Evet bebek olduktan sonra az çok tahmin edebiliyorum neler olacağını bari şu anı değerlendirelim istiyorum ama olmuyor sürekli ben istekli görünmek istemiyorumYaşlarınız çok genç ve daha çok yeni evlisiniz. Çocuk düşünüyor olsanız bile iyice korunun bence. Çünkü bebek bakımı göründüğü gibi kolay değil. Sitede doğum sonrası cinsel hayatın sekteye uğraması ile ilgili konu açan üyeler de çok oluyor. Yani birbirinizle bol bol vakit geçirin, gezin tozun doya doya sevişin. Çocuk fikrini erteleyin derim şuan düşünüyorsanız.
bu gidişle 1. Yıl sonunda boşanalım falan dersin sen.Ha şunu da söylim adam seni arzulamamasıyla alakalı değil libidosu bu kadar zamanla iyice düşecek bu sıklık
Bayılcam demeyin şöyle şeylerHa şunu da söylim adam seni arzulamamasıyla alakalı değil libidosu bu kadar zamanla iyice düşecek bu sıklık
Ne yokluğu ne diyorsunuz siz. 3 kere yapılır dememin sebebi sıklığı göstermemdi. İlk seneler çok fazla yapılır anlamında. Siz yokluktaysanız bilemeyeceğimHer gün yapılır günde üç kere yapılır diye bir mecburiyet ya da zorunluluk yok ki nerden çıkarıyorsunuz bu ne yokluk
Şöyle düşün kadınlarda da var seksi sevmeyen ve olsada olur olmasa da olur muhabbeti yapan. Eşiniz de sanırım öyle. Seksi pek sevmiyor gibi geldi. Ve bence çaresi yok gibiYok mu bunun bir çaresi
Yanlış kişiyi alıntıladınbu gidişle 1. Yıl sonunda boşanalım falan dersin sen.
Daha evvel siz birlikte de yaşamamışsınız bence bir yaşa gör ondan sonra çocuk düşün derim ben çünkü birinci senenin sonunda bu libido tabii ki daha da azalacak bir de üstüne çocuk gelecek sen kafayı yersin ben sana söyliyim sen yok hemen düşünme
Yoo ben varlıktayım çok şükür yeeni evliyim hemde onda sıkıntı yokta bunun ve benım konuyla ne alakası var onu anlayamadım güzel konu çarpıtma gibi bi yeteneğiniz var çok şanslıymış koacanızNe yokluğu ne diyorsunuz siz. 3 kere yapılır dememin sebebi sıklığı göstermemdi. İlk seneler çok fazla yapılır anlamında. Siz yokluktaysanız bilemeyeceğim
Kaynak?Zira evliliklerde ilk yıl her gün yapılır hemde günde kaç kez.
Yoo ben varlıktayım çok şükür yeeni evliyim hemde onda sıkıntı yokta bunun ve benım konuyla ne alakası var onu anlayamadım güzel konu çarpıtma gibi bi yeteneğiniz var çok şanslıymış koacanız
O sizin eşiniz ve kendinizi sapık olarak görmeyin. Cinsellik de bir ihtiyaç. Anladığım kadarıyla libidonuz eşinizinkinden daha yüksek, yani cinsel istek seviyeniz eşit değil ya da onu düşündüren strese sokan bazı durumlar da olabilir (maddi durumlar gibi) ama bir kadın olarak sürekli sizin adım atmanız, arzuladığınızı göstermeniz sanki zorla seks yapıyormuş gibi hissettiriyor olabilir. Arzu ettiğiniz gibi arzu edilmek istiyorsunuz doğal olarak. Açık açık tekrar konuşun bu konuyu. Cinsel ilişki sıklığını arttırmaya çalışın. Mutluluklar dilerimmEvet bebek olduktan sonra az çok tahmin edebiliyorum neler olacağını bari şu anı değerlendirelim istiyorum ama olmuyor sürekli ben istekli görünmek istemiyorum
Kaynak: benKaynak?
Ben genel konuşuyorum yani siz günde üç kez her gün yapıyorsunuz diye herkesten de bu performansı bekleyemezsiniz sonuçta.e bana yokluk falan yazmadınız mı ben mi yanlış anladım
Ya ben ilk sene çok olur anlamında dedim. 3 afaki bir sayıydı orada. Yoksa tabiki de bir kuralı yok bununBen genel konuşuyorum yani siz günde üç kez her gün yapıyorsunuz diye herkesten de bu performansı bekleyemezsiniz sonuçta.
Teşekkür ederimmO sizin eşiniz ve kendinizi sapık olarak görmeyin. Cinsellik de bir ihtiyaç. Anladığım kadarıyla libidonuz eşinizinkinden daha yüksek, yani cinsel istek seviyeniz eşit değil ya da onu düşündüren strese sokan bazı durumlar da olabilir (maddi durumlar gibi) ama bir kadın olarak sürekli sizin adım atmanız, arzuladığınızı göstermeniz sanki zorla seks yapıyormuş gibi hissettiriyor olabilir. Arzu ettiğiniz gibi arzu edilmek istiyorsunuz doğal olarak. Açık açık tekrar konuşun bu konuyu. Cinsel ilişki sıklığını arttırmaya çalışın. Mutluluklar dilerimm
Hayır demem2-3 günde bir değil, 2-3 saatte bir ilişki beklentisi görüyorum konu sahibinde
Böyle buyurdu Erzurum ünlü güzel 1995. Aksi düşünülemez.Kaynak: ben
Kardeşime hesap aç dedim direkt aklına bu nick gelmiş değiştirmeye çalıştım taa ekime kadar beklemem lazım.Böyle buyurdu Erzurum ünlü güzel 1995. Aksi düşünülemez.
Evet arkadaşım bibibella doğru söylüyor ilk 1 yıllar hergun her fırsatta üstüne atlaması lazım yıl yıldan sonra en azından günde 1 kere 5yildan sonra 1 gün arayla olması lazım 15.yil oldu bizi. Halen 1 gün araylaEvet kime sorsam bunu diyor olması gereken bu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?