Yeni evliyim eşim arzulamıyor

Ha şunu da söylim adam seni arzulamamasıyla alakalı değil libidosu bu kadar zamanla iyice düşecek bu sıklık

Evet bebek olduktan sonra az çok tahmin edebiliyorum neler olacağını bari şu anı değerlendirelim istiyorum ama olmuyor sürekli ben istekli görünmek istemiyorum

Ha şunu da söylim adam seni arzulamamasıyla alakalı değil libidosu bu kadar zamanla iyice düşecek bu sıklık
bu gidişle 1. Yıl sonunda boşanalım falan dersin sen.
Daha evvel siz birlikte de yaşamamışsınız bence bir yaşa gör ondan sonra çocuk düşün derim ben çünkü birinci senenin sonunda bu libido tabii ki daha da azalacak bir de üstüne çocuk gelecek sen kafayı yersin ben sana söyliyim sen yok hemen düşünme

Her gün yapılır günde üç kere yapılır diye bir mecburiyet ya da zorunluluk yok ki nerden çıkarıyorsunuz bu ne yokluk
Ne yokluğu ne diyorsunuz siz. 3 kere yapılır dememin sebebi sıklığı göstermemdi. İlk seneler çok fazla yapılır anlamında. Siz yokluktaysanız bilemeyeceğim

Yanlış kişiyi alıntıladın

Ne yokluğu ne diyorsunuz siz. 3 kere yapılır dememin sebebi sıklığı göstermemdi. İlk seneler çok fazla yapılır anlamında. Siz yokluktaysanız bilemeyeceğim
Yoo ben varlıktayım çok şükür yeeni evliyim hemde onda sıkıntı yokta bunun ve benım konuyla ne alakası var onu anlayamadım güzel konu çarpıtma gibi bi yeteneğiniz var çok şanslıymış koacanız

Evet bebek olduktan sonra az çok tahmin edebiliyorum neler olacağını bari şu anı değerlendirelim istiyorum ama olmuyor sürekli ben istekli görünmek istemiyorum
O sizin eşiniz ve kendinizi sapık olarak görmeyin. Cinsellik de bir ihtiyaç. Anladığım kadarıyla libidonuz eşinizinkinden daha yüksek, yani cinsel istek seviyeniz eşit değil ya da onu düşündüren strese sokan bazı durumlar da olabilir (maddi durumlar gibi) ama bir kadın olarak sürekli sizin adım atmanız, arzuladığınızı göstermeniz sanki zorla seks yapıyormuş gibi hissettiriyor olabilir. Arzu ettiğiniz gibi arzu edilmek istiyorsunuz doğal olarak. Açık açık tekrar konuşun bu konuyu. Cinsel ilişki sıklığını arttırmaya çalışın. Mutluluklar dilerimm

Teşekkür ederimm Ben biraz akışına bırakacağım sanırım biraz daha devam ederse konuşacağım

Evet kime sorsam bunu diyor olması gereken bu değil mi
Evet arkadaşım bibibella doğru söylüyor ilk 1 yıllar hergun her fırsatta üstüne atlaması lazım yıl yıldan sonra en azından günde 1 kere 5yildan sonra 1 gün arayla olması lazım 15.yil oldu bizi. Halen 1 gün arayla senin eşinin libidosu baştan hiç yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…