Yeni evliyim lutfen yardim edin =((

Ahhh Ahh....:59:
Yarama Tuz Bastınız...:59:
Yaşadığın Herşey Çok Normal..:27:

Hepsi Korkudan..
İlişkiye Alıştıktan Sonra..
Ben Bundan mı Korkmuşum Dersin..:1:

Gordum canim, Hatta benim yasadiklarimi yasayanlarin oldugunu gormek beni rahatlatiyor :54:
Ins dedigin gibi korkudandir :71:

ilk gecede canın çok yandığı için elbette kendini kasıyorsundur yine acıyacak diye ve o korku aklına geldikçe de elbette yaşadığın şeyden hoşlanamazsın.bunun düzene girmesi 1 aydan fazla sürer merak etme,bu süre içinde de vücudun bu duruma alışana kadar ara ara acıların olabilir ama bunlar zamanla geçecek.eşinle de gerekirse bunu konuş acım oluyor korkuyorum buyüzden böyle oluyor diye,bu durumda onunda sana karşı anlayışlı olması gerekir bunlar zamanla olacak,düzene girecek şeyler.canını sıkma yoluna girer her şey.ben ilk gece sabaha kadar ağlamıştım ve 3-4 gün olmamıştı düzene girmesi de 1 ay falan sürmüştü.merak etme yani :)

Son düzenleme:
ogretin demiyorum. Bir misal verim, basimi oksadigi zaman bile pek bisey hissetmiyorum bu normalmi acaba diye soruyorum :34:

öncelikle allah mesut etsin
başını okşadığında bile bişey hissetmezsın tabi
çünkü sonrasında birlikte olmak isteme ihtimali seni geriyodur herhalde
bende ilk bir iki ay çok ağrı çekmiştim ama geçiyo
sürekli ağrıycak diye düşünme
herşey bilinç altında:34::34:

bu durum icin jel ler var piyasada esine soyle alsin..
basini oksadiginda bisey hissetmemen normal..yoksa her basini oksadiginda ..... :):)

ayrica yeni evli bayanlarin ilk basta bazi sorunlar yasamasi da normal.. bayanlar zevk almaz..ilk baslarda yani

ama aci kismini gecmek icin..yani esine yardimci olabilmen icin senin vucudunun hazir oldugunda yapmasi gereken o durumu, o jel yapiyor..
acik acik yazmak istemedim ama sanirim anlamissindir cnm..

fazla takma kafana

hoscakal

Canim kesinlikle yanlis anlama ama sen Herpes virusunu nasil kaptin.... durduk yere kapilabilecek birsey degil ki bu cinsel hastalik.... bak bu yollarla bulasiyor... Acaba esinden kapmis olabilir misin? Esinin baska kadinlarla iliskisi olmasin! Baska turlu nasil cinsel hastaliga kapilabilirsin ki??? Bilemiyorum benim aklima bu geldi sahsen

Genital Herpes
Nasıl bulaşır?

Herpes virüsü temasla bulaşır. Öpüşme, cinsel ilişki, aynı havluyu kullanma gibi virüsü taşıyan birey ile temas doğrultusunda virüsler alınır. Virüsler deri ve/ veya mukozalardaki çatlaklardan vücuda girerler. Sinir hücrelerini tutarak bu sinirlerin lifleri boyunca ilerlerler. Liflerin ganglion denilen ana merkezlerine yerleşirler. Ardından o bölgeye ait cilt ya da mukoza bölgesinde lezyonlarını oluşturmaya başlarlar. Virüsler yerleştikleri yerde ölmezler. Yapılan tedaviler de virüslerin yok edilmesini değil hastalık oluşturmalarını önlemek ya da en azından azaltmak amacıyla yapılabilmektedir.

3 sene evli kaldım
bi şeki,lde birliktelik sağlanmadı
onun tecrubesızlıgı benım korkumla karıstı vajınısmus teshısı kondu egzersızlerle astım ama ılıskı saglanamadı
boşandık
bebeğim tüp bebek yöntemiyle oldu
sımdı yenıden evlenıcem
ve cevremdekı herkez cok baskıcı
eger bı sekılde yapamayacaksan evlenme dıyorlar
halbukı bende ısteksızlık yok
aksıne cok ısteklıyım
korku var evet
ama endne bu sekılde davranıyolar anlamadım
evlıyken kendımı kadın gıbı hıssetmıyordum benı arzulamıyordu

Back
X