Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sizde namaza yakın yaklaşmayın yada o erkenden abdest almasın.severek evlendik ama sanırım yeteri kadar sevememişiz.eşim şafi mezhebinden ben degilim her yaklaştıgımda namaz kılıcam dokunma abdestimi bozarsın falan diyor.nasıl evliyiz neden evlendik çözemiyorum.sadece aynı evde yemek yemek için mi.
İslam'da yatsıdan sonra birlikte olunursa, sabah ezanına kadar yıkanmama diye bir şey vardır.
severek evlendik ama sanırım yeteri kadar sevememişiz.eşim şafi mezhebinden ben degilim her yaklaştıgımda namaz kılıcam dokunma abdestimi bozarsın falan diyor.nasıl evliyiz neden evlendik çözemiyorum.sadece aynı evde yemek yemek için mi.
severek evlendik ama sanırım yeteri kadar sevememişiz.eşim şafi mezhebinden ben degilim her yaklaştıgımda namaz kılıcam dokunma abdestimi bozarsın falan diyor.nasıl evliyiz neden evlendik çözemiyorum.sadece aynı evde yemek yemek için mi.
Bu konuda fetva verecek kadar bilgiye sahip değilim ama şafi meshebinde abdest bozma olayına eşlerin dahil olmadığını biliyordum..
Çok tuhaf bir durum. Eşinizle oturup konusun, veya işe yaramıyorsa aile terapistine gidip destek alabilirsiniz..
eşiniz hanefi mezhebine geçsin hiçbir şey olmaz ona deyin ki birçok evli erkek böyle yapıyor benim eşim öyle yaptı...hiç dert etme eminim seni çok seviyordur ama yeni evlilik alışması zaman alır biz 1yılı devirdik ve ilk aylar nasıl uzaktık nedne ayrı ayrı otururduk diyip gülüyoruz..takma öğret ona..