Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah tebrik ederim hamilesin hayırlı olsunAcil Nisan 22 son adet tarihim mayıs adet olmadım 3 gün geçti bu gün test yaptım 555 çıktı hamilemiyim
Ocak ayında düşük yapmıştım
Şimdi bu gün kan testi yaptım 555 çıktı
Hamilesin canım belirtilerin nelerdi? Hayırlı olsunAcil Nisan 22 son adet tarihim mayıs adet olmadım 3 gün geçti bu gün test yaptım 555 çıktı hamilemiyim
Ocak ayında düşük yapmıştım
Şimdi bu gün kan testi yaptım 555 çıktı
Göğüslerde ağrı vajinada kaşıntı yanma sağ kasıkta ağrım varHamilesin tebrikler canım belirtilerinden bahseder misin![]()
:)) çok sağol amin inşallah rabbim herkese nasip etsinGöğüslerde ağrı vajinada kaşıntı yanma sağ kasıkta ağrım var
göğüslerde sızı vajinada kaşıntı sağ kaşıktı ağrıHamilesin canım belirtilerin nelerdi? Hayırlı olsun
Amin Allah razı olsun :))Evet hayirli uğurlu olsun hamilesin![]()
Amin inşallah Allah razı olsunMaşallah tebrik ederim hamilesin hayırlı olsun![]()
Vajınada kaşıntı göğüste sızı sağ kaşık ağrısıHamilesin tebrikler canım belirtilerinden bahseder misin![]()
Kaşık ağrısı göğüs ağrısı vajina kaşıntıHamilesin tebrikler canım belirtilerinden bahseder misin![]()
Allah razı olsunMaşallah tebrik ederim hamilesin hayırlı olsun![]()