• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim

Ecnzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
1
0
1
arkadaşlar 8 aylık evliyim çocuk istiyoruz ve 4 5 gündür ağlatıcak derecede her ki kasığım da ağrı var sol taraf daha fazla ve bacağıma vuruyo bi kadar gün goguslerim ağrıdı başım arada ağrıyo bazen çok duygusalim bazen çok sinirli dakikam dakikami tutmuyo karnımın alt kısmı dokununca yan yatınca daha çok acıyo ve aşırı şiş sert ve akıntım da çok fazla hem sulu hem beyaz adetime 10 gün var

Enfeksiyon gibi doktora gidin.

arkadaşlar 8 aylık evliyim çocuk istiyoruz ve 4 5 gündür ağlatıcak derecede her iki kasığım da ağrı var sol taraf daha fazla ve bacağıma vuruyo bi kaç gün goguslerim ağrıdı başım arada ağrıyo bazen çok duygusalim bazen çok sinirli dakikam dakikami tutmuyo karnımın alt kısmı dokununca yan yatınca daha çok acıyo ve aşırı şiş sert ve akıntım da çok fazla hem sulu hem beyaz adetime 10 gün var
Yüzde 90 psikolojik bu belirtiler

arkadaşlar 8 aylık evliyim çocuk istiyoruz ve 4 5 gündür ağlatıcak derecede her iki kasığım da ağrı var sol taraf daha fazla ve bacağıma vuruyo bi kaç gün goguslerim ağrıdı başım arada ağrıyo bazen çok duygusalim bazen çok sinirli dakikam dakikami tutmuyo karnımın alt kısmı dokununca yan yatınca daha çok acıyo ve aşırı şiş sert ve akıntım da çok fazla hem sulu hem beyaz adetime 10 gün var
Bu kadar belirti için çok ama çok erken daha çok yeni evlisiniz bu kadar belirti aramayın ne kadar stres olursanız süreç uzuyor

Enfeksiyon belirtisi aynısını yaşadım doktora gidin

Back
X