Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik döneminde (3.aya kadar) kramp şeklinde ağrılar, genel adet öncesi gibi şişlikler oluyor. Ancak tek bir noktada yumruk gibi bir şişlikse veya ağrı dayanılmayacak bir ağrı ise farklı olabilir, ancak genel bir şişlik ise vücut gebeliğe alışmaya çalışıyor ilk adetini görmediğin için gerginlik oluyor. Kafana çok takma, hamileliğinin tadını çıkar canım
hayırlı olsun tatlım bende 2 aylık hamileyim ve sancılarım ağrılarım hala var doktorum normal dedi rahim büyüdüğü için geriliyomuş ondan oluyomuş korkma yani..
adet olacakmış gibi ağrılar olabilir ara ara ancak kasıkta yumru şeklinde şişlik ten bahsediyorsan o fıtık olabilir, genel şişkinlik diyorsan o normal. hayırlı olsun.
yok yumru şeklinde şişlik değil hafif şişlik bütününde tam kasık bölgesinde teşekkür ederim ya psikolojim çok garipleşti ağrıyo tedirgin oluyodum bugünde hiç ağrım olmadı hiç şimdide bunu taktım kafama normal mi ağrı olmayışı hiç bişe yokmuş gibi ? :)