yeni evliyiz eşim isteksiz :(

Cok gecmisler olsun basta normalde evet sonradan nedenler etkilemis. insallah duzelir cinsel hayatiniz. ki bakin normal evlilikte bile yorgun olmasi uzuyor. dusunun ben neler yasadm. 30 yasindaydi o zaman diyodm 30 sene hic yapmamis heralde baya zorlicak beni. nerdee :KK70:

Yani dusunun evlendk ilk gun film izlyoruz mal gibi yatiyodu. ben yanasmasam yanasacagi yok. bi de cinsellige o kadar ilgisiz ki. ben hic sevgililik yasamadigm halde evlenmeden once bi erkek ne ister nasil mutlu edilir ne var ne yok okumus ogremistim. bu acip okumamis bile.anladgm kadariyla.

Hep yapamadi hem de kalkip kan aradi yatakta yuzunu eksitti niye kan yok diye :KK70: acaba niye yok :KK70: bi de yapi itibariyle de benden kan gelmezmis doktor oyle soylemisti dogumda bozulcakmis. bunu benden ogrendi 30 yasinda adam. ben 21 yasindaydim o zaman.

Sonra bakiyodum bi iki yenilik katmis kendine. benim okudugum seyleri uygulamaya calisiydu bi iki. daha evlendkten sonra akil etmis acip okumayi. ama o da ben yanasinca.

Bana kendi istedgyle bi ilk gece yanasti o da ayip olmasin diye heralde :KK70: bi de iplerin koptugunu anlayip ayrlmaya yakin yanasmisti onu da ben reddetmistim jubile yaptim :KK70:
jübilee :dondurma: güzelmiş. hayret ediyorum böyle adamlara. bir erkek nasıl cinsellik istemez. benim adama havada karada soğukta sıcakta farketmiyo. adam yakaladığı yerde:KK60: Allah tan çoluk çocuk var yoksa 7/ 24 full hd :KK48:

ya misafirsiz bir akşam nasıl geçiyor yazsana

şimdi burada nasıl yazayım da bak biz yıllardır evliyiz

çocuğumuz var

buna rağmen ev içinde çaktırmadan neler yaparız

haa geceye halimiz kalmaz birliktelik yaşanmaz belki ama çocuk olmasa o akşam 8-9 arasında o iş de aradan çıkmış olurdu

ille de yatağa yatılıp giyinilip beklenmez

akşamın normal saatlerini ayırın bu işe

hatta geçen sene birisi yazmıştı

birinci reklam arasında birlikte oluyoruz

eşim duşa gidiyor

ikinci reklamda da ben gidiyorum diye hürrem moda iken

6 da isten cikiyor 7 e dogru eve geliyor yemek yiyor bi yarim saat falan sonra tv cay keyif derken saat oluyor 11 12 hop uyku.

merhaba kızlar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim ama en uygun başlik bu sanirim. benim sorunum eşimin cinsel isteginin az olmasi hatta hic yok bana gore. henuz bir aylik evliyiz ama iliskiye tam anlamiyla giremedik ( sebebi benim kendimi biraz kasmam sanirim bu yuzden birlesme olmadi) bunun harici esimin istegi yok yani hafta da bir desem degil 10 gun desem degil olsa da benim soylememle oluyor ki o da basarisiz. ve ben anormal bi durum oldugunu soyledigimde ise guluyor oyle bir sey olmadigini sadece yorgun oldugunu gec yattigi icin istegi olsa da yapamadigini soyluyor. inanmiyorum tabi. sinirim cok bozuk daha ilk ayimizda boyle giderse bosanip bosanmamak mi hesaplari yapiyorum :KK43: 5 senelik bir iliskimiz var bu 5 senede cinselligi yasamadik konusmadik bile sanirim anormallik o zamandan belliymis benimle ayni durumda olan ya da yasayip atlatan var mi onerileriniz ve deneyimlerinize ihtiyacim var yardim edin
sen normal olarak kasılırsın. sonuçta tedirgin oluyor insan.
eşin de sertleşme sorunu olabilir ilişkiden kaçtığına göre.
erkekler gurur yaptığı için asla kabul etmez, dr a gidin beraber.

ben karsi tarafi suclamadim hatta onunla konustugumda benden kaynakliysa ben doktora gitmeyi kabul ediyorum dedim yani bi anormallik varsa bu bendende kaynaklaniyor olabilir onu da soyledim ama 5 senedir bu konular yok evlenincede ayni bir de konusmaya calistiginda guluyor gecistiriyor yorgun oldugunu soyluyor ben bosanma meraklisi degilim 1 ay da bosanmayi neden dusuneyim neden evlendim ama hic bir caba yok bir sey yok bu haksizlik degil mi ? ben vajinismus olup kabul etmeyen hic bir kadinda gormedim kadinlar en azindan kabul edip tedavi olmak icin bir adim atiyorlar ama kabul etmeyip boyle sacma hareketler cok cocukca ve itici.

sizi kızdırmak kırmak istemedim kusura bakmayın, sadece fikrimi yazdım.
ozaman eşinizin tıbbi yardım alması şart, bu konuda baskı yapın gerekirse randevuyu alın hadi gidiyoruz deyin.

Ayrıca gülüp geçiyo neden biliyo musun bence henüz oda alisamadi erkeklik gruruna dokunuyor ve sen bişey dedikçe gülmeye vuruyor. Canı sıkılıyor içten içe olabilir. Üstüne gitmeyin akışına bırakın dediğimi yapın romantik ortam hazırlayın
Normal bir erkek muma geceliğe bakmaz, romantizmle de pek işi olmaz. yeni evli normal bir çiftin sevişme sıklığı haftada en en az 4 keredir. konu sahibi eşinizle açık konuşun, bunun normal bi durum olmadığını bildiğinizi bilsin yani. ya tedavi mi olur ne yaparsa düzeltsin ya da siz kararınızı verin. bu sitede böyle konuları bir kaç kere gördük, gözlemlediğim kadarıyla düzelmiyorlar.

Benim esimde ayni
Balayinda cok tuhaf gelmisti uykusu gelince doner yatardi ben teşvik ediyordum hep 2 yili gectik hala ayni cok istegi yok ama hep uykusuz ve yorgun isinden dolayi o da etkiliyor biraz bebegim dogduktan sonra takmamaya basladim bende uykusuzum artk ben donup yatıyorum

bu sekilde devam ediyor anlasilan sanirim ozellik bu degismiyor. cok rahatsiz ediyor mu seni peki eksikligini falan hissetmiyor musun benimki de yorgunluktan yakiniyor ama bence cok yorucu degil isi 7 de kalkiyor tek sorun o aksam 6 da cikiyor isten 7 de evde haftasonlari da tatil neyin yorgunlugundan bahsediyor benim o kadar yogun islerim oldu ki bu kadar sikayet etmedim hic :$

Normal bir erkek muma geceliğe bakmaz, romantizmle de pek işi olmaz. yeni evli normal bir çiftin sevişme sıklığı haftada en en az 4 keredir. konu sahibi eşinizle açık konuşun, bunun normal bi durum olmadığını bildiğinizi bilsin yani. ya tedavi mi olur ne yaparsa düzeltsin ya da siz kararınızı verin. bu sitede böyle konuları bir kaç kere gördük, gözlemlediğim kadarıyla düzelmiyorlar.

ben de oyle duzeleni pek gormedim :silah: biraz daha beklicem bakalim belki bu ara boyledir insallah

24 saat biraksaniz uyur bende uykuyu cok sevmem 12 de uyumak bana cok erken geliyor ona gec :/
Valla bende uykuyu cok severim. Cocugu uyutunca oyle uyku bastiriyor ki hemen uyuyorum bu yuzden 10 günde bir oldugu oluyor.
Ama cocuk yokken sırf kocam icin dayaniyordum artik.
Sonucta yeni evlisiniz bazi seylerden fedakarlik etmeli.

Sarilip oper sevgi gosterir dediginiz yalandan kolunu atip alninizdan veya max yanaginizdan opmesi sanirim. Yoksa sirf sarilip opme hareketinden bile yataga gecilir yeni evliyken.

merhaba kızlar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim ama en uygun başlik bu sanirim. benim sorunum eşimin cinsel isteginin az olmasi hatta hic yok bana gore. henuz bir aylik evliyiz ama iliskiye tam anlamiyla giremedik ( sebebi benim kendimi biraz kasmam sanirim bu yuzden birlesme olmadi) bunun harici esimin istegi yok yani hafta da bir desem degil 10 gun desem degil olsa da benim soylememle oluyor ki o da basarisiz. ve ben anormal bi durum oldugunu soyledigimde ise guluyor oyle bir sey olmadigini sadece yorgun oldugunu gec yattigi icin istegi olsa da yapamadigini soyluyor. inanmiyorum tabi. sinirim cok bozuk daha ilk ayimizda boyle giderse bosanip bosanmamak mi hesaplari yapiyorum :KK43: 5 senelik bir iliskimiz var bu 5 senede cinselligi yasamadik konusmadik bile sanirim anormallik o zamandan belliymis benimle ayni durumda olan ya da yasayip atlatan var mi onerileriniz ve deneyimlerinize ihtiyacim var yardim edin
balayinda da cok farkli degildi yani bu halinden iyi di ama cok istekli de degildi aslinda bunu dile getirmistim evlenmeden once ama bu tur konulari konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde iyidik iyi anlasiriz sarilir oper sevgi gosterir ama cinsellik yok :KK43:
çok ilginç , bi sıkıntı var . böyle olması anormal .

Sizi zorlamamak adına boyle bı gırısımde bulunmamıs olabilir.. Bence siz doktora gidin problemınızı cozmeye calısın.. Sonra esınıze yogunlasırsınız..

haklısınız daha sevişmeyi bilmiyoruz sanırım bu oonuda ölçutum yok baskalarinin ne yaptigi cok onemli degil ama ben bi anormallik seziyorum cunku yeniyiz ve bu kadar az olmasi beni tedirgin ediyor belkide tam birlesememektende kaynaklaniyordur olabilir ama ben bunun için cabaliyorum o hiç çabalamıyor ne yapsam acaba o yaklaşana kadar hiç sesimi cikarmayip otursam mı :/
ilk yapman gereken kendi problemini aşmak acilen bi kadin dogum doktoruna git. senle ilgilim kismi halledince eşinin daha rahat üstüne gidebilirsin. eşinin sorunu sadece hormonal de olabilir bi arkadasin eşi cok isteksizdi bazi hormonları cok düşük çıktı ilac tedavisi ve bitkisel yöntemlerle düzeldi. güvenilir bi aktara git bebek sahibi olmak istiyorum eşim icin bi macun yaptirmak istiyorum de ordan bi macun al :KK66: hergün bal, fındık, ceviz, badem, kabak çekirdeği yedir arada taze sıkılmış havuc suyu icir. bi de cakşır suyu var ama kokusu kötü belki eşin icmeyi reddeder. aksamlari türk kahvesi içir uykusu açılsın :KK48: bi de bu iş icin sabahlari degerlendir özellikle haftasonu. sabah saatlerinde hormonlar tavan yapiyormus. belki adamin saat gec olunca cidden uykusu geliyordur. bunlari bi dene cnm. sağlıklı iliski yaşadıkça adamin ufku açılır belki ;) daha boşanma icin cok erken. önce sevdigin adam icin mucadele et ama her sekilde mücadele. sonra hala hersey kötü olursa gönül rahatligiyla boşanırsin en azindan üstüme düşen herseyi yaptim dersin

ben de oyle duzeleni pek gormedim :silah: biraz daha beklicem bakalim belki bu ara boyledir insallah
şimdi arkadaşım.
okudum bütün mesajlarını ama tuhaflık şurada ki sen daha bakiresin.
en azından bunu aşmalıydınız balayında. senin kasıldığını söylüyor ama sen öyle hissetmiyorsun. bu da suçu sana atmak istediğini işaret ediyor sanki.

tercihleri farklı diyebilmek için erken ama sıkıntı büyük.
evete bütün erkekleri bilemem ama yaşadığım evlilikten dolayı pek normal gelmedi bana. siz kendinizi kassanız bile onun biraz ısrarcı davranması gerek. yani öyle ya da böyle size yanaşması gerek. ben de 3 ay gibi bir süre sıkıntı yaşadım. hatta benim için kabustu. ama atlattık o evreyi. bunda eşimin payı büyük. hiç bıkmadı usanmadı ilgilendi benle. ki bence sizin kasmanız da eşinizden kaynaklı. çözülmesi gereken bir sorun yani bu. erkeğin evliliğe uyum sağlaması falan filan hikaye. kadınlar yıllardır korkutulduğu için, kafasında büyüttüğü için, veya o an çok büyük bişey kaybedeceğini düşündüğü için strese girebilir ama erkeğin böyle problemleri yok. en fazla cinsellik yönünden bir hastalığı olabilir. onu da kabul ederese çözebilirsiniz. ve evliliğin bel kemiğidir cinsellik.

Sen kasilidigin icin istemiyordur belki sen rahat birak kendini korkmana gerek yok ne kadar kasarsan okadar cok aci duyarsin

ilk yapman gereken kendi problemini aşmak acilen bi kadin dogum doktoruna git. senle ilgilim kismi halledince eşinin daha rahat üstüne gidebilirsin. eşinin sorunu sadece hormonal de olabilir bi arkadasin eşi cok isteksizdi bazi hormonları cok düşük çıktı ilac tedavisi ve bitkisel yöntemlerle düzeldi. güvenilir bi aktara git bebek sahibi olmak istiyorum eşim icin bi macun yaptirmak istiyorum de ordan bi macun al :KK66: hergün bal, fındık, ceviz, badem, kabak çekirdeği yedir arada taze sıkılmış havuc suyu icir. bi de cakşır suyu var ama kokusu kötü belki eşin icmeyi reddeder. aksamlari türk kahvesi içir uykusu açılsın :KK48: bi de bu iş icin sabahlari degerlendir özellikle haftasonu. sabah saatlerinde hormonlar tavan yapiyormus. belki adamin saat gec olunca cidden uykusu geliyordur. bunlari bi dene cnm. sağlıklı iliski yaşadıkça adamin ufku açılır belki :KK66: daha boşanma icin cok erken. önce sevdigin adam icin mucadele et ama her sekilde mücadele. sonra hala hersey kötü olursa gönül rahatligiyla boşanırsin en azindan üstüme düşen herseyi yaptim dersin

kendi kendime asamiyorum ki problemimi bunun asmam icin de onun da yardimi lazim biraz ustune gitmeyip beklicem hala ayniysa doktora gitmesini soylucem tekrar ediyorsa her sey uzatmicam bu kadar uzulup bir tek ben ugrasamam onunda caba harcamasi lazim.

vajinismus falan olsanız anlayış ve zaman beklersiniz eşinizden, eşiniz ''olmuyor gariplik var boşanalım dese'' onu yerden yere vurursunuz ve burdaki yorumlarda eşinizi resmen gömerler, çifte standart resmen.

belki gerçekten cinsellige aç biri degil,
belki bir saglık sorunu var
ama hemen boşanma hesaplarına giriyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz.
baştan böyle düşünüyorsanız siz boşanın kafanızı yormayın, ne kendinizi ne eşiniz yormayın.

iyi de vajinusmus olan kadın gülüp geçmiyor ki! dr dr geziyor açıp araştırıyor hatta kendini suçlu görüyor malesef! ve genelde karşıdaki eşi sürekli onu motive etmeye çalışarak sorunu çözüyorlar.
burda adam pişkin. sorun sen de imajı veriyor. problemi asla kabul etmiyor. kadın yanaştığında çaba yok. ikisi farklı.
ha vajinusmus olan kadın da birşey yokmuş gibi davransa boşanması gerek. adamın hayatını neden strese soksun ki. yani böyle hakkı yok.

Back
X