Yeni evliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle yapan var mı cidden ya? Ben kimi duysam ilk yılı evliliğe ve birbirlerine alışmak için kavgalarla geçiyor. Hiç cicim ayı yaşayan görmedim.
Kavgali cicim aylari gecirmistik bizde. Once cicim cicim yapip sonra birden ne oldugunu anlamadan tartışıyorduk aa sonra bi bakıyorum gelmiş sarilip öpüyor aksam yine cicim cicim 😂 tartışmadan da cicim ayi mı olurmuş 😴 ama uzatmadan kisa heyecanlı tartismalar😂

Evlenirken konuştuk bunları benim kpss vs çalışacağımı bilerek evlendik. Dışarda güzel bir işte çalışmakla evde kpss çalışmak aynı yoruculukta.
Okuduğunuzu anlamiyorsunuz sanırım hayat sizin bu anlayışla devam edin o zaman bulaşıkları yıka çık dediğinizi yazdım ben evinizde çalışan birine bile bu üslupla konussaniz ertesi gün gelmez hayatı paylastiginiz insanla böyle konuşulmaz

Üslübunuzdan dolayı maaalesef sizi haksız buldum. Eve geç geliyor ilgi bekliyorsunuz madem,eşinize erkenden mesaj çekersiniz canım yemeğe bekliyorum en sevdiğin yemekleri yaptım diye kpss çalışırken hiç mi ara vermiyorsun karnın acıkmıyor güzel bir yemek yapıver bekle. Akşanim yemekte de güzel güzel kırıcı olmadan konuşursun.güle oynaya sorununuzu halledersiniz. Hemen böyle basit konuları ailelere yansıtmayin. Ne öyle çocuklar gibi

bir de KPSS çalışıyorsunuz amenna da en yakın KPSS Temmuz ayına bekleniyor

yani önünüzde aylar var

çok yorucu vs diye daha şimdiden moral bozmayın

planlı programlı olun

zamanınızı verimli geçirin

bol puan en yakın tarihli atama dilerim de bu arada da KPSS çalışmak ve evliliği bir arada götürmeyi hedeflediğinizi unutmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X