yeni evliyiz eşim isteksiz :(

6 da isten cikiyor 7 e dogru eve geliyor yemek yiyor bi yarim saat falan sonra tv cay keyif derken saat oluyor 11 12 hop uyku.

ama akşam 7 de eve gelince birden 11 olmaz kiii

işte o arada ne yapıyorsunuz

siz gidip bulaşık yıkıyorsunuz o da tv mi izliyor

çay meyve vs mi yiyorsunuz

biriniz bir odada biriniz bir odada mı takılıyorsunuz

eğer siz çalışmıyorsanız örneğin eşiniz evde olduğu zaman hiçbir iş yapmayın

hep birlikte zaman geçirin birbirinize alışın

çalışıyorsanız da zaten tüm işler birlikte yapılmalı o arada da birlikte zaman geçirilmiş olur zaten

kendi kendime asamiyorum ki problemimi bunun asmam icin de onun da yardimi lazim biraz ustune gitmeyip beklicem hala ayniysa doktora gitmesini soylucem tekrar ediyorsa her sey uzatmicam bu kadar uzulup bir tek ben ugrasamam onunda caba harcamasi lazim.
canim kadin dogum doktorlari bazen sadecea agri kesici krem vererek bile çözüyor sorunu. en azindan sen bi git kadin dogum doktoruna sakin cekinme cok normal seyler bunlar. benim cok arkadasim ayni nedenden kadin doğuma gitti ve tek seferde sorun çözüldü. senin çabani görünce eşin de üstüne düşeni yapmaya mecbur kalir

oyle bir niyetim yok yani insallah olmaz boyle bir hayati surduremem sevsemde :KK43: yani kendimi suclamiyorum ama bugun konustugumda sorun ben degilim yapsakta olmuyor moralim bozuluyor dedi istegi varmis ama bu yuzden girmiyor iliskiye ben eger dorun benden kaynakliysa ben de kabul edip doktora gitmeye raziyim dedim ama eger bende problem cikmazsa senin gitmen gerekicek dedim sustu. acikcasi bir sorunum oldugunu dusunmuyorum vajinismus falan yani ne bileyim yasayip gorucem.

Hadi simdi yapsanuz da olmuyor diye morali bozuluyor. 5 senedir neye canı sıkkındı?

Ayni tarz bahaneleri siraliyodu vatandas. beni de doktora goturtmuyodu olur da kendi sorunu ortata cikar diye.

Merak etmeyin o farkindadir her seyin. daha cocuklukta kesfediyo erkekler bunlari. birbirleriyle hep konusuyolar. altinda tasidigi seyin sorunlarinu farketmiyo olamaz.

Ha ben boyle erkeklere niye kiziyorum? bu kolay bise degil illaki onlar da normal saglikta olmayi isterdi. boyle olduklari icin degil de, bunu saklayip bi kadina zulmettkleri icin kiziyorum. travma yasatiyolar resmen buna haklari yok.

He der evlenmeden once boyle bi sornum var yanimda olur msn. ya da evlendikten sonra tedaviye yanasir anlarim. ama gulup gecip karsisinda caresizlkten kivranan bi kadini izlemek de ne bileym.

jübilee :dondurma: güzelmiş. hayret ediyorum böyle adamlara. bir erkek nasıl cinsellik istemez. benim adama havada karada soğukta sıcakta farketmiyo. adam yakaladığı yerde:KK60: Allah tan çoluk çocuk var yoksa 7/ 24 full hd :KK48:

Iste ne guzel :D normal erkege sartlarin farketmemesi lazm zaten :D

Fantezi gecelik ile bir anda aklını başından almaya çalışsanız mı? Diye düşündüm ben..
Yani yerinizde olsam birde bunu denerdim. Hani hadi kalk bir şeyler yapalım değilde bir anda olsa mesela?

Ben denemistim bunu kac defa bosagidima :D bi kere giyin de anneme gidelim annemi ozledm deyip reddetmisti :D basim agriyo deyip reddetmisligi de var :D dindar biri degildi ama beni kandirmak icin beni oyle camasirlarla birakip camiye namaza gitmisligi var :D :D

6 da isten cikiyor 7 e dogru eve geliyor yemek yiyor bi yarim saat falan sonra tv cay keyif derken saat oluyor 11 12 hop uyku.
Eşinize yardım edebilmeniz için önce onun bu konunun bir sorun olduğunu bu şekilde sizi üzdüğünü kabul etmesi lazım.Sizi gerçekten seviyor olsa üzülmenize dayanamaz birlikte çözüm aramak ister ya da kendisi tek başına arar çözümü sizden utanıyorsa.Siz vajinusmus olsaydınız yardım alamzmıydınız mesela eşiniz mutlu olsun evliliğiniz güzel olsun diye.Eşiniz çok bencil davranıyo.Cinsellik kadınların da ihtiyacı açık ve net yani.Eşinizin sorununuzu kabul etmesi lazım gerisi teferruat bence.

5 yıl sevgili hayatı yaşayıp evlendiniz ve eşiniz isteksiz
Çok ilginç. Biz 7 yılın sonunda evlendik ve çok şükür ikimizde de böyle bir durum yok
Ki bir erkeğin isteksiz olduğu çok nadir görülen bir durum.
Bence bi karşınıza alıp adam gibi konuşun, bunun bir nedeni olmalı.

benimde 5 yıllık ilişkim var ama benim ki cinsellik konuşuyor ya ateşliyim ben diyip gülüyor birde.
valla bilmiyorum bunlar evlenince değişiyor.
bide kadınlara derler isteksiz diye hep yalan dolan :)

balayinda da cok farkli degildi yani bu halinden iyi di ama cok istekli de degildi aslinda bunu dile getirmistim evlenmeden once ama bu tur konulari konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde iyidik iyi anlasiriz sarilir oper sevgi gosterir ama cinsellik yok :KK43:
Canım esinle adam akıllı konuş cinsel isteksizlik hastalıktır binevi ve çözümü de var

Ben denemistim bunu kac defa bosagidima :KK70: bi kere giyin de anneme gidelim annemi ozledm deyip reddetmisti :KK70: basim agriyo deyip reddetmisligi de var :KK70: dindar biri degildi ama beni kandirmak icin beni oyle camasirlarla birakip camiye namaza gitmisligi var :KK70: :KK70:
Adam tuhafmış yahu :oha:

Benimkide paçalı don giysem üstüme atlayacak benimkide tuhaf :halay::KK70:

amin ama inan evlenmeden once bir dunya aldim hic birini giyemedim pisman oldum keske almasaydim yataga gectigi gibi uyuyor fark edecegini sanmam acikcasi hevesim de kalmadi :KK43:
Giyip yanına gitsen ne yapar?
P.. falan izliyor mu sence? Bu şekilde kendini rahatlatmaya alıştıysa biraz zor oluyor real ilişki..

1 bucuk yıllık bi ilişkim var *ıçtığı *okun rengini biliyorum konuşmadığımız bişey kalmamıştır. Bu ayıp bişey değil ki doğanın kanunu bu :KK52:
Eşinide pazar günleri yakala yorgun olmadığı anda , fantazik kıyafetlerini giy atıl kurt :KK22: Hala tık yoksa onun tıkında problem var demektir

Ilk aylarda genelde hep erkek ister sürekli beraber olmak için can atar ... bu durum normal değil...

çok zor bi durum gerçekten bnm de psikolojim bozulmuştu resmen sürekli kafamı kurcalıyodu mutlu çiftlere çok özeniyotrdum gerçi yine özeniyorum 2 seneyi geçti evleneli ama hâlâ aynı. Evlenmeden önce böyle deildi tabi neler neler konuşurduk yok her gece yaparız bilmem ne evlendik pufff uçtu gitti tüm sözler. Gerçekten cinsellik evliliği ayakta tutan en önemli şey

5 yıl sevgili hayatı yaşayıp evlendiniz ve eşiniz isteksiz
Çok ilginç. Biz 7 yılın sonunda evlendik ve çok şükür ikimizde de böyle bir durum yok
Ki bir erkeğin isteksiz olduğu çok nadir görülen bir durum.
Bence bi karşınıza alıp adam gibi konuşun, bunun bir nedeni olmalı.

Bence erkek isteksizliği nadir görülmüyor, pek çok konu var kk üyelerinin bu şikayetle açtığı. Ki buraya üye olup bu sorunu yaşayıp konu açmayan da var, buraya üye olmadan bu sorunu yaşayanlar da...

Günümüzde çok sık yaşanıyor maalesef. Ya da eskiye nazaran kadınların cinsellik beklentisi arttı, onunla alakalı olabilir. Gözümüz açıldı kısaca:dondurma:

Cok gecmisler olsun basta normalde evet sonradan nedenler etkilemis. insallah duzelir cinsel hayatiniz. ki bakin normal evlilikte bile yorgun olmasi uzuyor. dusunun ben neler yasadm. 30 yasindaydi o zaman diyodm 30 sene hic yapmamis heralde baya zorlicak beni. nerdee :KK70:

Yani dusunun evlendk ilk gun film izlyoruz mal gibi yatiyodu. ben yanasmasam yanasacagi yok. bi de cinsellige o kadar ilgisiz ki. ben hic sevgililik yasamadigm halde evlenmeden once bi erkek ne ister nasil mutlu edilir ne var ne yok okumus ogremistim. bu acip okumamis bile.anladgm kadariyla.

Hep yapamadi hem de kalkip kan aradi yatakta yuzunu eksitti niye kan yok diye :KK70: acaba niye yok :KK70: bi de yapi itibariyle de benden kan gelmezmis doktor oyle soylemisti dogumda bozulcakmis. bunu benden ogrendi 30 yasinda adam. ben 21 yasindaydim o zaman.

Sonra bakiyodum bi iki yenilik katmis kendine. benim okudugum seyleri uygulamaya calisiydu bi iki. daha evlendkten sonra akil etmis acip okumayi. ama o da ben yanasinca.

Bana kendi istedgyle bi ilk gece yanasti o da ayip olmasin diye heralde :KK70: bi de iplerin koptugunu anlayip ayrlmaya yakin yanasmisti onu da ben reddetmistim jubile yaptim :KK70:
ay ağzım açık okudum :skandal::oha::KK57:
şimdi 30 yaşında bir adamın aktif cinsel hayatının olmamasını anlarım dini sebeplerden ve bakire arayan bakir olmalı da derim ama bu tür şeyler okuyunca fikrim değişir gibi oluyor:KK64:
bu tipler gerçekten istemediği için mi, fırsat bulamadığından mı yoksa kendini çok sakındığından mı bu haldeler???? kafamda deli sorular:olamaz::KK48:

Back
X