yeni evliyim yardım edin..

Ya ne bileyim bana cok anormal gelmedi.Benimde kendi akrabalarimla esimin akrabalari dogal olarak farkli olurdu.Sahsen bende evlenince gerekmedikce akraba ziyaretleri istemem yani

Akrabalarla vıcık vıcık olmayı ben de sevmiyorum. Şu an bekarım ve hiçbir akrabamla görüşmesem eksikliklerini hissetmem. Evlendiğimde de aynısı olacak eminim. Sevgilimde benim gibi. Dayıma dayı değilde abi desin ne fark eder ki? Bu saygısızlık değildir. Bana göre saygısızlık hakaret, küfür, bencilce hareketlerden ibarettir. Sizde biraz rahat olup hayata geniş bir açıdan bakmayı deneseniz? Emin olun daha güzel, daha çekilir olacak hayat.

Merhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..

ben 8 ay önce evlendim...ben eşimi eşimde beni çok sever...her konuda hep biribirimizi alttan alırız taki evlenene kadar...evlendik biz kendi annemin yakınında oturuyoruz..eşim evlendi,kten snra çok değişti..sevgiliyken her haftasonu gezip tozan biz evlendikten snra geziğimiz gün sayısı bir elin parmağını geçmemiştir...eşim in birazda iş yoğunluğu var bu ara bu tabiki bir bahane değil..arabamız yok arabasız kesinlikle bir yere gitmek istemez...evlendikten snra siz de bilirsiniz ki sizin dayınız teyzeniz artık onun da akrabasıdır..geçende dayımlara misafirlere gittiğimizdde saygıda en ufak bir kusur yok ama benim dayıma dayı diyemiyor..nie öylesin dediğimdede ben diyemem yaa deyip geçiştiriyor..kendi akrabalarınada çok gitmiyor ama yine ara sıra ziyaret ederiz... ama söz konusu benim akrabalarım olduğu zaman zar zor geliyor.ya da bir bahane buluyor..annem de herşeyin farkında ve damatları olarak yaptığı şey çok ayıp..annemde çok üzülğyor....eşime bir tv bir bilgisayar oyunları verin yeterlidir onun için...ben böylr yaptığı sürece soğuyorum kendisinden.evlenmeden önce bana yaşayacağım hayatın fragmanını gösterseler yemin ederim evlenmezdim..ben hiç böyle hayal etmemiştim..:KK43:((( bana bi akıl verin ne olurr..

okuduğum da aklıma bu geldi :DDD

Eklentiler

• 35906_o5cbe.webp
    35906_o5cbe.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba...ben daha nce hiç buraya yazmıyordum ama takip ediyorum...ama insan bazı şeyleri başkasına anlatamıyor...bendde size danışmaya karar verdim..

ben 8 ay önce evlendim...ben eşimi eşimde beni çok sever...her konuda hep biribirimizi alttan alırız taki evlenene kadar...evlendik biz kendi annemin yakınında oturuyoruz..eşim evlendi,kten snra çok değişti..sevgiliyken her haftasonu gezip tozan biz evlendikten snra geziğimiz gün sayısı bir elin parmağını geçmemiştir...eşim in birazda iş yoğunluğu var bu ara bu tabiki bir bahane değil..arabamız yok arabasız kesinlikle bir yere gitmek istemez...evlendikten snra siz de bilirsiniz ki sizin dayınız teyzeniz artık onun da akrabasıdır..geçende dayımlara misafirlere gittiğimizdde saygıda en ufak bir kusur yok ama benim dayıma dayı diyemiyor..nie öylesin dediğimdede ben diyemem yaa deyip geçiştiriyor..kendi akrabalarınada çok gitmiyor ama yine ara sıra ziyaret ederiz... ama söz konusu benim akrabalarım olduğu zaman zar zor geliyor.ya da bir bahane buluyor..annem de herşeyin farkında ve damatları olarak yaptığı şey çok ayıp..annemde çok üzülğyor....eşime bir tv bir bilgisayar oyunları verin yeterlidir onun için...ben böylr yaptığı sürece soğuyorum kendisinden.evlenmeden önce bana yaşayacağım hayatın fragmanını gösterseler yemin ederim evlenmezdim..ben hiç böyle hayal etmemiştim..:KK43:((( bana bi akıl verin ne olurr..

Neden dayınıza dayı demesi gerekiyor ki
Böyle şeylere takılırsanız kendinize sorun üretirsiniz
Millet kv sine anne diyemiyor
Kendi akrabalarına çok düşkün olup sizinkileri ihmal etse bir düşüneceğim ama kendi akrabalarına da mesafeliymiş adamın yapısı böyle demek ki
Evlilik hiç bir zaman hayal edilen gibi olmuyor, gezmek tozmak, aşkımlı, cicimli romantik günler falan sevgililikte mümkün
O da sizin gibi yeni hayatına adapte olmaya çalışıyor. Birlikte vakit geçirmek için siz plan yapın, zamanla oturur bir şeyler

Allah Allah yaylarda sıcaktır ama o niye öyle olmuş :) benim ki de annesine babasına anne baba diyemez,sarılamaz öpemez,kendi annesigile yapmayan benim anneme babamada yapmıyo tabi,iyide senin anan baban biliyo senin bu uyuz halini,onlar alınmazda annemin zoruna gider,gidiyoda zaten.Ama nerde onu anlayacak kapasite.Aileden geliyo işte,bunların annesiyle babası arasında ki ilişkide bu,şu diye konuşmalarla oluyo hep,ismiyle bile hitap etmezler ama bi şekildede derdini anlatırlar.Bende tam tersi hitap etmeyi seven insanım,hiç gocunmam.Amaaan Allah insanı her konuda dengiyle karşılaştırsın valla
Ayyy inanamıyorum aynı eşimin ailesini a anlattın. Aynen böyleler .
Kendim gbileri görmek vallahi sevindirdi beni

Evlilikten hep başka şey beklenir ama zıttı ile karşılaşılır.
zamana bırakarak yaşayacaksın büyük bir sorunun olmadığı için
Ailelerinize ve birbirinize alışma daha yakından tanıma süreci bu

Arada evlilik var diye akrabalar karsi tarafin da akrabasi olacak diye bir sey yok ki... Belki sadece kavramsal olarak bakiyor benim dayim benim amcam degil ki neden dayi amca va diyeyim diye dusunuyor olabilir. İcinden gelemiyor olabilir. Bunlar ufak tefek seyler bence. Kisilikle de baglantili bir durum sonucta. Ben kayinvalideme anne diye yeni yeni diyorum ki 3 yillik evliyim ve hala sen demem siz derim. Bunun onunla ya da aramizdaki iliskiyle de alakasi yok ustelik, yapi meselesi. Karsimdaki ile aramdaki yas farki coksa siz diyorum, sen diyemiyorum. Belki de onun gibi bir seydir?

Ben de hiç sevmem akraba ziyareti vs boğar beni.
Gezme konusunda ise çok yoğun çalıştığı için huzurla evinde dinlenmek istiyordur.
Yaşlar küçük ama belli

Ayy ayni ben. Ben de saygida kusur etmem ama hic hic sevmem akraba ziyaretlerini. Bogar beni sıkılırım. Sadece esim mutlu olsun diye giderim hitabete de hic dikkat etmem dayı da demem yenge de demem. Neden bu kadar sorun yaptiniz ki kendinize? Olabilir yani kendi tercihi esinizin saygi duyun.

Back
X