7. haftanın sonu gelmişti kalp atışını duyduk da bebek olduğundan emin oldum desem yeridirKızlar birşey sormak istiyorum, 2.5 yıldır bebek istiyorduk bende pcos eşimde ufak bi sıkıntı olduğu için olmuyordu, En son adet tarihim 15 temmuzdu, 8 ekimde tesadüf evde test yaptım net pozitif çıktı kan testim de 3182 çıktı beta, Dr son adet tarihime göre değilde ultrasona göre tahmini olarak 5-6 haftalık dedi kese çok iyi dedi ama daha içinde bebeği göremedik siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
Hayırlı olsunKızlar birşey sormak istiyorum, 2.5 yıldır bebek istiyorduk bende pcos eşimde ufak bi sıkıntı olduğu için olmuyordu, En son adet tarihim 15 temmuzdu, 8 ekimde tesadüf evde test yaptım net pozitif çıktı kan testim de 3182 çıktı beta, Dr son adet tarihime göre değilde ultrasona göre tahmini olarak 5-6 haftalık dedi kese çok iyi dedi ama daha içinde bebeği göremedik siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
Hayırlı olsunKızlar birşey sormak istiyorum, 2.5 yıldır bebek istiyorduk bende pcos eşimde ufak bi sıkıntı olduğu için olmuyordu, En son adet tarihim 15 temmuzdu, 8 ekimde tesadüf evde test yaptım net pozitif çıktı kan testim de 3182 çıktı beta, Dr son adet tarihime göre değilde ultrasona göre tahmini olarak 5-6 haftalık dedi kese çok iyi dedi ama daha içinde bebeği göremedik siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
4.+6 haftalikken öğrendim. Galiba 8 haftada duydum canım. Şu an senin içinde erken umarım sağlıklı geçer hamileliğin. Bu arada doktorun adet tarihinj düzenlemiştir onu unutma sakın. Diğer kontroller da farklı hastaneye gideceksen onu bilmek iyi oluyorKızlar birşey sormak istiyorum, 2.5 yıldır bebek istiyorduk bende pcos eşimde ufak bi sıkıntı olduğu için olmuyordu, En son adet tarihim 15 temmuzdu, 8 ekimde tesadüf evde test yaptım net pozitif çıktı kan testim de 3182 çıktı beta, Dr son adet tarihime göre değilde ultrasona göre tahmini olarak 5-6 haftalık dedi kese çok iyi dedi ama daha içinde bebeği göremedik siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
6+6 karindan ultrasonda duymuştum, ama daha gec duyanda var cevremdeKızlar birşey sormak istiyorum, 2.5 yıldır bebek istiyorduk bende pcos eşimde ufak bi sıkıntı olduğu için olmuyordu, En son adet tarihim 15 temmuzdu, 8 ekimde tesadüf evde test yaptım net pozitif çıktı kan testim de 3182 çıktı beta, Dr son adet tarihime göre değilde ultrasona göre tahmini olarak 5-6 haftalık dedi kese çok iyi dedi ama daha içinde bebeği göremedik siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
7nin sonu 8 gibi duyarsınızz hayırlı olsun betanız gayet güzelKızlar birşey sormak istiyorum, 2.5 yıldır bebek istiyorduk bende pcos eşimde ufak bi sıkıntı olduğu için olmuyordu, En son adet tarihim 15 temmuzdu, 8 ekimde tesadüf evde test yaptım net pozitif çıktı kan testim de 3182 çıktı beta, Dr son adet tarihime göre değilde ultrasona göre tahmini olarak 5-6 haftalık dedi kese çok iyi dedi ama daha içinde bebeği göremedik siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
İnşallah çok teşekkürler7nin sonu 8 gibi duyarsınızz hayırlı olsun betanız gayet güzel
Evet değişiyormuş, benimde ilk gebelik olduğu için biraz heycanlıyım6+6 karindan ultrasonda duymuştum, ama daha gec duyanda var cevremde
Amin inşallahHayırlı olsun8.hafta gibi duyarsınız Allahın izni ile inşallah rabbim sağlıcakla kavustursun inşallah
5+2 de kese gördükKızlar birşey sormak istiyorum, 2.5 yıldır bebek istiyorduk bende pcos eşimde ufak bi sıkıntı olduğu için olmuyordu, En son adet tarihim 15 temmuzdu, 8 ekimde tesadüf evde test yaptım net pozitif çıktı kan testim de 3182 çıktı beta, Dr son adet tarihime göre değilde ultrasona göre tahmini olarak 5-6 haftalık dedi kese çok iyi dedi ama daha içinde bebeği göremedik siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
Amin inşallah bende öyleyim şuan hiç emin değilim ama iyi düşünmek istiyorum7. haftanın sonu gelmişti kalp atışını duyduk da bebek olduğundan emin oldum desem yeridiro kadar ki görünmüyordu yavrum. sizin de inşallah görünecektir betanız güzel artmış maşallah sağlıkla kucağınıza alın dilerim
Bende keseyi hemen gördüm beta 3182 iken ama kesenin içinde bebeği göremedik daha kalp atışını da duyamadım5+2 de kese gördük
7+0 da kalp atışını dinledik
Evet baya düzensizdi doktor son adet tarihibe göre hesaplayamayız dedi 5 veya 6 haftalık dediHayırlı olsunson adet tarihi 15 temmuz ise yaklaşık üç aylık olması gerekiyor bebegin. Adetleriniz düzensiz miydi?
İnşallah perşembe günü görürüm duyarım bende ultrason kağıdım var anlarsanız atabilirim5+2 de kese gördük
7+0 da kalp atışını dinledik
Aynı yere gitmeyi düşünüyorum özel bi kliniğe gidiyorum şimdilik4.+6 haftalikken öğrendim. Galiba 8 haftada duydum canım. Şu an senin içinde erken umarım sağlıklı geçer hamileliğin. Bu arada doktorun adet tarihinj düzenlemiştir onu unutma sakın. Diğer kontroller da farklı hastaneye gideceksen onu bilmek iyi oluyor
Sağlıkla gelsin inşallah önemli olan oEvet baya düzensizdi doktor son adet tarihibe göre hesaplayamayız dedi 5 veya 6 haftalık dedi
İnşallah çok teşekkürkerSağlıkla gelsin inşallah önemli olan o
7. 8. Haftada duyarsınızKızlar birşey sormak istiyorum, 2.5 yıldır bebek istiyorduk bende pcos eşimde ufak bi sıkıntı olduğu için olmuyordu, En son adet tarihim 15 temmuzdu, 8 ekimde tesadüf evde test yaptım net pozitif çıktı kan testim de 3182 çıktı beta, Dr son adet tarihime göre değilde ultrasona göre tahmini olarak 5-6 haftalık dedi kese çok iyi dedi ama daha içinde bebeği göremedik siz kaçıncı haftada gördünüz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?