yeni ewlendim ve çok yalnızım..

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
ben 17 günlük ewliyim
mersinde yaşıyodum bursaya gelin geldim
tmm çok geldim gittim buraya ama hiç tek basıma dısarı cıkmadım
hep eşimle hep arabayla gittik
çarsıya nasıl çıkılır ne nerden alınır nereye nasıl gidilir hiç bilmiyorummafoldumben
yanımda kimse yok ewden dısarı cıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum mafoldumben
bi ara öyle kötü oldum ki kendimi temizlige werdim olmuyo olmuyo olmuyoalsanaalsanasmile
hersey çok kötüydü :sinifsinif:
o kadar duygusallaşmıstım ki eşim bişey söylüyodu arkamı dönüp aglıyodum
beni anlamıyodu .:çok üzgünüm:
çözüm bulmuyodu
kayınvalidemlere de gitmek istemiyorum her gün her gün alıstırmak istemiyorum
onlara kalsa her gün gideyim..
bi de işin duygusal yönü war annemi arkadaslarımı yaşadığım çewreyi özledim :2:
tek basıma her işimi halledebiliyodum orada
özgüvenimi yitirdim konuşmayı bile unuttummafoldumben
bi kaç gün önce o kadar dolmustum ki anneme anlattım 2 saat konustuk agladım agladım..
susturamadm kendimi:sinifsinif:
eşim bagırdı ne derdin war anlamıyorum ki die aramız ii bi problem yok diealsanaalsanasmile
ama benim sorunum onunla deil ki kendimle anlamıyo
sonra geldi yanıma ben halaa aglıyorum sarıldı o da agladı anlıyorum seni senin için çok zor ama napiyim bunların bende farkındayım ama söyliyim mi yani sen yalnızsın kimse yok yanında die dedimirmirmirmir
bu lafına sinir oldum söyleme çözüm bul erkeksin yap bişey dedim tmm herşey düzelicek dedi bakalım bekliyoruzmirmirmirmir
gecen gün en yakın arkadasım aradı ewlerimiz çok yakındı
ewdeymiş canı sıkılmıs
burda olsaydın keşke ya sen bana gelirdin ya ben sana gelirdim dedi sen bana kısır yapardın ne güzel olurdu dedi:2:
yine moralim bozuldu agladım
nası aşıcam bilmiyorum çok yalnızım
hep ewdeyim keşke çalısabilsem..:sinifsinif:

ahhh cnm kendine uğraşlar bulmaya çalış.
evet ilk evlendiğin zamanlar ailene yakın olsanda insan bi buhrana giriyor.
ama geçici şeyler diye düşünüyorum.
eşin işten çokmu geç geliyor?

canım benim cok zor bir durun biliyorum ama gececek emin ol..sadece evlendiğinde gelmiyor bu basına bende ilk üniye gittiğimde senin gibi olmustum napcağımı bilmiyordum şaşkındım üstelik yanımda eşimde yoktu tabiki..

ayy canım,üzülmeeeee,ben de bursalıyım,Allahtan bursaya gelmişsin bence... eğer daha küçük bi şehrin daha küçük bi kasabasına gitseydin ne yapardın?olumlu yönlerini düşün güzelim.bursa çok güzel bi şehir.çarşısı pazarı,yeşili...şimdi sen ailenden birden kopup geldiğin için böyle hissediyorsun,hissettiklerin de gayet normal,ama emin ol zamanla geçicek.napıcam diye düşünme bak hava çok güzel,heykele çık.biraz dolaş ...
zaten zamanla çevren olucak alışıcaksın.nerde oturuyorsun sen?

zor bir durum.sana şöyle bir tavsiyelerde bulunabilirim.bir kursa başla.hem dışarı çıkarsın hemde arkadaş edinirsin.senin için bir başlangıç olur.yine bir hayat kurdun.bu hayatını zehir etme kendine.komşularınla tanış.bunun gibi bir şeyler yap.dışarı çıkıp gez kaybolmazsın korkma.eşine sana destek olmasını söyle birlikte çıkın.bir uğraş sana sıkıntılarını unutturur.

ayy canım,üzülmeeeee,ben de bursalıyım,Allahtan bursaya gelmişsin bence... eğer daha küçük bi şehrin daha küçük bi kasabasına gitseydin ne yapardın?olumlu yönlerini düşün güzelim.bursa çok güzel bi şehir.çarşısı pazarı,yeşili...şimdi sen ailenden birden kopup geldiğin için böyle hissediyorsun,hissettiklerin de gayet normal,ama emin ol zamanla geçicek.napıcam diye düşünme bak hava çok güzel,heykele çık.biraz dolaş ...
zaten zamanla çevren olucak alışıcaksın.nerde oturuyorsun sen?

yıldırımda oturuyorum cnm kaplıkaya siteler yakın bize

Anlıyorum seni canım daha yeni evlenmissiniz böyle hissetmeniz cok normal insan dogdugu, büyüdügü cevreyi bırakıp bambaska bir yere gidiyor. Alısacaksınız hersey zamanla insan, nelere alısmıyor ki. :delphin:

esının ıs rakadaslarını eslı olarak bır gun evıne davet etsen. yokmu oyle bır durumun hem eslerıyle tanısmıs olursun .

zor bir durum.sana şöyle bir tavsiyelerde bulunabilirim.bir kursa başla.hem dışarı çıkarsın hemde arkadaş edinirsin.senin için bir başlangıç olur.yine bir hayat kurdun.bu hayatını zehir etme kendine.komşularınla tanış.bunun gibi bir şeyler yap.dışarı çıkıp gez kaybolmazsın korkma.eşine sana destek olmasını söyle birlikte çıkın.bir uğraş sana sıkıntılarını unutturur.

ehliyet kursuna yazılmak istiyorum aslında ama şu kpss yi atlatmam lazım eşim de öyle diyo
arabasız çıktık bi kere çarsıya ama bu sefer de dolmusa otobüse binmniyo bizimki taksiyle gittik geldik alem bu adam

ahhh cnm kendine uğraşlar bulmaya çalış.
evet ilk evlendiğin zamanlar ailene yakın olsanda insan bi buhrana giriyor.
ama geçici şeyler diye düşünüyorum.
eşin işten çokmu geç geliyor?

kendi işi cnm istediği wakit gidiyo istediği vakit geliyo
11 de cıkıyo aksam da 7 gibi geliyo o bakımdan rahatım çok şükür

BENDE EVLENİP İZMİRE YERLEŞTİM.. ÜSTELİK BİZİM OLDUĞUMUZ İLÇE DİĞER EŞİMİN AKRABALARINADA UZAK KALIYODU.. AYNEN SENİN YAŞADIKLARINI YAŞADIM OTURDUĞUM YER APARTMANLARLA DOLU SİTE KOMŞULUK OLAYI ZATEN YOKTU... BENDE KENDİME UĞRAŞ BULMUŞTUM OZAMAN KADAR ELİME ÖRGÜ İPİ DEĞMEMİŞKEN ATKI FALAN ÖRMEYE HEVES ETTİM ÇIKIP İP ALMAYA GİDİYODUM SONRA ZAMANLA OTURDUĞUM YERİ ÖĞRENDİM BİKOMŞU BULDUM ONUNLA GÜNLERE GİTTİM FALAN... VEE EN İYİSİDE Bİ YERİ ÖĞRENMEK İÇİN KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE İŞE GİRİP ÇALIŞMAK... ŞUAN İZMİRDE 2 YILIMI DOLDURDUM VE ORTALAMA Bİ İZMİRLİDEN DAHA İYİ BİLİYORUM İZMİRİ GEZ DOLAAAŞŞ HATTA KAYBOL ARA MİLLETE SOR NASIL GİDERİM ŞURAYA DİYE KORKMA BİŞEY OLMAZ... EŞİM DALGA GEÇİYODU İLK EVLENDİĞİMİZDE SENİ BİGÜN KARAKOLDAN ALACAM KAYBOLCAN DİYODU AMA KAYBOLSAMDA BULDUM HERZAMAN YOLUMUkaydirigubbakcemile4 KENDİNİ BIRAKMA DERİMbayanssulusmile

Anlıyorum seni canım daha yeni evlenmissiniz böyle hissetmeniz cok normal insan dogdugu, büyüdügü cevreyi bırakıp bambaska bir yere gidiyor. Alısacaksınız hersey zamanla insan, nelere alısmıyor ki. :delphin:

psikolojim çok bozuldu aslında yardım almak istiyorum doktora gitmedk istiyorum

canım evliliğinin ilk günlerinde bunları yaşaman çok normal..heleki başka bi şehre gelin gittiysen oraların sana çok yabancı olduğunu dışarı çıksan kaybolucakmışsın gibi hissettiğini ve yanında kimsenin olmadığını tüm sevdiklerini arkanda bırakıp oraya yerleşmenin ne kadar zor olduğunu ben anlayabiliyorum..
ama yapıcak bişi yok dimi evlilik bu sonuçta..eşimiz nereye biz oraya başka bi alternatifi varmı sen söle..
kadınların inan %90ı bunu yaşıyo sende onlardan bitanesisin..
olduğun yeri sevmeye benimsemeye başlaman lazım yoksa çok sıkılırsın...kendine başka uğraşlar bul düşünmemeye çalış aklına geldiğinde olsun burdada mutluyum demesini bil...
zamanla geçicektir emin ol...

canım sen yine büyük şehire gelmişsin benim yaşadığım şehirde olsaydın bu bunalım hiç bitmezdi....
inan eğer bende senin gibiydim ilk aylarda ....
şimdi alıştım yalnızlığada gurbetede...
zamanla çevren genişleyecek biraz sabırlı ol..
şanslısın ki büyük şehirde yaşıyorsun bütün imkanların var
ya ben dışarı çıkıpta gezebileceğim hiçbi sosyal ortam yok...
ağlamalar özlemler ilk aylarda çok şiddetli olur zamanla alışırsın insan nelere alışmıyor kii...
benimde ilk zamanlarda ne komşum ne arkadaşım vardı şükür şimdi çevremi genişlettim kursada gidiyorum...
sende zamanını verimli kullanacağın faaliyetlerde bulun...
hem canın sıkılmaz hemde arkadaş edinmiş olursun....
allah bütün gurbetçilerin yardımcısı olsun

BENDE EVLENİP İZMİRE YERLEŞTİM.. ÜSTELİK BİZİM OLDUĞUMUZ İLÇE DİĞER EŞİMİN AKRABALARINADA UZAK KALIYODU.. AYNEN SENİN YAŞADIKLARINI YAŞADIM OTURDUĞUM YER APARTMANLARLA DOLU SİTE KOMŞULUK OLAYI ZATEN YOKTU... BENDE KENDİME UĞRAŞ BULMUŞTUM OZAMAN KADAR ELİME ÖRGÜ İPİ DEĞMEMİŞKEN ATKI FALAN ÖRMEYE HEVES ETTİM ÇIKIP İP ALMAYA GİDİYODUM SONRA ZAMANLA OTURDUĞUM YERİ ÖĞRENDİM BİKOMŞU BULDUM ONUNLA GÜNLERE GİTTİM FALAN... VEE EN İYİSİDE Bİ YERİ ÖĞRENMEK İÇİN KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE İŞE GİRİP ÇALIŞMAK... ŞUAN İZMİRDE 2 YILIMI DOLDURDUM VE ORTALAMA Bİ İZMİRLİDEN DAHA İYİ BİLİYORUM İZMİRİ GEZ DOLAAAŞŞ HATTA KAYBOL ARA MİLLETE SOR NASIL GİDERİM ŞURAYA DİYE KORKMA BİŞEY OLMAZ... EŞİM DALGA GEÇİYODU İLK EVLENDİĞİMİZDE SENİ BİGÜN KARAKOLDAN ALACAM KAYBOLCAN DİYODU AMA KAYBOLSAMDA BULDUM HERZAMAN YOLUMUkaydirigubbakcemile4 KENDİNİ BIRAKMA DERİMbayanssulusmile

aslında biraz önce gözüme örgü topiği takıldı a.s
acaba örgü mü yapsam dedim sonra düşündüm aman ben ne anlarım ki dedim:dance:
dur bakalım bende kend basıma cıkayım dısarı ip alayım ((ama nerden alıcam ki onu da bilmiyorumÇok üzgünüm çoook)))

Daha çok küçüksün sen tatlım ya.:1hug:Onunda etkisi vardır eminim.Zamanla alışıcaksındır.Yıpratma kendini eşinle paylaşmaya devam et bi kaç 17 gün daha geçsin bakalım komşularınla ilişkin nasıl?

Arkadaşlarınızı,ailenizi özlemenizi anlarım,yalnızlığınızı da anlarım..
Ama çarşı pazar bilmemek ne demek?
Evde oturmak yerine sokağa çıksanız en fazla ne olur ki?
3 kaybolursunuz,5 kaybolursunuz sora sora bulursunuz evinizi..

canım sen yine büyük şehire gelmişsin benim yaşadığım şehirde olsaydın bu bunalım hiç bitmezdi....
inan eğer bende senin gibiydim ilk aylarda ....
şimdi alıştım yalnızlığada gurbetede...
zamanla çevren genişleyecek biraz sabırlı ol..
şanslısın ki büyük şehirde yaşıyorsun bütün imkanların var
ya ben dışarı çıkıpta gezebileceğim hiçbi sosyal ortam yok...
ağlamalar özlemler ilk aylarda çok şiddetli olur zamanla alışırsın insan nelere alışmıyor kii...
benimde ilk zamanlarda ne komşum ne arkadaşım vardı şükür şimdi çevremi genişlettim kursada gidiyorum...
sende zamanını verimli kullanacağın faaliyetlerde bulun...
hem canın sıkılmaz hemde arkadaş edinmiş olursun....
allah bütün gurbetçilerin yardımcısı olsun

amin cnm
ama ben çat kapı komşuluk ilişkilerini sewmem ki..

Back
X