Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, benim sorum şu 3 aylık evliyken sizce eşinizden ayrı 2 gece 3 gun seyahat amacli yurtdisina çıkmak tuhaf olur mu? Esinizin vizesi olmadığı için onun gelme durumu olmuyor. Siz olsanız gider misiniz? Eşinizin tepkisi ne olurdu? Bu konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Merhabalar, benim sorum şu 3 aylık evliyken sizce eşinizden ayrı 2 gece 3 gun seyahat amacli yurtdisina çıkmak tuhaf olur mu? Esinizin vizesi olmadığı için onun gelme durumu olmuyor. Siz olsanız gider misiniz? Eşinizin tepkisi ne olurdu? Bu konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Ben de yeni evliyim 7ay oldu aynı senin gibi 3.ayımızda arkadaşlarımla bir plan yaptık gidecektim. Bizim tanıdık koca karılar dedi ki kızım yeni evli adam tek bırakılmaz. Gitme dediler . ben de dedim bu kadınlar eski toprak vardır bir bildikleri gitmedim.aslında benim ve eşim açısından da bir sorun yoktu
Normalde birlikte tatile gideceksiniz adama vize cikmadigi icin kaliyor. Sizin gitmeniz nanik yapar gibi olur hic hos degil cok sacma. Gidenler empati yönünü aldiranlar heralde :)
İki aylık evliyken ailemle tatile gittim
Kiminle gittiginde önemli bence
Eşimin vizesi olmadıgı icin birlikte gidecegimiz seyahati iptal ettik mesela gidebilirdim gitmedim :)
Evliligimizin 2.ayinda tekneyle baliga gitti.3 gun denizin ortasindaydi ve telefonda cekmiyordu.Sifir iletisim.Ben de o sirada kiz arkadaslarimlaydim.Ikimize de cok iyi gelmisti.
Simdi vize ve maddiyat sorunum olmasaydi ilk ucakla giderdim ben.