yenı evlıyım

deryasyl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
4
0
1
33
Merhaba ben 25 yasındayım 40 gunluk evlıyım evlendıkten yaklasık bır hafta sonra bacaklarımda gogsumde belımde cıddı bı ara olustu ayrıcada mıdem de cook bulanıyor herkes hamıle oldugumu dusundu adetımede uc gun gec gırdım bes gun surdu ama yarım yamalak bısekılde bende test yaptım hamıle olabılırmıyım dıye negatıf cıktı lutfen basından gecen varsa neyapmam konusunda yardımcı olabılırmı .

Kan testi yaptırın istiyorsanız ama neden test çubuğuna inanmıyorsunuz ilginçç.

Hormonlar değişti, havalar değişti , e haliyle normaldir bunlar.
Öyle herkese ilan etmeyin millete malzeme vermeyin şimdiden .
Herkes hamile olduğumu düşündü dediniz ya. . . .
Hem hemen mideler bulanmaz gebelik olsa bile. . Rahat olun, strese girmeyin.

Yeni evlendiginde;genc kizliktan kadinliga gecince;hormonlar degistigi icin;hamilelik belirtileri gibi belirtiler oluyor.Bu bendede olmustu.ilk kez uc gun az adet olmustum.diger ay normale biner.hamile degilsin.Hormonlarin degisti ondan.

Alerjımın olup olmadıgını nasıl ogrenebılırm

Meni Eski tabirle eşinin cinsel ilişki sonrasında bıraktığı döl , sperm , beyaz sıvı vs ... sence buna alerjin mi var ? Cinsel ilişki sırasında hamile değilsen ve meni seni etkilemiyorsa bunların evlenmenle alakası yoktur . Alerjilerle ilgilenen bilim dalı patoloji ama büyük hastaneler de var araştır istersen

Hormomal değişikliklerden kaynaklandığını düşünüyorum.Ama içinize sinmiyorsa hastanede bir test yaptırın.

Çocuk düşünüyorsunuzdur haliyle psikolojik olarak bulanıyordur :)Teste inanın.Millete de söylemeyin her ay sorarlar stres yaptırırlar ve hamile kalmanız zorlaşır.

Daha 40 günlük evlisin ya hamileyim degilmiyim sorusunu biraz zaman akisina birak ve yeni evliligin tadini cıkar ya :KK12:

Hemen mide bulanmaz hamilelikte anca filmlerde...usutmusunuzdur yada diger arkadaslarinda dedigi gibi hormonel bi durum olabilir..icinizi rahatlatmasi icin bi uzmana gorunun yinede

Bide konu basligi hic uymamis hamilelik belirtilerini yazmissin ve konuyu evlilik diye acmissin hic uymamis :KK34::KK35:

Back
X