• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evliyken aldatmak

nekibu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
130
16
98
Diğer
Arkadaşlar sizce yeni evlenmiş (1-2 aylık evli olan) bir erkek neden karısını aldatır? sözünü ettiğim evlilik ağırlıklı olarak mantık evliliği yani adam aşık olup evlenmemiş ama sonuçta kendi rızasıyla konuşup anlaşıp evlenmiş...şu var ki huy olarak da zaten karısına ya da hayatındaki kadına sadık olabilecek bir tarz da değil.Ama yani sonuç olarak daha 2 aylık evli bir adam neden kadın arayışında olur? (bu soru elbette benim de hayatımı ilgilendiren bir hikaye ve insanla ilişkili ama hikaye öyle uzun öyle karışık ki ben sadece en çok takıldığım bu kısmı sizinle konuşalım istedim):KK51:

Şerefsizlik, zaten asık olmadığı kadına Sadık kalması mucize olurdu bir Erkeğin. Yani sevmediği mantığı icin evlendiği kadına Sadık kalacağını sanmıyorum bir erkegin kolay kolay kaldı ki askından Ölenler bile bir gün aldatabiliyor şerefsizler.

El-cevap:

.şu var ki huy olarak da zaten karısına ya da hayatındaki kadına sadık olabilecek bir tarz da değil.m):KK51:

Karşıt soru:
Aldatmaya meyilli, hem de sevmeyen biriyle bir kadın neden evlenir?

Soru-2:
Adamın tıyneti sadakatsizse, imza sihirli değnek mi ki, sonra Allah Allah neden aldattı demenin mantığı var mı?

Evliligi yurutebilecek, sorumlulugunu alabilecek biri degilmis demekki..
Malesef hep de boyle devam edecekmis gibi duruyor.
Umarim sirf mantiken uyum var diye bunu hayat boyu surdurmezsiniz.

Bir kadın huy olarak sadık olmayan bir adamla niye bile bile evlendiyse o sebepten bence.

Karektersizlik aya falan bakmaz
İyi düğünün ertesi günü aldatmamış
Tavsiyem hemen kurtulmak

Back
X