- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi birkedilianne
-
AblaO kadar çok faydası varmış ki kuzum heba etmemek gerekmis.
Spermde çoğu besinle yarışacak seviyede, neredeyse 200 ayrı protein çeşidi var.
Yüz bakımı için iyi bir seçenek, hem kırışıklıkları engelliyor hem de yüzünüze parlaklık kazandırıyor.
Deneyen var mı diye soracaksınız: İngiliz blogger Tracy Kiss bu formülü uyguladığı için bir zamanlar internet fenomeni olmuştu.
Saçlar için de sperm müthiş bir yardımcı, şayet saçlarında parlaklık ve kuvvet arayan varsa yüzlerce liralık kozmetik ürünleri yerine spermi denemeli.
Bir kaşık sperm yaklaşık 20 kalori ve C ve B12 vitamini, fosfor, potasyum, onlarca mineral içerir.
..........
liste uzayıp gidiyor en onemlilerini sectim.
Gençleri aydınlatmak en hususi gorevlerimizdendir ne demek kuzum..Ablaaydınlatın beni
TeşekkürlerGençleri aydınlatmak en hususi gorevlerimizdendir ne demek kuzum..kusmayi bir kenara bırakmak lazim.
senin ne isin var burda cabuk evine dön hamile hamile kuscanKız senin ne işin var burda
Vay vay bak sen şu işeO kadar çok faydası varmış ki kuzum heba etmemek gerekmis.
Yüz bakımı için iyi bir seçenek, hem kırışıklıkları engelliyor hem de yüzünüze parlaklık kazandırıyor.
Deneyen var mı diye soracaksınız: İngiliz blogger Tracy Kiss bu formülü uyguladığı için bir zamanlar internet fenomeni olmuştu.
Saçlar için de sperm müthiş bir yardımcı, şayet saçlarında parlaklık ve kuvvet arayan varsa yüzlerce liralık kozmetik ürünleri yerine spermi denemeli.
Bir kaşık sperm yaklaşık 20 kalori ve C ve B12 vitamini, fosfor, potasyum, onlarca mineral içerir.
..........
Hanım hanımcık kızlarımız var bakıp bakıp hayret ediyorlar. Daha edepli konuşalım lütfen
Napalim ablacim şişeye biriktirip içelim mi igrenc yaaa normalde gorunce midem bulaniyoda gerisini demicemO kadar çok faydası varmış ki kuzum heba etmemek gerekmis.
..........
Vitaminler hava da uçuşuyor bende meraktan baktıydımsenin ne isin var burda cabuk evine dön hamile hamile kuscan
Hamilelerle ilgili bir madde vardi.senin ne isin var burda cabuk evine dön hamile hamile kuscan
Sürülmedik yerimiz kalmicak vitamin olsun diyede içeriz artik sabahlar olmasinVitaminler hava da uçuşuyor bende meraktan baktıydım
Şifayı başka yerde de bulabiliriz ama normal bir şey yine de...konu sahibi üzülmesin diye belirtmiştim.Napalim ablacim şişeye biriktirip içelim mi igrenc yaaa normalde gorunce midem bulaniyoda gerisini demicem
Kocamı el üstünde tutayım bundan sonra artık nereme denk gelirseO kadar çok faydası varmış ki kuzum heba etmemek gerekmis.
..........
Ablacim lütfen kardesimin midesi bulancakHamilelerle ilgili bir madde vardi.
Bebeğin babasının spermi olmak kaydıyla, hamilelik döneminde bulantıları geçirebiliyor.
Kocamı el üstünde tutayım bundan sonra artık nereme denk gelirseen son 6 ay önce denk getirdik
Doğal kolajen kaynağı iyi değerlendirmek lazım kuzum... erkekler bu mesajları okumasa bari altın rezervi gibi saklarlar.Kocamı el üstünde tutayım bundan sonra artık nereme denk gelirseen son 6 ay önce denk getirdik
Doğal kolajen kaynağı iyi değerlendirmek lazım kuzum... erkekler bu mesajları okumasa bari altın rezervi gibi saklarlar.
Neyse fazla takılmayın güme gitmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?