Yeni evliyim

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Hepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikk :( elbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????

Hepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikk :KK43: elbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Aman dökülsün yıkamaya verirsin. çabuk eskit yenisini al :KK51: bu kadar pimpiriklenme eşyalar sana hizmet etsin sen eşyalara değil :KK66:

Halıyı ört o zaman . Orası senin evin artık nasıl istersen öyle kullan . Evine yerine alışmakta eşin yardım etmiyor mu

Hepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikk :KK43: elbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Bende başta senin gibiydim baba evimi çok özlüyodum.Ev sanki başkasınınmış gibi geliyodu.Ama zamanla alışıyo insan.3 aydan sonra normale döndüm gerçi ozamanda hamile kaldım ev kokuyodu bana:KK53: 9 aylık evliyim son 3 ayda daha benimsedim.

Evime alışmam benimde uzun sürdü hatta yaklaşık iki senedir düğünüm oldu tam alışmış sayılmam içime sinmiyor zaten bu ev.Eşyayı hiç önemsemem valla dökülürde kırılırda olur yani bu kadar önemseme.

Zamanla alisacaksiniz. Bu arada yeni eşyalar bana da çok soğuk gelir. Zamanla benimsersiniz.

Hiç ailenizden ayrı durmadınız mı ? Eşyaya bu kadar değer vermek neden ben böyle şeylerin bilinç altı olduğunu düşünüyorum aileniz çok mu cimriydi ya da çocukken eşyalarla ilgili hiç azar işittiniz mi ? Aile olayına gelince ailenizin yetiştirme hatası hani burada bazı erkekler var anneden kopamıyor o hesap sizi bağımsız yetiştirememiş

Sakınılan goze cop batarmis. Sen dökmezsin misafirin doker misafirin zarar verir bu sefer ben yipratsaydim ben eskitseydim mobilyalarimi diye uzulursin :D mobilyalarla ilgili ay eskimesin seyinde olmadim tabi yeniler diye bi ozen gosterdim ama dokulursede yapcak bisi yok ben halının ustune neler döktüm neler :D

Komiktir ama ilk 1 ay kocamla tatile cikmisim baba evine geri donecek gibi hissettim kendimi. Ama şimdi anneme gidince belli bi süreden sonra Evimi özlüyorum. Eşya olayina gelince de o kadar sıkma kendini dokulecek de kirlenecek de. Ama yikamasi kolay ariyosun evden gelip alıyorlar tertemiz birakiyolar :halay:

Eşyalar yeni iken muhakkak dikkat edilir ettim de ama kızım doğup yürümeye başladığından itibaren hepsinin hakkını verdi saolsun.Halılar yıkamaya koltukları da kendim yıkıyorum canı saolsum sakınan göze çöp batar. Üzerine birer halı örtüsü ve koltuk örtüsü kullanabilirsiniz, eve alışma sürecinde iki üç ay uça uça gittim aileme, orda kaldığım her günü kâr sayıyordum, sonra kendi evimin rahatlığına alıştım şimdi günübirlik gidip gelmek istiyorum sadece evimi deli gibi özlüyorum başka bi yerde kaldığımda, bir süre sonra geçer bence artı yönlerini düşünün evinizin.

Esyalari süs niyetine mi aliyor bazi yeni gelinler anlamiyorum.
Sosyal medyada goruyoruz ya hani yeni gelin evleri diye masallah vitrinlik gibi :KK70:
Sizin ev de oyle mi acaba? Konfor onemli bence. Evinde rahat hissetmeli insan kendisini.
Rahatsiz eden seyler varsa kaldirin veya koltuklarin uzerine baska birsey örtün vs. Nasil rahat edecekseniz o hale getirin evinizi.

Benimde alışmam zaman almıştı, 1 hafta falan olmuştu sabunluğum kırılmıştı saatlerce ağlamıştım. Sanki birisinin eşyasına zarar vermişim kendimin değilmiş gibiydi. Öyle garip hissetmiştim. Ertesi gün gidip yenisini almıştım boşuna ağlamış oldum :)
3-4 aya alışıyor insan.

Salonunuzun ortasina bi yer sofrasi atip doke saca yemek geldi icimden :)) mobilya magazasini animsatan evler bana da cok soguk gelir.. samimiyetsizdir yasanmisliklari yoktur.. bedük ne diyordu koyverrrr gitsin.. aileyi ozlemeye gelince ben hic baba evini ozlemedim nedense belkide bu evlilige tamamiyle hazir oldugum evimi benimsedigimden belki bu evin patronu olmaktan hoslandigimdan bilmiyorum ama kmlerce uzakta olan ailelere gittigimizde esiminde benimde totomuzda diken varmis gibi huzursuzlanip cogu izni yarida kesip bi bahaneyle kactigimiz olmustur..

Ben :dondurma:

Alışınca evini istersin derlerdi de inanmazdım.

İlk aylarda oluyor öyle.

Biz 6 ay sadece yatak odasını kullandık. O amaçla değil ama :KK53: eşim işe gidince yataktan çıkmıyordum. Tv de var. Akşama kadar sünepe sünepe yatıyordum. Ev temiz, eşyalar yeni, yapılacak bişey yok.

2 ay sonra bende evleniyorum. Aklımda soru işareti oluşturdun iyi mi konu sahibesi :/

Back
X