yenı evlıyım

Merhaba ben 25 yasındayım 40 gunluk evlıyım evlendıkten yaklasık bır hafta sonra bacaklarımda gogsumde belımde cıddı bı ara olustu ayrıcada mıdem de cook bulanıyor herkes hamıle oldugumu dusundu adetımede uc gun gec gırdım bes gun surdu ama yarım yamalak bısekılde bende test yaptım hamıle olabılırmıyım dıye negatıf cıktı lutfen basından gecen varsa neyapmam konusunda yardımcı olabılırmı .
Bu yaralar spermin degdigi yerlerde mi vajinanin icindede rahatsiz eden bulgular var mi.sperm alarsiji olabiliyor bazi kadinlarda

Bide konu basligi hic uymamis hamilelik belirtilerini yazmissin ve konuyu evlilik diye acmissin hic uymamis :KK34::KK35:
Farkındaysan hamılemıyım dıye sormuyorum agrılarımın sebebını soruyorum ve bu agrılarımda evlılıkten sonra olustugu ıcın bu baslıkta yazdım yanı hamıle olmadıgımı bende bılıyorum test yaptıgımıda ve negatıf cıkytıgınıda belırttım zaten

Meni Eski tabirle eşinin cinsel ilişki sonrasında bıraktığı döl , sperm , beyaz sıvı vs ... sence buna alerjin mi var ? Cinsel ilişki sırasında hamile değilsen ve meni seni etkilemiyorsa bunların evlenmenle alakası yoktur . Alerjilerle ilgilenen bilim dalı patoloji ama büyük hastaneler de var araştır istersen
Patolojiyle alerjinin ne ilgisi var :)

Konu sahibi alerji olduğunu sanmam ama bi kadın doğuma gidin.

Patolojiyle alerjinin ne ilgisi var :)

Konu sahibi alerji olduğunu sanmam ama bi kadın doğuma gidin.

Patoloji okuyan arkadasimdan edindigim bilgiler isiginda . cildiye veya alerji ile ilgilenen baska bir dal vücuttan parça alarak neye alerjisi oldugunu ogrenmek icin vakayi patalojiye yonlendiriyorlar . Ben direk pataloji yazdim cildiye vs yerine durum bu ...

Back
X