzulamıyor hissettirmiyor. Bakımlı ve güzel giyinen bir kadınım evde de. Ama bazen olmayınca olmuyor. Her gün ilişki istiyorum sonuçta yeni evliyiz ilerde bu durum azalacak şu an hevesliyim diye ama 2-3 güne bir anca oluyor. Bu konuda tartıştık eşim de sevgiliyken sürekli görüşemiyorduk o yüzden çok özlüyordum şimdi her gün birlikteyiz böyle olması normal dedi. Bir yandan haklı gibi sürekli elinin altındayım sanki ondan dolayı arzu hali azalmış olabilir. Hanımlar var mı bir taktiğiniz acaba biraz uzaklaşıp özlemesini mi sağlasam
Yaşlar kaç peki?Sapık gibi hissediyorumŞaka bir yana bebek düşünüyoruz hamile kalırsam nasip olurs zor zaten ilerde şu anların keyfini çıkarmak lazım
3 günde bir az değil mi sizce yeni evlilikteHerkesin libido seviyesi farklıdır her bünye kendine göre ihtiyaç duyuyor Ama tabi siz istiyorsanız o zaman ortak noktada buluşmak lazım her gün olmasa da 3 günde bir olabilir
Ben 27 eşim 30Yaşlar kaç peki?
1.5 yıl falanEvlilik öncesi cinsellik sınırlıymış ve yeni evlisiniz. Her gün cinsellik istemeniz çooook normal. Zamanla cinsel hayatınız düzene girer. Kaç yıl tanıştınız onu merak ettim.
Eşiniz sizin kadar düşkün değilmiş sekse. Zira evliliklerde ilk yıl her gün yapılır hemde günde kaç kez. Elinin altındayım muhabbeti de saçma yani.Hanımlar konu için kusura bakmayın ben 5 aydır evliyim eşimle evlilikten önce cinsel yaşamımız çok sınırlıydı işinden dolayı ayda bir görüşürdük falan. Şu an evliyiz ama eşim beni nişanlı olduğumuz zamanlardaki gibi arzulamıyor hissettirmiyor. Bakımlı ve güzel giyinen bir kadınım evde de. Ama bazen olmayınca olmuyor. Her gün ilişki istiyorum sonuçta yeni evliyiz ilerde bu durum azalacak şu an hevesliyim diye ama 2-3 güne bir anca oluyor. Bu konuda tartıştık eşim de sevgiliyken sürekli görüşemiyorduk o yüzden çok özlüyordum şimdi her gün birlikteyiz böyle olması normal dedi. Bir yandan haklı gibi sürekli elinin altındayım sanki ondan dolayı arzu hali azalmış olabilir. Hanımlar var mı bir taktiğiniz acaba biraz uzaklaşıp özlemesini mi sağlasam
Yoo değil bende yeni evliyim. Yani bunu yeni evliliğe ben bağlamıyorum açıkçası ihtiyaç meselesi3 günde bir az değil mi sizce yeni evlilikte
Daha 5 aylık evliler öncesinde de çok yokmuş üstünden inmemesi lazımdıAdamı salın her gün ilişki mi olur
Her gün yapılır günde üç kere yapılır diye bir mecburiyet ya da zorunluluk yok ki nerden çıkarıyorsunuz bu ne yoklukEşiniz sizin kadar düşkün değilmiş sekse. Zira evliliklerde ilk yıl her gün yapılır hemde günde kaç kez. Elinin altındayım muhabbeti de saçma yani.
Yok mu bunun bir çaresiEşiniz sizin kadar düşkün değilmiş sekse. Zira evliliklerde ilk yıl her gün yapılır hemde günde kaç kez. Elinin altındayım muhabbeti de saçma yani.
Yaşlarınız çok genç ve daha çok yeni evlisiniz. Çocuk düşünüyor olsanız bile iyice korunun bence. Çünkü bebek bakımı göründüğü gibi kolay değil. Sitede doğum sonrası cinsel hayatın sekteye uğraması ile ilgili konu açan üyeler de çok oluyor. Yani birbirinizle bol bol vakit geçirin, gezin tozun doya doya sevişin. Çocuk fikrini erteleyin derim şuan düşünüyorsanız.Ben 27 eşim 30
Evet kime sorsam bunu diyor olması gereken bu değil miDaha 5 aylık evliler öncesinde de çok yokmuş üstünden inmemesi lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?