Yeni evliyim

Önce bir silkelen kendine gel..
Ev senin eşyalar senin istediğin gibi dök saç. :KK48:
Onlara emanet gözüyle bakarsan tabi ısınamazsın. Dökülürse silersin olmadı yıkatırsın iş mi bu?

Buradaki konuları okudukça numune gibi hissediyorum kendimi. Hiç ay evli miyim ay adapte oldum mu diye dinlemedim kendimi.. :olamaz:

Hepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikk :KK43: elbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Hic oyle olmadim:)) catir catir kullandm. Esyalar senin guzel kardesm istedgn gibi kullan. Bisy olunca biri bisy dicek diye mi korkuyosun

Şunu düşünün yeni bir eve taşınıyorsunuz oraya alışmak bile zaman alıyor, siz yeni bir hayat kurmuşsunuz :) Allah huzurlu eylesin :) Boşverin halıyı, koltuğu... Sevdiğinizle geçireceğiniz güzel zamanlara bakın, sizinle yaşaycak halleri yok ya eşyalarında ... Aile özlemide gelirsek teknoloji sağ olsun sesli, görüntü aramayı kullanın daha iyi hissettirir... Birde şunu düşünün telefonun ucunda sesinizi duyacak bir aileniz var , ya ailesi olmayanlar ne yapsın

Bende yeni evliyim daha 3 ay oldu. İlk bir hafta boyunca hep ağladım. Ailemle arada yarım saat var hep orayı özlüyorum odam annem bilmem ne diye. Eve de alışamamıştım. Her hafta gidip kalıyoruz eşimin izninde. Başlarda ben dönmicem diye çok zırladım garibim benle uğraşıp durdu :D şimdi daha iyiyim en son annemlere gittiğimde rahat edemedim. Doğup büyüdüğüm keyfimce tayt sıfır kol giydiğim evde artık öyle dolaşamıyorum çekiniyorum biran önce evime gidip rahat rahat gezeyim diye geçti içimden. Eşya ve temizlik konusunda takıntım yok o yüzden hiç yeni gelin eşyası gibi seçmediğimden rahat kullanabiliyorum. Benimle mi gelecek allasen rahat ol boşver.

Ben hiç öyle birşey hissetmedim. Hatta o kadar benimsedimki evimi annemlere gidince evime dönmek için can attım. Ki annemlerin evinde de çok rahattım. Hiçbir sıkıntım yoktu. Ailemle yaşarken babamın işi dolayısyla çok ev değiştirdik. O yüzden sanırım eşyanın pek önemi yoktur bizde. Şuanda oturduğum evin eşyalarının yarısı benim,yarısı evin. Hepsini benimsiyorum hiç problem çıkarmadım. Evlendikten 2 sene sonra yurtdışında yaşamaya başladık. Burada bile bu 6. evim. Sizde eşyaya takılmayın. Herşey geliyor geçiyor. Eşinize alışın önce. Evi zaten seversiniz. Modunuzu yüksek tutmaya çalışın. Herşey yoluna girer. Mutluluklar diliyorum.

Bende. 2 buçuk aylık evliyim, yatak odası ve koltuk takımı aldık sadece diğer eşyalar hep eski eşimin durumu olmadığı için almadık, mobilyaları pahalıya aldık ama şu an hiç ısınamıyorum evden mobilyalardan nefret ediyorum, benim durumumda olan var mı eşyalardan kurtulmak istiyorum, bir miktar param var araba almak için saklamıştım inanın insanın evi çok önemli, zerre kadar huzurum yok..

Kahve Krem yatak odası almışm, hiç sevemedim, çok aceleyle almıştık çok pişmanım, eşim kizmasa hemen satalım yok pahasına diyeceğim ama borcu bile bitmedi daha, çok takıntı yaptım

Eklentiler

• IMG_20190406_145936.webp
    IMG_20190406_145936.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 1554558029430-420533887.webp
    1554558029430-420533887.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 68
Ya canımmm :))
Bende zor alışmıştım, uyanınca kendimi hala babaevinde zannediyordum, nerdeyim ben burası neresi gibi saniyelik düşünceler. Annem olsa çayı o demlerdi diye ağlamalar.
Sonra sonra alışıyo insan işte...
İnsanoğlu nelere alışmıyor ki....

Kahve Krem yatak odası almışm, hiç sevemedim, çok aceleyle almıştık çok pişmanım, eşim kizmasa hemen satalım yok pahasına diyeceğim ama borcu bile bitmedi daha, çok takıntı yaptım
Kullanin gitsin ne olacak. Ne onemi var ki yani ben anlamiyorum

Eşinle aran iyiyse huzurunuz varsa inan eşyanın zerre değeri yok, huzur olmayınca eşyalar tam ve mükemmel olsa ne çare... kendinizi hiç yere üzmeyin

Keşke bizimkilerde öyle olsa.
Kardeşim hunharca halıyı kullanıyor ve ben çıl dı rı yo rum :D

Gecer gecer alışirsin 😊😊

Valla ne kadar verdiniz esyalara para bilemiyorum ama bende böyle pimpirikleneceğim kesin diye diye gittim çoğu şeyin uygun olanını almaya çalıştım evlenirken :). Zaten tayinciyiz her türlü eskiyecek mantığıyla sanırım bir de. Size kalmıs bir sey arkadaslarında dediği gibi esyalarınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz her şeyin örtüsü çıktı artık masalllah 😂

Öyle bi aliscaksin ki zamanla baba evinde bile ewime gitsem bi an once diyceksin 😊

ben de 9 aylı evliyim. İlk ay biraz tuhaf olmuştu. Kendimi eve ait hissetmiyordum içimden gitsem keşke diyordum. Sonra alıştım. ilk zamanlar eşya yeni kıyamıyor tabi insan. Zamanla kirleniyor çok da abartmamak lazım. Ben mutfakta kıyma kavururken tavanın altı oval kaydı gitti yerler halımın üstü hep kıyma olmuştu. Yine salon halımın üzerine çay damlaması
gibi şeyler yaşanabiliyor. Çok lüks mobilya almadığım için daha rahat kullanıyorum heralde. salon takımıma 15 bin verseydim oturamazdım bişy olmasın diye.

Alışıp sonrada evini özliceksin ailenin evind misafir olucaksin.
Ayrıca eşyaları gusel kullanayım eskiteyim derken kendinizi esiti yıpratmayın

Ilk evlendiğimde salondaki beyaz halıya basmadan yürüyordum.
5 seneyi devirdim, halı şuan karışık teknik tablodan hallice.:eğlence:
Alışma konusuna gelince, zamanla düzeniniz oturdukça bu sefer özlem duyduğunuz yer eviniz oluyor.

Valla bende basta oyleydim ama inan zmnla geciyo o heyecan bile koreliyo :KK51:

Back
X