Suratsızlığı artarak devam eder ona göre gardını alEvet onu belirtmeyi unutmuşum eşim çok surat yapar işte ne olursa olsun eve yansıtır ve sadece işte değil kızsa sinirlense birine alınsa dahi o gece evde suratlı gezer ve evliliğimiz 6 ay ama ilişkimiz 4 yıldır sürüyor aslında evet bende suratlı olduğunu hep biliyodum bile bile ciddi bir yola çıkmak benim hatamdı belki ama bu şekilde yani
Negatif özellikler evlenince 10 kat oluyor, iyi ve güzel özellikler de evlenince birkaç kat daha iyi oluyor mu?Aynı eve girmekle 4 yıl ilişki yaşamak farklı asik süratli olduğunu biliyordum yazmışsınız evlilikte o çarpı 10 oluyor işte
Niye kavuşunca maskeler düşüyor, ne oluyor bu insanlara?Muhtemelen ikinizi de sevgililik sürecinde kavuşamıyor olmak , engeller hırslandırdı ve daha da alevlendirdi duygularınızı. E şimdi kavuştunuz, her şey halloldu, bünyeler karmaşa istiyor, sorun istiyor. Herkesin maskesi düştü. Her ne olursa olsun birbirinize saygısızlaşmayın. Sana hakaret ediyorsa çok net sınırını çiz. Seni kaybedebileceğini bilsin.
Konuyu okudum ama surat yapmak dışında neyin anlaşmazlığını yaşıyorsunuz, pek bir şey yazmamışsınız. Dört yıllık ilişki, zor kavuşmuşsunuz, bunun kıymetini bilip güzel güzel yaşayacağınıza neyi paylaşamıyorsunuz?Evet onu belirtmeyi unutmuşum eşim çok surat yapar işte ne olursa olsun eve yansıtır ve sadece işte değil kızsa sinirlense birine alınsa dahi o gece evde suratlı gezer ve evliliğimiz 6 ay ama ilişkimiz 4 yıldır sürüyor aslında evet bende suratlı olduğunu hep biliyodum bile bile ciddi bir yola çıkmak benim hatamdı belki ama bu şekilde yani
Hayır, her ilişkide her evlilikte böyle olacak diye bir kural yok ama,Negatif özellikler evlenince 10 kat oluyor, iyi ve güzel özellikler de evlenince birkaç kat daha iyi oluyor mu?
Niye kavuşunca maskeler düşüyor, ne oluyor bu insanlara?
Çünkü ikisi de aslında birbirini tanımıyor.
Sürekli birlikte bi mücadelenin bi koşuşturmanın içindeler.
Ya dört yılda insan insanı tanıyamıyor demek ki. Çok ilginç. Yıllarca flört edip birkaç ayda evlilikten bunalanları okuyunca tüylerim diken diken oluyor.Kocaman bi boşluk oluştu evin ortasında. O ona diyor ki senin kaşın yamuk, diğeri buna diyor senin huyun pis, o ona sarıyor diğeri buna..
Yoksa kimse evlenince değişmiyor. Biz yeter ki gerçekten tanımaya çalışalım.
Ya dört yılda insan insanı tanıyamıyor demek ki. Çok ilginç. Yıllarca flört edip birkaç ayda evlilikten bunalanları okuyunca tüylerim diken diken oluyor.
Evlilik öncesi mi aynı evi paylaşmak, cinsellik buna dahil mi? Peki iyi özellikler devam ediyor mu evlendikten sonra?aynı evi paylaşmazsan, birlikte bi tatile çıkmazsan, iyi de gözlemlemezsen, aşık leyla gibi havalarda gezinir gerçekçi olmazsan tanıyamazsın ki birini, mümkün değil. ben kesinlikle "evlenince değişti" lafına inanmıyorum. biz görmek istemiyoruz ya da değişir düzelir sanıyoruz. var olan her olumsuzluk katlanarak artıyor sadece evlenince.
Kesinlikle öyle çocuk işini erteliyorum ailemle aram çok iyi çok şükür teşekkür ederimİlk aylar evlilikte canımsın cicim ayları her ilişkide ilk 6 aya bakan hata yapar .O canimsinin afedersiniz canın çıkarsa çıksın a dönmesi zaman alır .Yani ilk 6 ay karar vermek için erken ilişkiye oldu bu demek için çok sevdiği incitmedigi iltifatlar ettiği ilk zamanlar bitecek Gerçek yüz sonradan ortaya çıkmaya başlar gerçek karakter kimisi aynı kalır kimisi değişir .Çok iyi tanımak çok zaman geçirmek gözünü dört açmak gerekir evlenmeden önce sevgi ilgi ile sarhoş olmamak lazım uyanık olacaksın .Ben herkese ufak bir kavga edin görün mutlaka diyorum nasıl tepkileri .Neyse yani eşinizin gerçek yüzünü görme vaktindesiniz.Ailenizin belkide karşı çıkmakta haklı bir yanı vardı.İYerinizde olsam uzun süre çocuk olmamasına dikkat eder ailemlede acil aramı duzeltirdim
Evlilik öncesi mi aynı evi paylaşmak, cinsellik buna dahil mi? Peki iyi özellikler devam ediyor mu evlendikten sonra?
O kadar güzel özetlediniz ki kavuşamamak bize birbirimize bağlamış şuan sıradan biri gibiyim onun içinMuhtemelen ikinizi de sevgililik sürecinde kavuşamıyor olmak , engeller hırslandırdı ve daha da alevlendirdi duygularınızı. E şimdi kavuştunuz, her şey halloldu, bünyeler karmaşa istiyor, sorun istiyor. Herkesin maskesi düştü. Her ne olursa olsun birbirinize saygısızlaşmayın. Sana hakaret ediyorsa çok net sınırını çiz. Seni kaybedebileceğini bilsin.
Eşim konuşmaz savaşır en basit şeylerde bile tek derdi karşı gelmek dinlemez sadece benim dediklerimin zıttı olsun yeterli siz başka bir şey anlatırsınız o bambaşka bir şey söyler eşim beni çok iyi tanımış maalesef neye üzüleceğimi sinirleneceğimi biliyor ve artık çekinmeden hepsini yapıyo ben rahatsızlığımı dile getirince uzatma abartma ben böyleydim değişemem diyor dili zehirli biri bütün çevresi bunu biliyo ailesi dahil bir tek bana böyle değildi sevgiliyken bende aptal gibi böyle devam edeceğini düşündümKonuyu okudum ama surat yapmak dışında neyin anlaşmazlığını yaşıyorsunuz, pek bir şey yazmamışsınız. Dört yıllık ilişki, zor kavuşmuşsunuz, bunun kıymetini bilip güzel güzel yaşayacağınıza neyi paylaşamıyorsunuz?
Öyle mi dersiniz suçu en çok kendimde buluyorum zaten insanlar değişir benim gözüm kör beklentim çokmuş demek kiŞimdi boşandın boşandın yoksa bir ömür psikolojik şiddet ve üzüntüyle geçecek. Çocuk falan olunca da değme hüznüme dersin.
Ayrıca bir evliliğin yürüyüp yürümeyeceği daha ilk aylardan belli olur ve bunda çok ciddiyim. Gelecek için olumlu sürprizler beklemeyin her geçen gün her şey daha da kötüleşecek çünkü malzeme bu.
Dört yıl çok uzun bir süre, hiç kimse ile ilişkinizi konuşmadınız mı, arkadaşlarınız falan kimse sizi uyarmadı mı? Nasıl tanıyamadınız, çok iyi saklamış kendini.Eşim konuşmaz savaşır en basit şeylerde bile tek derdi karşı gelmek dinlemez sadece benim dediklerimin zıttı olsun yeterli siz başka bir şey anlatırsınız o bambaşka bir şey söyler eşim beni çok iyi tanımış maalesef neye üzüleceğimi sinirleneceğimi biliyor ve artık çekinmeden hepsini yapıyo ben rahatsızlığımı dile getirince uzatma abartma ben böyleydim değişemem diyor dili zehirli biri bütün çevresi bunu biliyo ailesi dahil bir tek bana böyle değildi sevgiliyken bende aptal gibi böyle devam edeceğini düşündüm
Belki haklısınız ama bizim öyle bir aile yapımız yoktu ve çok küçük bir yerde yaşıyoduk ayrıca ilk tanıştığımız zaman ben çok ciddi ailevi sıkıntıların içindeydim o dönemde hep yanımdaydı ve gerçekten ailecek o dönemi çok zor atlattık ben o hengamenin içinde sanırım gerçekleri göremedim ortak olduk iş yeri açtık çünkü ben eve bakmak aileme destek olmak zorundaydım ve bir gün beni yalnız bırakmadı anlatmak istediğim buydu yere çakıldım derken bunu kastettim öyle biri benim ağlamamı üzülmemi nasıl kaldırabiliyorilişkinin süresi elbette önemli ama o süre nasıl geçti neler paylaştılar kendilerine karşı ne kadar gerçekçi oldular bunlar da önemli. konu sahibi için demiyorum ama mesela değil 4, 44 sene uzak mesafe ilişkisi yaşasan aynı evi paylaşmazsan, birlikte bi tatile çıkmazsan, iyi de gözlemlemezsen, aşık leyla gibi havalarda gezinir gerçekçi olmazsan tanıyamazsın ki birini, mümkün değil. ben kesinlikle "evlenince değişti" lafına inanmıyorum. biz görmek istemiyoruz ya da değişir düzelir sanıyoruz. var olan her olumsuzluk katlanarak artıyor sadece evlenince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?