Yeni evliyim ne yapmayalım yardım eder misiniz

İlk aylar evlilikte canımsın cicim ayları her ilişkide ilk 6 aya bakan hata yapar .O canimsinin afedersiniz canın çıkarsa çıksın a dönmesi zaman alır .Yani ilk 6 ay karar vermek için erken ilişkiye oldu bu demek için çok sevdiği incitmedigi iltifatlar ettiği ilk zamanlar bitecek Gerçek yüz sonradan ortaya çıkmaya başlar gerçek karakter kimisi aynı kalır kimisi değişir .Çok iyi tanımak çok zaman geçirmek gözünü dört açmak gerekir evlenmeden önce sevgi ilgi ile sarhoş olmamak lazım uyanık olacaksın .Ben herkese ufak bir kavga edin görün mutlaka diyorum nasıl tepkileri .Neyse yani eşinizin gerçek yüzünü görme vaktindesiniz.Ailenizin belkide karşı çıkmakta haklı bir yanı vardı.İYerinizde olsam uzun süre çocuk olmamasına dikkat eder ailemlede acil aramı duzeltirdim

Muhtemelen ikinizi de sevgililik sürecinde kavuşamıyor olmak , engeller hırslandırdı ve daha da alevlendirdi duygularınızı. E şimdi kavuştunuz, her şey halloldu, bünyeler karmaşa istiyor, sorun istiyor. Herkesin maskesi düştü. Her ne olursa olsun birbirinize saygısızlaşmayın. Sana hakaret ediyorsa çok net sınırını çiz. Seni kaybedebileceğini bilsin.

Suratsızlığı artarak devam eder ona göre gardını al

Aynı eve girmekle 4 yıl ilişki yaşamak farklı asik süratli olduğunu biliyordum yazmışsınız evlilikte o çarpı 10 oluyor işte
Negatif özellikler evlenince 10 kat oluyor, iyi ve güzel özellikler de evlenince birkaç kat daha iyi oluyor mu?
Niye kavuşunca maskeler düşüyor, ne oluyor bu insanlara?

Konuyu okudum ama surat yapmak dışında neyin anlaşmazlığını yaşıyorsunuz, pek bir şey yazmamışsınız. Dört yıllık ilişki, zor kavuşmuşsunuz, bunun kıymetini bilip güzel güzel yaşayacağınıza neyi paylaşamıyorsunuz?

Negatif özellikler evlenince 10 kat oluyor, iyi ve güzel özellikler de evlenince birkaç kat daha iyi oluyor mu?

Niye kavuşunca maskeler düşüyor, ne oluyor bu insanlara?
Hayır, her ilişkide her evlilikte böyle olacak diye bir kural yok ama,
İnsanız sonuçta , sevgiliyken engeller, zorluklar varsa , sevgiliye kavuşmak imkansıza yakınsa ne oluyor beyin sevgiliyi ödül gibi algılıyor. E elde edince fıss diye sönüyor o yüksek yüksek tutkular.
Çünkü ikisi de aslında birbirini tanımıyor.
Sürekli birlikte bi mücadelenin bi koşuşturmanın içindeler.
E şimdi hepsi bitti. Ne yapsın bu iki genç ? Hadi bi iki ay doya doya seviştiler, sonra ?
Kocaman bi boşluk oluştu evin ortasında. O ona diyor ki senin kaşın yamuk, diğeri buna diyor senin huyun pis, o ona sarıyor diğeri buna..
Yoksa kimse evlenince değişmiyor. Biz yeter ki gerçekten tanımaya çalışalım.
Ama yok, biz sevgiliyken idealize ediyoruz, gözümüzde göklere çıkarıyoruz, büyülenmiş gibi davranıyoruz.
Aşk böyle bi şey değil , bunlar illüzyon.

Şimdi boşandın boşandın yoksa bir ömür psikolojik şiddet ve üzüntüyle geçecek. Çocuk falan olunca da değme hüznüme dersin.

Ayrıca bir evliliğin yürüyüp yürümeyeceği daha ilk aylardan belli olur ve bunda çok ciddiyim. Gelecek için olumlu sürprizler beklemeyin her geçen gün her şey daha da kötüleşecek çünkü malzeme bu.

Çünkü ikisi de aslında birbirini tanımıyor.
Sürekli birlikte bi mücadelenin bi koşuşturmanın içindeler.
Ya dört yılda insan insanı tanıyamıyor demek ki. Çok ilginç. Yıllarca flört edip birkaç ayda evlilikten bunalanları okuyunca tüylerim diken diken oluyor.

Hayır güzel ozellikleri iyi artı tarafları defolu taraflardan fazla olmalı.Alkol almıyor beni dövmüyor çapkın değil bunlar artı özellik değil mesela olması gereken fakat size asik surat gostermesi negatif olmasi eksi.Siz mutlumusunuz ona bakın yani sevip seviliyor anlaşılıyor iyi hissediyor musunuz eşinizle genelde bu soruya cevap evetse iyi.Yok çok şık mutsuz keyifsizseniz o zaman kötü .Birde

Ya dört yılda insan insanı tanıyamıyor demek ki. Çok ilginç. Yıllarca flört edip birkaç ayda evlilikten bunalanları okuyunca tüylerim diken diken oluyor.

ilişkinin süresi elbette önemli ama o süre nasıl geçti neler paylaştılar kendilerine karşı ne kadar gerçekçi oldular bunlar da önemli. konu sahibi için demiyorum ama mesela değil 4, 44 sene uzak mesafe ilişkisi yaşasan aynı evi paylaşmazsan, birlikte bi tatile çıkmazsan, iyi de gözlemlemezsen, aşık leyla gibi havalarda gezinir gerçekçi olmazsan tanıyamazsın ki birini, mümkün değil. ben kesinlikle "evlenince değişti" lafına inanmıyorum. biz görmek istemiyoruz ya da değişir düzelir sanıyoruz. var olan her olumsuzluk katlanarak artıyor sadece evlenince.

Evlilik öncesi mi aynı evi paylaşmak, cinsellik buna dahil mi? Peki iyi özellikler devam ediyor mu evlendikten sonra?

Kesinlikle öyle çocuk işini erteliyorum ailemle aram çok iyi çok şükür teşekkür ederim

Evlilik öncesi mi aynı evi paylaşmak, cinsellik buna dahil mi? Peki iyi özellikler devam ediyor mu evlendikten sonra?

Şimdi herkesin aile yapısı, değer yargıları bu konuda aynı çizgide olamaz. Muhafazakar birine evlenmeden gidin aynı evde yaşayın demek ne kadar gerçekçi ? Aynı evde yaşamadan tanıyamaz mıyız karşımızdakini ? Elbette tanırız ama kafede parkta haftada 2 saat oturarak da tanıyamayız. Eskilerin bi bildiği varmış ki yolculukta tanır insan insanı demişler. Katılıyorum, şu anki sevgilimle birlikte tatile çıkınca netleştim ben. İyi gözlemlemek lazım. İyi özellikler de devam eder neden etmesin. Ben konu sahibinin de evliliklerini toparlayabileceğini düşünüyorum. Şu an çok kritik onlar için. Ufacık bi saygısızlığa tahammül göstermeyecek, asla kendisi de eşine uyup saygıyı bozmayacak. Ağlayıp sızlamak da yok. Bize nasıl davranılacağını biz belirleriz. Evlensek de çıkışı olmayan bi yola girmişiz gibi davranmayacağız. Gerekirse 10 koca boşarım gene de bazı şeyleri çekmem mesajı vereceğiz.

Zaten öyle bir ömür deli aşık kalmak ne mümkün fakat keyfi ortaklığı saygıyı özeni kaybetmemek önemli uyumu sağlamak önemli kavga tartışma olur hakaret boyutuna getirmemek özür dilemeyi geri adım atmayı sürekli dert değil huzur vermeyi bilmek lazım.Bunlari hayatındaki adamın da biliyor ve uyguluyor olması lazım aile yapın görüşün yetiştirilis tarzın ne olursa olsun ötekileştiruldigin baskı altına alindigin fikirlerine değer verilmeyen hiçbir ilişkide mutlu iyi olman mümkün değil bu aile olsun sevgili olsun arjadas eş olsun .Her zaman kendin olmana izin veren seni anlamaya çalışan insanlarla iyi bit ömür yaşarsın .İşin özü bu bence

O kadar güzel özetlediniz ki kavuşamamak bize birbirimize bağlamış şuan sıradan biri gibiyim onun için

Eşim konuşmaz savaşır en basit şeylerde bile tek derdi karşı gelmek dinlemez sadece benim dediklerimin zıttı olsun yeterli siz başka bir şey anlatırsınız o bambaşka bir şey söyler eşim beni çok iyi tanımış maalesef neye üzüleceğimi sinirleneceğimi biliyor ve artık çekinmeden hepsini yapıyo ben rahatsızlığımı dile getirince uzatma abartma ben böyleydim değişemem diyor dili zehirli biri bütün çevresi bunu biliyo ailesi dahil bir tek bana böyle değildi sevgiliyken bende aptal gibi böyle devam edeceğini düşündüm

Öyle mi dersiniz suçu en çok kendimde buluyorum zaten insanlar değişir benim gözüm kör beklentim çokmuş demek ki

Dört yıl çok uzun bir süre, hiç kimse ile ilişkinizi konuşmadınız mı, arkadaşlarınız falan kimse sizi uyarmadı mı? Nasıl tanıyamadınız, çok iyi saklamış kendini.

Belki haklısınız ama bizim öyle bir aile yapımız yoktu ve çok küçük bir yerde yaşıyoduk ayrıca ilk tanıştığımız zaman ben çok ciddi ailevi sıkıntıların içindeydim o dönemde hep yanımdaydı ve gerçekten ailecek o dönemi çok zor atlattık ben o hengamenin içinde sanırım gerçekleri göremedim ortak olduk iş yeri açtık çünkü ben eve bakmak aileme destek olmak zorundaydım ve bir gün beni yalnız bırakmadı anlatmak istediğim buydu yere çakıldım derken bunu kastettim öyle biri benim ağlamamı üzülmemi nasıl kaldırabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…